Sokakta giyinmeyi bilmemek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çıplaklık medeniyetseyi gördükten sonra ne anlatsam da bos dedim icimden tüh tüh tüh. Burada esas olan özgürlük, yasama özgürlügü. İsteyenin istedigi gibi yasamasının özgürlügü. Bu size bir sey ifade ediyor mu? Acaba?

sizleri elestirdi diye başkasını yallah arabistana gönderecek iradeyi kendinize hak gorecek kadar özgür degilsin canim yaaa..
yok öyle bi dunya 😀
bak benim sana ciplaklar kampina git deme hakkım yokmus degil mi?
seninde laiklik ve özgürlük anlayışın coook çağdışı haberin olsun :))

sizleri elestirdi diye başkasını yallah arabistana gönderecek iradeyi kendinize hak gorecek kadar özgür degilsin canim yaaa..
yok öyle bi dunya 😀
bak benim sana ciplaklar kampina git deme hakkım yokmus degil mi?
seninde laiklik ve özgürlük anlayışın coook çağdışı haberin olsun :))
Ben öneride bulundum efendi efendi. Yallah arabiaa siz dediniz kanka ben degil. Yoksa nie dedin:/ kafalar karısık..

Merhaba hanımlar..bu konuyu sizinle paylaşmak istedim..çünkü artık anlayamıyorum. Konu sokakta evdeymiş gibi yarı çıplak gezinmek..Bazı hanımları dışarıda mahrem yerleri ya da çamaşırları ortada gezerken görüyorum..dün yine bir kız gördüm incecik içi gözüken uzun bir etek giymiş içindeki tangasının danteli bile gözüküyordu..ben anlamıyorum dışarı çıkmadan hiç mi aynaya bakmıyorlar??? Neden böyle..

Her insan hür doğar. Kimse sana bana ona buna doğmuyor. O yüzden sizi ilgilendirmiyor. Ayrıca dantelini incelicek kadar bakmanızda enteresan.

Merhaba hanımlar..bu konuyu sizinle paylaşmak istedim..çünkü artık anlayamıyorum. Konu sokakta evdeymiş gibi yarı çıplak gezinmek..Bazı hanımları dışarıda mahrem yerleri ya da çamaşırları ortada gezerken görüyorum..dün yine bir kız gördüm incecik içi gözüken uzun bir etek giymiş içindeki tangasının danteli bile gözüküyordu..ben anlamıyorum dışarı çıkmadan hiç mi aynaya bakmıyorlar??? Neden böyle..
Herkesin günahı kendine her koyun kendi bacağından yani kimin ne giydiği önemli değil bence ne insanlar var çarşafın içinde her günahı işleyen yani kapalıymış açıkmış bence çok bi önemi yok önemli olan dışarı çıkarken insan kalbine bakmalı

Her insan hür doğar. Kimse sana bana ona buna doğmuyor. O yüzden sizi ilgilendirmiyor. Ayrıca dantelini incelicek kadar bakmanızda enteresan.
Dantelini inceleyecek kadar bakmadım. Danteli 10 metre öteden bile gözüküyordu. Sadece o yöne bakman yeterliydi görmen için ;)

Lütfen şu klişe laflarını yazmayın ya yok medeniyet bir yer açmaksa hayvanlar daha medeni yok yallah Arabistan’a 🤦‍♀️ Burası Arabistan olmadığı için insanlar nasıl mutluysa onu giyer ister çarşaf giyer ister mini etek giyer dimi. Boşa birbirinize girip banlancaksınız arkadaşlar. Bakın beğenmediniz mi ki bu bile haddine değil kimsenin Allah göz kapağı vermiş kapatırsın ya da başını çevirirsin🤷🏼‍♀️
Her konuda kutuplaşmayı ulkece harika beceriyoruz da birlik olmayı bir öğrenemedik. Şu tartışma yıllardır yapılıyor. Sanane kardeşim kim ne giyerse giyer diyorsanız, sanane ne kardeşim isteyen istediği şekilde düşünür denir size de. Mesela konuyu yazan kişi de düşünce özgürlüğü kapsamında düşüncelerini söylüyor, ona karşı olan sizler de. Hakaret olmadığı sürece düşünceni söyleyebilmek de bir özgürlük.
Bir kısma özgürlük tanınırken diger kısma yallah Arabistan'a olmuyor işte. Bu bağnazlık, diktatörlük oluyor.

ilgilenme kardesim. herkes kendinden sorumlu ben benim örtüme karisilmasini istemiyorsam onlara da karısmam. bosveer ha görüyorum haram oluyor diyosaniz gözünü cevirirsnn.

