- 17 Aralık 2015
- 27.009
- 49.326
- 598
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
mazlum olanın canı tabiki o an daha değerli oluyor, korunmasız kalıyor çünkü yapabileceği bir şey olmuyor elinden gelen bir şey yok, sonuç ortada.Canlı olan her varlık çok değerli evet ama 1 çocuğun canı tabiki ona saldıran 20 köpekten daha değerli. Öyle olmalı zaten doğrusu bu.
Bizim okul sabahçı öğlenci. Kızım ilkokul öğlenci, ortaokullar sabahçı.İlk sayfayı okudum sadece, bazılarınız dümdüz saçmalıyor.
Sabah kızımla beraber 6.45 te,zifiri karanlıkta evden çıkıyoruz okula gitmek için. Apartmandan çıkıp arabaya binene kadar yüreğim ağzımda oluyor. Yürümemiz gereken mesafe kısa ama bir köpeğin bana koşmasıyla benim arabaya koşmam kıyaslanamaz bile. Benim hedefim daha uzakta kalıyor.
O saatte sokakta köpekler ve bizden başkası olmuyor. Aşırı tehlikeli. Hayvanlara zarar verilmesin zaten öyle bir isteğimiz yok da saçmasapan yok sevin yok dedesinden selam söyleyin gibi öneriler de vermeyin ya. Ortalıkta in cin top oynarken saldırgan bir köpeğe al bebişim mama demek de olmuyor.
Biz bahçe kapısından çıkmadan etrafı kolluyoruz köpek olmadığına emin olup koşarak arabaya geçiyoruz.
Masum bir çocuğa ettiğiniz beddua ,ondan çok daha kötü bi kalbe sahip olduğunuzdan haberdar olmanızı ve kirlerinizden arınmanızı diliyorum ben de size ..Fotoğrafta en sonki köpek saldırısı sonucu 9 yasindaki bir çocuğun durumu yaziyor. Sizin çocuğunuzun da başına gelmesini diliyorum
O da 1800 lira yazıyorŞu an piyasada bildiğim en iyisi dazer2. Ama işitme sorunu olan köpeklerde etkisi az oluyor
Gerçekten şaka gibi bir yorum. Sokaklarda çocuklar parçalanıyor ve milletin canı katliam istediği için buna tepki gösteriyor öyle mi? Pes...Düzgün ve insanî şartları yerine getiren barınaklar olmalı, hastalık ve ölüm kampı gibiler. Hayvan severler de doğal olarak göndermek istemiyor. Belediyeler gerçekten işini layıkıyla yapsa, inanın hiç bir sokak hayvanı gönüllüsü götürmeyin demez. Çünkü onların da artık gücü yetmiyor, tanıdığım birçok gönüllünün dağ gibi borcu var veteriner kliniklerine. Hayvanlar sağlıkla yaşasa, insanlar daha güvende olsa ne güzel olur.
Ancak beni üzen şey çok başka, bu ülkede çocukların canına kast eden bir dolu vaka oldu, olmakta. Asla bu kadar canhıraş itlaf, ceza vs istenmedi. Karşıdaki hayvan olunca gücünün yettiğince katliam savunur oldular.
Uyuşturucu tacirleri yakalansın, müebbet alsın diye örgütlenip bağıran, bu konuda sosyal mecralarda baskı kampanyası başlatan insan topluluğu görmedim şimdiye dek. Halbuki onlarda çocukları gençleri öldürüyor, üzerinden para kazanarak hemde.
Gelin kendimizi kandırmayalım, itlaf isteyenler çocuklara üzüldükleri için tepkili değiller. Şiddet ve katliam seviyorlar sadece. Güçleri sadece hayvana yetiyor, bu manyak fikirleri hayvan üzerinden dile getirince ceza falan almayacaklarını biliyorlar, o yüzden ısrarlılar. Mevzu çocukların güvenliği olsaydı nice olaylara kulağını tıkamazlardı.
Evet biz de bina olarak şikayet ettik, geldiler de yalan yok. Ama köpeği bulamıyoruz deyip gittiler.Bizim okul sabahçı öğlenci. Kızım ilkokul öğlenci, ortaokullar sabahçı.
Ben ortaokulda okula götürmüyoruz sanıyordum. Kendileri gidip gelebilirler diye düşünüyordum. Evle okul arası, yarısı site içi olmak üzere 300 metre falan zaten.
Meğer ortaokulda değil götürmek sabahları araba ile bırakıyormuşuz. Evet site dışı köpek dolu...
