- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Çok doğru bu söylediğinizgeçen yaz bizim binada 17 yaşında bir çocuğun cenazesini kaldırdık,
aynı gün sokakta düğün vardı, düşünün evde kuran okunuyor, gencecik bir çocuğun cenazesi çıkmış, evin içinde çalar gibi a be kaynana çalıyor.
kadın (çocuğun annesi) balkondan atlayacaktı zor tuttular, nasıl feryat figan bağırıyordu yeter yeter içim yanıyor yeter, ölüye saygınız yok mu diye...
polisi aradık, en az 45 dk sonra geldi kavga kıyamet susturdular müziği ama onca insan toplanmış kendileri çalıp söyleyerek devam ettiler.
aldıkları o kadar bedduadan sonra o çiftin evliliği nasıl devam ediyordur merak ediyorum.
o yüzden genele yazayım burda, yapmayın etmeyin, bütün mahalle sizin mutluluğunuza ortak olmak zorunda değil, belki o gün yakınını kaybeden, hastası olan, yaşlısı olan onlarca insanın ahını alacaksınız, biraz empati... düşünsenize evladınız ölmüş, evinizde çiftetelli sesleri çınlıyor.
Geçen yaz apartmanımızda cenaze vardı ve aynı gece yan apartmanda asker eğlencesi ve sokakta yaptılar
Ben bile o kadar üzüldüm ki kadın evde eşine mı ağlasın gelen gidenin bu saz nedir demesine mı yansın..
Sokakta olması ne kadar doğru bilmiyorum ama bı mekan tutulsa daha iyi olur sanki