Sokakta giyinmeyi bilmemek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ladyxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
37
7
38
52
Merhaba hanımlar..bu konuyu sizinle paylaşmak istedim..çünkü artık anlayamıyorum. Konu sokakta evdeymiş gibi yarı çıplak gezinmek..Bazı hanımları dışarıda mahrem yerleri ya da çamaşırları ortada gezerken görüyorum..dün yine bir kız gördüm incecik içi gözüken uzun bir etek giymiş içindeki tangasının danteli bile gözüküyordu..ben anlamıyorum dışarı çıkmadan hiç mi aynaya bakmıyorlar??? Neden böyle..

Burası laik bir devlet. İsteyen istedigini giyer. Size önerim şeriatla yönetilen bir yere kesin dönüs yapmanız
Söylediklerim yanlış anlaşılmasın lütfen..tabiki de herkes nasıl giyineceğinde özgürdür..fakat sadece iç çamaşırları ortada gezerken rahatsız olmuyorlar mı diye merak ediyorum. Yoksa hereks kara çarşafa girsin demiyorum. Ben de açık bir bayanım ama iç çamaşırım ortada da gezmem..

Yıl oldu 2020. Pandemi, psikolojik savaslar, uzayda yasam öngörülüyor falan vs. halen sokakta kim ne giymis onu tartısıyoruz ya. Bu yalnız acık giyinenler icin degil muhafazakar giyinenler icin de öyle. Astronot kıyafeti giyelim herkes rahatlasın?

O
ona da bişey derik

Hayırdır parti mi kuracaksınız :)

Herkes farkında olarak mutlu bir şekilde giyiyor açıkçası bende sürekli çıplak vücudlar görsem rahatsız olurum ama birsey demeye hakkımız yok herkes özgür :)

Gözümü rahatsız eden seylere bakmamayi tercih ederim genelde size de tavsiye ederim. Çünkü inanın şu anki dünya düzeninde eennn son dusunecegimiz sey kadinlarin tangasinin danteli.

Sevgili hanımlar. Ben giyemezler demiyorum. Karışmak kimsenin haddine değil. Herkes özgürdür. Sadece insanların davranışlarına dair bir konu açtım. Birbirimize saygısızlık hakaret etmeden düşüncelerimizi paylaşabiliriz.

Ya demi edep adap kalmamış. Herkes istediğini giymekte özgür diye çıplakta çıkılmaz yani. Bir kadın olarak çok açık saçık, adapsız giyinen hemcinslerimden rahatsız oluyorum. Edepli olmak yerine göre giyinmektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…