Bir uygulama vardı, linç ettiler yok hayvanları öldürmek için hedef gösteriyor falan diye. Kapatıldı bir şeyler oldu.
O uygulama net bizim site ile okulun arasını ve yan okulun karşısındaki otoparkı gösteriyordu. Direkt doğru gösteriyordu yani.
Ben köpekten korkmam, genelde çocuk falan kovalarken araya girip köpeği korkutan olurum hatta, ama yok istemiyorum. Bulsunlar artık çözümünü. saldırgan köpeği şikayet ediyorsun, alıyorlar, 1 hafta 10 gün sonra yine aynı yerde.
E siz de egecellin yazdığı mahra melinin ölümüne ailesi şöyle böyle yaptı hak etti yazan yorumunu beğenmişsiniz. Bu ne yaman çelişki?Bir çocuğa üzülüp başka birinin çocuğuna aynısı olsun diye beddua etmek neyin kafası ya. Dikkat edin bu iğrenç bedduanız dönüp dolaşıp sizi bulmasın!
çocuğunun suçu ne ki. gelecekse kendi başına gelsinFotoğrafta en sonki köpek saldırısı sonucu 9 yasindaki bir çocuğun durumu yaziyor. Sizin çocuğunuzun da başına gelmesini diliyorum
Kesin komisyon başkanıyla arası bozuk, adliyede sevilmeyen, sürgünlük, soruşturma yemiş bir asliye ceza hakimisin. Bütün hakimleri böyle zannetmeyin kk üyeleri, her hakim bunun gibi değil. Bunun gibiler azınlıkta hatta. Mesleği itibarsızlaştırdığın için sen hak ediyorsun şikayet edilmeyi.O zaman daha acı o diploma aldığın okula yazıklar olsun . Asliye ceza hakimiyim ben de istediğin yere şikayet et. Tekrar tekrar yazıyorum itlaf savunan haysiyetsiz vicdansız şerefsizdir. İtlaf savunuyorsan sen de öylesin.
Hakimin burada açık açık hakimim savcıyım demesini ben hiç etik bulmuyorum zaten hakim savcıların çoğu ya sosyal medya yada bu tarz platformlarda aleni yer almaz yada çok sınırlı paylaşımda bulunur o yüzden çok tuhaf buldum arkadaşın böyle hakim olduğunu dile getirmesiniKesin komisyon başkanıyla arası bozuk, adliyede sevilmeyen, sürgünlük, soruşturma yemiş bir asliye ceza hakimisin. Bütün hakimleri böyle zannetmeyin kk üyeleri, her hakim bunun gibi değil. Bunun gibiler azınlıkta hatta. Mesleği itibarsızlaştırdığın için sen hak ediyorsun şikayet edilmeyi.
yalnız dikkatimi çekiyor uzun zamandır. kimin yorumunu beğenmezseniz ben kimim biliyor musunO zaman daha acı o diploma aldığın okula yazıklar olsun . Asliye ceza hakimiyim ben de istediğin yere şikayet et. Tekrar tekrar yazıyorum itlaf savunan haysiyetsiz vicdansız şerefsizdir. İtlaf savunuyorsan sen de öylesin.
İki de bir hakim olduğunu söyleyerek bunun altında insanlara insanlara aba altından sopa göstermesini utançla karşılıyorum. Yaptığı hsk yargı etiği tavsiye kararlarınca da sabit olduğu üzere etik ilkelere aykırı. Ama dediğim gibi kişilik olarak da kendisi problemli biridir muhtemelen, bu mesleğinden bağımsız. Mesleğin itibarını bu şekilde düşürmesine daha fazla dayanamadım. Onun bu tavrı doğru değil ricam bütün hakimleri böyle zannetmemeniz. Her meslekte bunun gibiler olacaktır maalesef yapacak bir şey yokHakimin burada açık açık hakimim savcıyım demesini ben hiç etik bulmuyorum zaten hakim savcıların çoğu ya sosyal medya yada bu tarz platformlarda aleni yer almaz yada çok sınırlı paylaşımda bulunur o yüzden çok tuhaf buldum arkadaşın böyle hakim olduğunu dile getirmesin
Yok kendisine yapıcak. Elektroşokla kendisini bayıltıp köpek onu ısırıp parçalarken acı duymamış olacak.Köpeğe mi yapacaksın bunları
Yok kız kafam güzel falan değil kaç kez karşıma çıktı yapanlar varmış bende bir çare belki işe yarar diye yazdımKafan guzelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?