Sokakta giyinmeyi bilmemek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili hanımlar. Ben giyemezler demiyorum. Karışmak kimsenin haddine değil. Herkes özgürdür. Sadece insanların davranışlarına dair bir konu açtım. Birbirimize saygısızlık hakaret etmeden düşüncelerimizi paylaşabiliriz.
Arkadaşım ister içini gösteren etek giyer ister şort giyer sanane sana mı düştü bunun lafını yapmak. İnsanların kılık kıyafetine dil uzatan yobazdır. insanların eteğine elbisesine laf eden zihniyet ile kapalı insanlara öcü gibi davranan zihniyet aynı kusura bakmayın

Burası laik bir devlet. İsteyen istedigini giyer. Size önerim şeriatla yönetilen bir yere kesin dönüs yapmanız:KK66:

çok klişe bir okadar da ilk okul seviyesinde bi yorum..
Allah'in emrini batının yazıp çizdiği medeniyetten üstün tutmak hem fecaat hem kara cahilliktir net!
Hee belirteyim ben tesettürlü değilim ama konu sahibinin dediği gibi yatak odasi kiyafetleri ile, ic camasirini göstere göstere gezmeyi çıplaklığı medeniyet sananda degil giyinmeyi bilen biriyim.
O vakit sizlerde ciplaklar kampinda yaşayın burasi halki %80 müslüman olan bir ülke..
Çıplaklık medeniyet ise hayvanlar bizden medeni 😉

Ceza Kanununda bile halkı kin ve nefrete sevk diye bir suç var. Hah işte tam da o yüzden :)
Lahahaahahaha ben mi kin nefrete sevk ettim? Ne kullanıyorsunuz ya? Güzel bir öneri sundum kadıncagıza. Buranın laik bir ülke oldugunu dile getirdim sonra rahatsızlıgını gidermek amacıyla cokcokcok güzel bir öneride bulundum. Size neden kin nefret dolu geldi acaba? Oturun kendinizi sorgulayın kıps

Lahahaahahaha ben mi kin nefrete sevk ettim? Ne kullanıyorsunuz ya? Güzel bir öneri sundum kadıncagıza. Buranın laik bir ülke oldugunu dile getirdim sonra rahatsızlıgını gidermek amacıyla cokcokcok güzel bir öneride bulundum. Size neden kin nefret dolu geldi acaba? Oturun kendinizi sorgulayın kıps
Kadına Yallah Arabistan'a yazmadiginiz kalmış. Garip geldi. Hala aynı şeyi yapıyor, beni de aşağılarcasına cevap yazıyorsunuz. Yakınlarınıza bol sabır diliyorum, sevgiler.

çok klişe bir okadar da ilk okul seviyesinde bi yorum..
Allah'in emrini batının yazıp çizdiği medeniyetten üstün tutmak hem fecaat hem kara cahilliktir net!
Hee belirteyim ben tesettürlü değilim ama konu sahibinin dediği gibi yatak odasi kiyafetleri ile, ic camasirini göstere göstere gezmeyi çıplaklığı medeniyet sananda degil giyinmeyi bilen biriyim.
O vakit sizlerde ciplaklar kampinda yaşayın burasi halki %80 müslüman olan bir ülke..
Çıplaklık medeniyet ise hayvanlar bizden medeni 😉
Çıplaklık medeniyetseyi gördükten sonra ne anlatsam da bos dedim icimden tüh tüh tüh. Burada esas olan özgürlük, yasama özgürlügü. İsteyenin istedigi gibi yasamasının özgürlügü. Bu size bir sey ifade ediyor mu? Acaba?

Keske insanlarin giydiklerini gordugumuz gibi kafalarinin icindekileri de gorebilseydik. Asil edepsiz, ahlaksiz olanlar aciga cikardi o zaman. Neden boyle bir konu acma geregi duydunuz? Siz cok mu edepli(?) giyiniyorsunuz?
Kadın bir şey demiş niye bu kadar üste gidiyorsunuz anlamadım ya her konuda var böyle kişiler yazık yani bir şey dememiş sadece düşüncesini dile getirmiş.Bazı insanlar rahatsız olabilir normal bence.Ha bazıları da banane der geçer.

Şöyle bi girip eski mesajlarınıza baktım da sadece cinsellik adına nerdeyse. Takıntı durumu söz konusu sanırım hatta erkek misiniz diye bile şüphe etmedim değil.
Şüphe iyidir. Sağıklı bir iletişim de iyidir. Forumu çok aktif kullanmıyorum canım.

Kadın bir şey demiş niye bu kadar üste gidiyorsunuz anlamadım ya her konuda var böyle kişiler yazık yani bir şey dememiş sadece düşüncesini dile getirmiş.Bazı insanlar rahatsız olabilir normal bence.Ha bazıları da banane der geçer.
Burada acilan konulara yorum yapılıyor diye biliyorum ben ama yanlis yerde miyim acaba? Sadece okuyup cikacak miydik?

Lütfen şu klişe laflarını yazmayın ya yok medeniyet bir yer açmaksa hayvanlar daha medeni yok yallah Arabistan’a 🤦‍♀️ Burası Arabistan olmadığı için insanlar nasıl mutluysa onu giyer ister çarşaf giyer ister mini etek giyer dimi. Boşa birbirinize girip banlancaksınız arkadaşlar. Bakın beğenmediniz mi ki bu bile haddine değil kimsenin Allah göz kapağı vermiş kapatırsın ya da başını çevirirsin🤷🏼‍♀️

Kadına Yallah Arabistan'a yazmadiginiz kalmış. Garip geldi. Hala aynı şeyi yapıyor, beni de aşağılarcasına cevap yazıyorsunuz. Yakınlarınıza bol sabır diliyorum, sevgiler.
Yallah Arabistan mı? Ben asla böyle bir dil kullanmadım. Öneride bulunacagım dedim ve bulundum. Gözlerini bagla gez mi yazsaydım? Herkesi onun istedigi gibi giydiremeyecegimiz icin? Bu daha mı insancıl bir yaklasım olurdu sizce? Allah herkese sabır versin:) cünkü gözlemledigim kadarıyla sadece benimkilerin ihtiyacı yok. Saygılar:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X