Söylediklerim yanlış anlaşılmasın lütfen..tabiki de herkes nasıl giyineceğinde özgürdür..fakat sadece iç çamaşırları ortada gezerken rahatsız olmuyorlar mı diye merak ediyorum. Yoksa hereks kara çarşafa girsin demiyorum. Ben de açık bir bayanım ama iç çamaşırım ortada da gezmem..Burası laik bir devlet. İsteyen istedigini giyer. Size önerim şeriatla yönetilen bir yere kesin dönüs yapmanız
Yıl oldu 2020. Pandemi, psikolojik savaslar, uzayda yasam öngörülüyor falan vs. halen sokakta kim ne giymis onu tartısıyoruz ya. Bu yalnız acık giyinenler icin degil muhafazakar giyinenler icin de öyle. Astronot kıyafeti giyelim herkes rahatlasın?Söylediklerim yanlış anlaşılmasın lütfen..tabiki de herkes nasıl giyineceğinde özgürdür..fakat sadece iç çamaşırları ortada gezerken rahatsız olmuyorlar mı diye merak ediyorum. Yoksa hereks kara çarşafa girsin demiyorum. Ben de açık bir bayanım ama iç çamaşırım ortada da gezmem..
ona da bişey derikYıl oldu 2020. Pandemi, psikolojik savaslar, uzayda yasam öngörülüyor falan vs. halen sokakta kim ne giymis onu tartısıyoruz ya. Bu yalnız acık giyinenler icin degil muhafazakar giyinenler icin de öyle. Astronot kıyafeti giyelim herkes rahatlasın?
Hayırdır parti mi kuracaksınız :)Yıl oldu 2020. Pandemi, psikolojik savaslar, uzayda yasam öngörülüyor falan vs. halen sokakta kim ne giymis onu tartısıyoruz ya. Bu yalnız acık giyinenler icin degil muhafazakar giyinenler icin de öyle. Astronot kıyafeti giyelim herkes rahatlasın?
Bakarım da merak de ederim. düşünce özgürlüğü :)Herkesin hayatına hiçkimse karışamaz demiş bir bilge
Çok basit bir çözümü var bak-ma.
Herkes her şeye karışa karışa bu hale geldik ya zaten!
Banane.Sanane?
ÖZGÜRLÜĞÜM BİRDİR!!!!!Herkesin hayatına hiçkimse karışamaz demiş bir bilge
Çok basit bir çözümü var bak-ma.
Herkes her şeye karışa karışa bu hale geldik ya zaten!
Merhaba hanımlar..bu konuyu sizinle paylaşmak istedim..çünkü artık anlayamıyorum. Konu sokakta evdeymiş gibi yarı çıplak gezinmek..Bazı hanımları dışarıda mahrem yerleri ya da çamaşırları ortada gezerken görüyorum..dün yine bir kız gördüm incecik içi gözüken uzun bir etek giymiş içindeki tangasının danteli bile gözüküyordu..ben anlamıyorum dışarı çıkmadan hiç mi aynaya bakmıyorlar??? Neden böyle..
Cok bakma kafa yapar:)Bakarım da merak de ederim. düşünce özgürlüğü :)
Ya demi edep adap kalmamış. Herkes istediğini giymekte özgür diye çıplakta çıkılmaz yani. Bir kadın olarak çok açık saçık, adapsız giyinen hemcinslerimden rahatsız oluyorum. Edepli olmak yerine göre giyinmektir.Merhaba hanımlar..bu konuyu sizinle paylaşmak istedim..çünkü artık anlayamıyorum. Konu sokakta evdeymiş gibi yarı çıplak gezinmek..Bazı hanımları dışarıda mahrem yerleri ya da çamaşırları ortada gezerken görüyorum..dün yine bir kız gördüm incecik içi gözüken uzun bir etek giymiş içindeki tangasının danteli bile gözüküyordu..ben anlamıyorum dışarı çıkmadan hiç mi aynaya bakmıyorlar??? Neden böyle..
Neden konu açtın o zamanBanane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?