Bu hep textil üreticilerin suçu herşey kalitesizleşti kot alıyoruz 4 ay içinde kalça ve iç kısım yırtılıp patlıyor,
Gömlekler ya çok uzun yada çok kısa
Sürekli aynı tip bluzlar orijinal ve değişik kalıp yapabilen yok memlekette herşey geri gitme var , üretim çeşitliliğinde daralma ve fakirlerimeş var dokuma kumaşlara bakın
İğrençler kalitesizler, desen fakirliği, renk fakirliliği baya geriye doğru yol almış gidiyoruz
Sanata önem vermeyen toplumları, herşey birbirinin aynısı, özgünlük yok

Son düzenleme:
Her konuda kutuplaşmayı ulkece harika beceriyoruz da birlik olmayı bir öğrenemedik. Şu tartışma yıllardır yapılıyor. Sanane kardeşim kim ne giyerse giyer diyorsanız, sanane ne kardeşim isteyen istediği şekilde düşünür denir size de. Mesela konuyu yazan kişi de düşünce özgürlüğü kapsamında düşüncelerini söylüyor, ona karşı olan sizler de. Hakaret olmadığı sürece düşünceni söyleyebilmek de bir özgürlük.
Bir kısma özgürlük tanınırken diger kısma yallah Arabistan'a olmuyor işte. Bu bağnazlık, diktatörlük oluyor.
Ben düşünmesin demiyorum hobi olarak yine düşünsün.

Burası laik bir devlet. İsteyen istedigini giyer. Size önerim şeriatla yönetilen bir yere kesin dönüs yapmanız:KK66:
En az konu sahibi kadar itici bi dile sahipsiniz. Konu sahibini eleştirdiğiniz için değil beğenmedim vermem.

Konu sahibi; önce kendi ahiretini kurtar sonra insanlara yazdığında yada dediğinde tepki almayacağın yada onları daha itmediğin bir dil bul onları kurtar. Şunu dedin noldu İslamiyet'in hangi noktasını kurtardın? Sırf provokasyondan besleniyor bazı kesin o'cu bu'cu önemli değil karakter meselesi..

PS:tesettürlüyüm(kendimce) tam icra edemiyorum ama ne yaparsam kar diyorum. Sonra sen böyle eleştirilerle gelince bize de deniliyor ki önce pantolonunu çıkar tesettürlü olarak sonra bana gel.

Safi zararsınız yani..

Napalım atomu parçalayıp nötronların dönüş hızını kuantuma göre yeniden mi hesaplayalım :KK71:
Yok da yani şimdi şu konunun kavgaya dönmesine ben çok güldüm çünkü uzaktan bayağı komik duruyorlardı ana kahramanlar :D boş işten kastım o. Ha bı de biri var her mesajıma dislike atan :D gülüm beni neden sevmedin

Ben öneride bulundum efendi efendi. Yallah arabiaa siz dediniz kanka ben degil. Yoksa nie dedin:/ kafalar karısık..

Bak asagidaki yazı bir yazara ait..üstelik laiklik yanlısı biri ama o özgürlük ve laikliği senin gibi yorumlamiyor..meseleyi doğru anlayanlardan..
..

"Sokaklarda yatak odası kıyafetiyle dolaşan her kadın sapıktır.
Bir algı var sapık dendiği zaman sadece akla erkek gelir.. Oysa; Sokakların sapık kadınlardan da temizlenmesi lazım ki toplum bir nebze ıslah olsun..

Çok garip geldi değil mi okuyunca "sapık kadınlar"(!) Bir erkek avret mahallini iyice belli edecek tarzda coook dar bir pantolon giyse,sapık/rezil vs diye bağırırsınız ama giydiğiniz taytlardan her hattınızı belli ederken kendiniz adına neden utanmazsınız? Haa o sizin özgür yaşam tarzınız değil mi? Peki erkeklere niye yok o özgürlükten?
Sen baştan aşağı avret olduğun halde tayt, şort giyme özgürlüğünü kendine hak biliyorsunda, erkeğinkini neden alıyorsun elinden?(!) Senin avretinin belli olması moda,erkeğinki sapıklık öyle mi? Otobüste/metroda bedeninin kokusunu parfümle güzelleştirip,burunların direğini kıran ve erkeğin yanından ifil ifil geçtiğinde beyne direk şehvet hormonları uyarısı verecek kadar kokulanan bir kadın; bana bakma dediği gibi beni koklamayın da diyebilir mi? Niye otobusteki belki 10-20 adamın özgürlüğü alınıyor ellerinden? Bu adamlar yol boyunca bu kadını koklaya koklaya gitmek zorunda mı efendim? Ben helal olduğu halde hiç carşı pazarı göğüsleri yarıya kadar görünür tarzda gezen abi/amca görmedim. Siz gördünüz mü? Görsek sapık diye koşarız değil mi adamcağızın peşinden. Peki ben domates seçerken sapık ablanın gögüslerini neden görmek zorundayım? Erkek göbekten yukarısı helal olduğu halde asla böyle gezmez/gezemezken, kadınlar gögüs avretini açıpta geziyor ve bu sapıklık olmuyor öyle mi? Bir bankta kalcasının tam altına gelecek kısalıkta şort ile oturan bir adamın yanına çocuğunuzu oturturmusunuz? Ne münasebet deli midir sapık mıdır nedir! Teklifim bile nasıl çirkin değil mi annesi? Peki aynı şekilde oturan,kalcasından aşağısı çıplak bir kadının giyinişi neden seni aynı şekilde rahatsız etmiyor!!!! Vel hasıl kelam kardeşler.. Sokaklarda yatakodası kıyafeti ile dolanan her kadında bir o kadar sapıktır! Toplumun ahlakını bozuyorlar! Toplumun kalitesini düşürüyorlar! Bugün o çocuklar çarşı pazarda bir ablanın göğsünü,kalçasını,bacaklarını görmek zorunda kalıyorsa buda bir ÇOCUK VE TOPLUM İSTİSMARIDIR."

