- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Teşekkür ederim cevabınız için. Belli hayvan bakımında tecrübelisinizNormalde kediler yıkanmaz. Ama çok kirliyse yıkayın fakat kulakların içini özellikle koruyun yani başıını sudan uzak tutun yıkayınca hemen fön makinesinde kurutun vücut ısıları düşük oluyor. Bir de şampuan sadece bebe şampuanı filan olur derileri hassas.
Çok tecrübeli değilim soğuk havalarda geçici bazen kedileri alıp evde bakıyorum o zaman bende mecbur yıkamak zorunda kalıyordum. Dikkat edilirse sorun olmaz.Teşekkür ederim cevabınız için. Belli hayvan bakımında tecrübelisiniz
Tesekkür eder canım saol :)Yıkanır mi anlamam ama çok sevindim böyle bir davranış da bulunmana ne güzel bir iş yapmışsın arkadaşım eline sağlık
Amin hepimize inş :)Allah senin gibi iyi yurekli insanlardan razi olsun
Evet altına minder onun üzerine gitmediği bir kazağı da serdim üşümesin diyeÇok güzel bir şey yapmışsın canım....
Ona yaptığın yatağın içine minderin altına sıcak su torbası koy ama dikkat et aşırı sıcak olmasın. ... bu da ona iyi gelr...
Yarın yıkıcamYıkadın mı?
ılık suyla yıkayın, lavabonun içine su koyun, önce tırnaklarını kesin ama :) yavaşca yıkayın en son kulaklarını kıvırın kafasını hafifçe ıslatın. iyice kurutun ve mümkünse gece evde kalsın zaten melek gibi uyur şimdi o.
minnakımın karnı doyunca bi de ısınınca dönmüş popoyu uyuyo maşallahılık suyla yıkayın, lavabonun içine su koyun, önce tırnaklarını kesin ama :) yavaşca yıkayın en son kulaklarını kıvırın kafasını hafifçe ıslatın. iyice kurutun ve mümkünse gece evde kalsın zaten melek gibi uyur şimdi o.
Yarın yıkıcam
yıkansın mis olsun yarın gönderirizAy fotosu varmı ya varsa yollasana minnoşu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?