sokakta kalmış bir kadın

esra125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
32
0
0
İstanbul
benım halamın kızı kaçarak evlenmişti sımdı 2 cocugu varken boşanmış
cocugu mahkeme babasına vermiş. halamın kızı kaçarak evlendıgı için ve babası
kucuklugunden beri bunları dovdugu için eve dönemiyor.
babası işkence yapan biri ve halam emekli oldugu halde ona 1 kuruş vermeden hakkını yiyen kötü bir baba.
(yani oraya gidemez) şimdi bu kız sokakta kalmış. annemleri aramış yalvarmış baana 1 oda verin çalışırım diye.
ama annem abimle kaldıgı ıcın orasıda olmaz
hamileyim kafaya taktım dun gece uyuyamadım allah kımseyı bu duruma düşürmesin.
sizce ne yapmalı ben yanıma almak istemiyorum.
cesaret edemıyorum
ama düşene tekme atıyormuşum gibi gelıyor sizce yapmam gereken görev ne?
lütfen bana akıl verin.
vicdan azabı cekmek ıstemıyorum

halan ne diyor bu duruma yazmış bir üye.
cevap= halama haber verdırmıyormuş kız anneme arama demiş ama annem gızlıde olsa arayacak.

Son düzenleme:
bi kadın sığınma evine yerleşmesine yardımcı olabilirsin nebiliyim aklıma ilk bu geldi bu süre zarfındada eşin müsaade ederse senle kalabilir sonuçta yabancı değil halanın kızı

bide yabancı birinden bahseder gibisin başlığın bile 'sokakta kalmışbir kadın' bunu hissetim yazmak istedim

ALLAH kimseyi kimseye MUHTAC etmesin INSALLAH(AMIN):nazar:

simdi nerde kaliyor kendisi yani yaninizda kalmasi gibi bir imkan varsa en azindan kalacak bir yer bulana kadar sizde kalsa olmazmi,
halanizin kiziymis yabanci biride degil,sizden baska akrabalari yokmu? yazik cok uzuldum...

elalemin iyisinden fayda gelmez yine yakınındaki kötüde olsa akraba akrabadır.sen aynı durumda olsan halanın kızının senin için ne yapmasını isterdin?işte sende tam bunu yap tabi eşin razıysa kendi mutluluğun bozulmicaksa

benım halamın kızı kaçarak evlenmişti sımdı 2 cocugu varken boşanmış
cocugu mahkeme babasına vermiş. halamın kızı kaçarak evlendıgı için ve babası
kucuklugunden beri bunları dovdugu için eve dönemiyor.
babası işkence yapan biri ve halam emekli oldugu halde ona 1 kuruş vermeden hakkını yiyen kötü bir baba.
(yani oraya gidemez) şimdi bu kız sokakta kalmış. annemleri aramış yalvarmış baana 1 oda verin çalışırım diye.
ama annem abimle kaldıgı ıcın orasıda olmaz
hamileyim kafaya taktım dun gece uyuyamadım allah kımseyı bu duruma düşürmesin.
sizce ne yapmalı ben yanıma almak istemiyorum.
cesaret edemıyorum
ama düşene tekme atıyormuşum gibi gelıyor sizce yapmam gereken görev ne?
lütfen bana akıl verin.
vicdan azabı cekmek ıstemıyorum

Halanız ne diyor bu duruma ?

Kızına nasıl kıyıyor,konuştunuz mu?

benzer durumu annemin kuzeni yaşamıştı.onlar bütün aile bir araya geldiler ve kadıncağıza yardımcı oldular.sizde diğer akrabalarınızla konuşsanız,bir miktar para toplayıp bir ev kiralasanız..bir de uygun iş bulunsa kendini idare edebilir.birilerinin yanında kalmakla olacak şey değil.

Son düzenleme:
kadincagiz suan nerde kaliyor yazdigimiz yorumlara bi cevap alabilseydik...

Tamam kadına da yazık ama nasıl bir karakterde olduğunu biliyor musun? Geldi mi gitmek bilmezse nolacak? Kaldı da kalıyor diyelim iş de bulamadı...?

canım yapabileceğin en iyi şey öncelikle bir sığınma evine yerleştirmek
daha sora bi iş bulmasına yardımcı olup kendine ait ufakta olsa bir yer kiralamasını sağlamak
ne zamana kadar sende yada bi başkasında kalacakki
malesef ev üstüne ev olmuyor arkadaşlar kızacaklar yabancımı neden öyle yazdın diye ama olaya gerçekçi bakmak lazım
sizin yapabileceğiniz manevi ve eğer müsaitseniz destek maksadıyla maddi yardım vermeniz
en yakın zamanda kendi ayaklarının üzerinde durmasına aracılık etmekten başka yapabileceğin bişey yok gibi

sımdı sana bırebır komsumun yasadıgı bır olayı anlatmak ıstıyorum,aynen senın gıbı ıyı nıyetlı bır hanım esınden bosanmıs akrabasını evıne getırdı,gel zaman gıt zaman kadının kocasıyla dıger kadın gızlıce bırlıkte olmaya basladılar,ve en sonundada kactılar ben senın akraban yapar demıyorum ama bu iş sana dusmez ,senden once annen var,gerekırse sen para kat annen de katsın bır odalı bır yer tutun ,hem calıssın hem sıgınsın.baska turlusunu bence yapma canım tatlı ekmegını acı yapma.

birilerin yanın da kalmakla olacak iş değil .hem nereye kadar bırılerın yanın da kalabılır kı.

hadi siz yanınıza alsanız ,bir sureden sonra bu durum sızı de onu da rahatsız edecektır .

sizi etmese bıle esınızı edecektır .ınsan eti malesef agırdır .artık kımsenın kımseye

tahammulu yok .en sevdıgımızı bıle uzun sure evımız de agırladıktan sonra bunalmaya

baslarız .cunku senın bır duzenın vardır ve agırladıgın mısafır duzenını ayak uydurmaz

onu ıyı agırlayacagım dıye de ev sahıplerını kendını kasar kasar kasar

sonun da patlama olur .siz de hamılesınız suan da onun sorumlulugunu alacak

gucde olacagınızı da dusunmuyorum .sızın de kendınıze gore sıkıntılarınız olacaktır

hamılelık pıskolojısı de apayrı bırsey .evlı degılım ama ablamdan bılıyorum .ınsan o donem de

kocasından bıle nefret edebılıyor kaldı kı hala kızı bu .o yuzden sızın o sorumlulugu almanız da

bıraz guc .tum akrabalar toplanıp yardımcı olmaya calısırsınız .herkes ortaya bı para atar

bı tek odalı ev kıralarsınız .yada sıgınma evıne yerlesebılır bır muddet .

Allah zorda kalana yardım etsın (AMİN)

Back
X