Bak asagidaki yazı bir yazara ait..üstelik laiklik yanlısı biri ama o özgürlük ve laikliği senin gibi yorumlamiyor..meseleyi doğru anlayanlardan..
..

Bir algı var sapık dendiği zaman sadece akla erkek gelir.. Oysa; Sokakların sapık kadınlardan da temizlenmesi lazım ki toplum bir nebze ıslah olsun..

Çok garip geldi değil mi okuyunca "sapık kadınlar"(!) Bir erkek avret mahallini iyice belli edecek tarzda coook dar bir pantolon giyse,sapık/rezil vs diye bağırırsınız ama giydiğiniz taytlardan her hattınızı belli ederken kendiniz adına neden utanmazsınız? Haa o sizin özgür yaşam tarzınız değil mi? Peki erkeklere niye yok o özgürlükten?
Sen baştan aşağı avret olduğun halde tayt, şort giyme özgürlüğünü kendine hak biliyorsunda, erkeğinkini neden alıyorsun elinden?(!) Senin avretinin belli olması moda,erkeğinki sapıklık öyle mi? Otobüste/metroda bedeninin kokusunu parfümle güzelleştirip,burunların direğini kıran ve erkeğin yanından ifil ifil geçtiğinde beyne direk şehvet hormonları uyarısı verecek kadar kokulanan bir kadın; bana bakma dediği gibi beni koklamayın da diyebilir mi? Niye otobusteki belki 10-20 adamın özgürlüğü alınıyor ellerinden? Bu adamlar yol boyunca bu kadını koklaya koklaya gitmek zorunda mı efendim? Ben helal olduğu halde hiç carşı pazarı göğüsleri yarıya kadar görünür tarzda gezen abi/amca görmedim. Siz gördünüz mü? Görsek sapık diye koşarız değil mi adamcağızın peşinden. Peki ben domates seçerken sapık ablanın gögüslerini neden görmek zorundayım? Erkek göbekten yukarısı helal olduğu halde asla böyle gezmez/gezemezken, kadınlar gögüs avretini açıpta geziyor ve bu sapıklık olmuyor öyle mi? Bir bankta kalcasının tam altına gelecek kısalıkta şort ile oturan bir adamın yanına çocuğunuzu oturturmusunuz? Ne münasebet deli midir sapık mıdır nedir! Teklifim bile nasıl çirkin değil mi annesi? Peki aynı şekilde oturan,kalcasından aşağısı çıplak bir kadının giyinişi neden seni aynı şekilde rahatsız etmiyor!!!! Vel hasıl kelam kardeşler.. Sokaklarda yatakodası kıyafeti ile dolanan her kadında bir o kadar sapıktır! Toplumun ahlakını bozuyorlar! Toplumun kalitesini düşürüyorlar! Bugün o çocuklar çarşı pazarda bir ablanın göğsünü,kalçasını,bacaklarını görmek zorunda kalıyorsa buda bir ÇOCUK VE TOPLUM İSTİSMARIDIR."
Bu arada laiklik halk nezdinde yorumlanacak bir terim değil. Anayasa mahkemesi her kararında yorumluyor zaten.
"Laik bir siyasal sistemde, dinî konulardaki bireysel tercihler ve bunların şekillendirdiği yaşam tarzı devletin müdahalesi dışında, ancak koruması altındadır. Bu anlamda laiklik ilkesi din özgürlüğünün güvencesidir."
Size kötü bir haberim var, çıplaklık laiklik demek değilmiş :KK43:
Konu sahibine burası laik bir ülke diyenlere ithaf edilmiştir

..

Parfümden sonrasını okumadım. Ulan parfüm gecmiste tam temizlenmeyi ögrenemeyen bir toplumda bok kokusunu bastırmak icin icat edilmis bir sey bu kadar anlam yüklemek ne bileyim tam böyle beyinlerin isi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X