SOKAKTA AÇ YAVRU KEDİ BULDUM :(

Kirliyse nolacak ki kalsın yeter ki üşütmesin bırak bir süre durumuna bak birkaç gün sonra yıkarsın canım. Çok ufak mı yemek yiyebiliyor mu karnını nasıl doyurdun :)

Kediyi eger eve sokmayacaksaniz bence yikamayin havalar serin tam kurutamazsaniz hayvana iyilil yapayim derken hasta yapabilirsiniz.
Yiyecek olarakta sutu sulandirarak verebilirsiniz.
Bu davranisin icin col sevindim. Umarim butun insanlar hayvanlara bu sevkatle yaklasir.

Sütü direk verdim minicik ekmek parçaları doyradım. Yaıkadıktan sonra iyice kurutsam yine mi üşür ponçiğim

yiyor tabi minnakım :) kirli olması önemli değil mikrop kapacak diye korkuyorum

Yemek yiyebilecek büyüklükteyse toparlanır ama yıkayacaksan eve al o gece evde kalorifer yanında kalsın. Apartmanda falan üşür yavrum. Şöyle haşlanmış pirinçli tavuk ciğerini minik minik kesip versen bayılır.

Sütü direk verdim minicik ekmek parçaları doyradım. Yaıkadıktan sonra iyice kurutsam yine mi üşür ponçiğim
Suan evdemi bakoyorsun binanin icindemi.
Sirf sut verme zararli sutun icine su katistir ver. Ishal olur. Lutfen binada bakiyorsan yikama.

Hayır lütfen yıkamayın hastalanır. Islak mendille silin patilerini duru suyla ıslanmış bez de olabilir. O kendini temizler geri de sokağa bırakmayın olur mu ailesi olun onun
Silinicek gibi diil ama bacakları ve kuruğu çok pis tontiş nerelerde kaldı naptı bu soğukta.... bilmiyorum napcam

Suda var eger simdi merhametten eve alicaksan alma cunki yazik eve alisirda sokakta yapmaz.

Peki karıştırıRIM. Bakıcaz artık yarın yıkar evde tutarım üşütmesin diye
Eve almicaksan yikama canim o kedi kesin susuz falan kaldigi icin pistir o kendini temizler muhakkak. Kediler normalde yikanmaz zaten benim kedilerim 2 yildir benle en fazla 3 kz falan yikamisimdir oda tuylerini tras ettirdikten sonra..

Aynen bnde cok hassasim insallah eve almicaksa yikamaz cunku kafaya takmis arkadas yikamaya..
Arkadaşım kafaya falan taktığım yok.. kedi çok pis anlatabildimmi. Belli ki garibim çok aç kalmış ve pis yerlerde kalmış. Bu kedi senin kedin gibi evde kalmıyo sokak kedisi bu. Ayrıca ben onun sağlığını düşündüğüm için açtım bu konuyu lütfen prim çıkarmayınız kendinize. Sizin ev kedinizle benim sokaktan bulduğum kedi bir tutulmaz.ok.

Prim ne ya primi neyden kazancam pisse pis hayvan zaten sokak kedisi temizlesen sokakta oldugu icin yine kirlenecek. Eve alicaksan yika diyoruz sen tutturmussun hayvan cok pis.
Eger cok dusunuyorsan yarin ilk is kediyi bi veterinere gotur ic dis parazit asisi yaptir ve evine al ..

Aynen bnde cok hassasim insallah eve almicaksa yikamaz cunku kafaya takmis arkadas yikamaya..
Ayrıca ben bu konuda çok hasaSIM. Öyle olmasaydım diğer insanlar gibi geçer giderdim yanından. KıyamadıM dayanamadım aldım. AYRICA ALERJİK VAR EVE ALAMAM. Keyfimizden binada bakmıyorum ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…