- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Arkadaşlar biraz önce eşimle marketin önünde marketten çıkanların bacakların dolanan her halinden aç olduğu anlaşılan minnak bir yavru kedi bulduk.Kıyamadık aldık. Getirdim binaya karnını bir güzel doyurdum. Kutudan sıcacık ev yaptım minnakımaaa şimdi sıcacık yatıyo... gel gelelim konuya tüyleri belli baya kirlenmiş kuyruğu falan. Yıkasam sonra tüylerini kurutsam üşütmür mü yıkamaSam çok kirlenmiş napıyım kızlar sizce yaa hasta olurmu ki
İnş bırakıp gitmez yoksa çok üzülürümm. Hemen alıştım minnakımaaaYıkanır mi anlamam ama çok sevindim böyle bir davranış da bulunmana ne güzel bir iş yapmışsın arkadaşım eline sağlık
yiyor tabi minnakım :) kirli olması önemli değil mikrop kapacak diye korkuyorumKirliyse nolacak ki kalsın yeter ki üşütmesin bırak bir süre durumuna bak birkaç gün sonra yıkarsın canım. Çok ufak mı yemek yiyebiliyor mu karnını nasıl doyurdun :)
Sütü direk verdim minicik ekmek parçaları doyradım. Yaıkadıktan sonra iyice kurutsam yine mi üşür ponçiğimKediyi eger eve sokmayacaksaniz bence yikamayin havalar serin tam kurutamazsaniz hayvana iyilil yapayim derken hasta yapabilirsiniz.
Yiyecek olarakta sutu sulandirarak verebilirsiniz.
Bu davranisin icin col sevindim. Umarim butun insanlar hayvanlara bu sevkatle yaklasir.
Suan sanirim binada bakiyor o yuzden kesinlikle yikamasina karsiyim.Hayır lütfen yıkamayın hastalanır. Islak mendille silin patilerini duru suyla ıslanmış bez de olabilir. O kendini temizler geri de sokağa bırakmayın olur mu ailesi olun onun
yiyor tabi minnakım :) kirli olması önemli değil mikrop kapacak diye korkuyorum
Sütü direk verdim minicik ekmek parçaları doyradım. Yaıkadıktan sonra iyice kurutsam yine mi üşür ponçiğim
Suan evdemi bakoyorsun binanin icindemi.Sütü direk verdim minicik ekmek parçaları doyradım. Yaıkadıktan sonra iyice kurutsam yine mi üşür ponçiğim
Silinicek gibi diil ama bacakları ve kuruğu çok pis tontiş nerelerde kaldı naptı bu soğukta....Hayır lütfen yıkamayın hastalanır. Islak mendille silin patilerini duru suyla ıslanmış bez de olabilir. O kendini temizler geri de sokağa bırakmayın olur mu ailesi olun onun
Peki karıştırıRIM. Bakıcaz artık yarın yıkar evde tutarım üşütmesin diyeSuan evdemi bakoyorsun binanin icindemi.
Sirf sut verme zararli sutun icine su katistir ver. Ishal olur. Lutfen binada bakiyorsan yikama.
Anladım... ılık suyla siledebilirimSuda var eger simdi merhametten eve alicaksan alma cunki yazik eve alisirda sokakta yapmaz.
Umarım iyidir ben çok hassasım bu konularda binaya bırakmasaydınız keşke. O sizi annesi sanmıştır.Silinicek gibi diil ama bacakları ve kuruğu çok pis tontiş nerelerde kaldı naptı bu soğukta....bilmiyorum napcam
Eve almicaksan yikama canim o kedi kesin susuz falan kaldigi icin pistir o kendini temizler muhakkak. Kediler normalde yikanmaz zaten benim kedilerim 2 yildir benle en fazla 3 kz falan yikamisimdir oda tuylerini tras ettirdikten sonra..Peki karıştırıRIM. Bakıcaz artık yarın yıkar evde tutarım üşütmesin diye
Aynen bnde cok hassasimUmarım iyidir ben çok hassasım bu konularda binaya bırakmasaydınız keşke. O sizi annesi sanmıştır.
Arkadaşım kafaya falan taktığım yok.. kedi çok pis anlatabildimmi. Belli ki garibim çok aç kalmış ve pis yerlerde kalmış. Bu kedi senin kedin gibi evde kalmıyo sokak kedisi bu. Ayrıca ben onun sağlığını düşündüğüm için açtım bu konuyu lütfen prim çıkarmayınız kendinize. Sizin ev kedinizle benim sokaktan bulduğum kedi bir tutulmaz.ok.Aynen bnde cok hassasiminsallah eve almicaksa yikamaz cunku kafaya takmis arkadas yikamaya..
Prim ne yaArkadaşım kafaya falan taktığım yok.. kedi çok pis anlatabildimmi. Belli ki garibim çok aç kalmış ve pis yerlerde kalmış. Bu kedi senin kedin gibi evde kalmıyo sokak kedisi bu. Ayrıca ben onun sağlığını düşündüğüm için açtım bu konuyu lütfen prim çıkarmayınız kendinize. Sizin ev kedinizle benim sokaktan bulduğum kedi bir tutulmaz.ok.
Ayrıca ben bu konuda çok hasaSIM. Öyle olmasaydım diğer insanlar gibi geçer giderdim yanından. KıyamadıM dayanamadım aldım. AYRICA ALERJİK VAR EVE ALAMAM. Keyfimizden binada bakmıyorum ok.Aynen bnde cok hassasiminsallah eve almicaksa yikamaz cunku kafaya takmis arkadas yikamaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?