- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
- Konu Sahibi pportakall
-
Bende kuru mamayla besliyorum ama arada salam sosis verince çıldırıyolar izdiham çıkıyo resmenBizim kediler bana pas vermiyor valla salam veriyorum yüzüne bakmıyor besleyen baskasi var herhalde ama hic denk gelemedim.
Biz evde verecek hiçbir şey yoksa yoğurda bayat ekmeği doğrayıp veririz. Kediler ve köpekler ev yemeklerinin çoğunu yiyebiliyor zaten. Mesela herkes evde pişirdiği yemeklerin hayvanlara uygun olanlarından sadece bir kaşık bile koysalar hicbir hayvan aç kalmaz ama işte herkes düşünceli değil böyle.Tavuk bulyonlu suya ekmek koymak super fikirmis cok tesekkurler bunu deneyecegim. Benim gibi bilmeyenler icin farkli bildiginiz kedilerin kopeklerin sevecegi tarifler var mi bildiginiz?
Salam, sosis gibi işlenmiş gıdalar zararlı. Verilmese iyi olur o yüzden.Bende kuru mamayla besliyorum ama arada salam sosis verince çıldırıyolar izdiham çıkıyo resmen
Biliyorum cnm ama bazen mama olmuyo ayda 1 falan denk geliyo veriyorum, kapının önündekiler mamam olmasada tavuk suyuna makarna haşlayıp veriyorum ama uzakta olanlara ev yemeği götüremiyorum zor oluyoSalam, sosis gibi işlenmiş gıdalar zararlı. Verilmesi iyi olur o yüzden.
Su da yemek kadar önemli aslında. Aklıma su kabını çöpe atan biri geldi şimdi. Neyse...Biliyorum cnm ama bazen mama olmuyo ayda 1 falan denk geliyo veriyorum, kapının önündekiler mamam olmasada tavuk suyuna makarna haşlayıp veriyorum ama uzakta olanlara ev yemeği götüremiyorum zor oluyo
Ben evde artan tüm yemekleri ayrı poşete koyarım her zaman ve çöp atacağım zaman da 2.5 yaşındaki kızım o yemekleri alıyor ben çöpü:)Corona virüsünden dolayı isletmeler kapaninca sokaktaki cocuklar aç kaldı bir de üniversiteliler kendi baktigi hayvanı olunca sokaktakilere de mama veriyorlardı ilkokul lise öğrencileri de okuldakilere denk gelirse okul cevresindekilere bir seyler alıp veriyordu okullar tatil olunca onlar da memleketlerine döndübazı cocuklar gerçekten aç kediler belki cöplere girip yemek bulabiliyor ama köpekler yanasamiyor korkudan aç kaliyorlar lütfen onlari besleyelim. Cok bir sey yapmaniza gerek yok 5 litrelik pet siseyi kesin tavuk bulyonu suda kaynatın icine de ekmek doğrayıp sokağa koyun. Yemek artiklarinizi onlar yemez nasilsa diye cöpe atmayın lütfen ac kalinca ispanak bile yerler hele sulu yemeklere bayiliyorlar.
Bizim buralarda köpek yok kedi çok et balık tarzı yemekler kalınca eşim onlara veriyor bazen bakıyor çok açlar sucuk doğrayıp veriyor açlıktan ağlayan kedilerin sesini duyunca çok uzuluyorum
boğazına takılıp boğabilir, tehlikeliDirek tavuk kemiği köpekler zararli mi acaba?
Evimizdekilere zararlı evet ama sokaktakiler seçme şansimiz yok maalesefSalam, sosis gibi işlenmiş gıdalar zararlı. Verilmese iyi olur o yüzden.
Çiğ olan zararlı değil ama haslanmis/pismis verilmemeli veterinerimiz öyle demişti. Ama çok kücük bir ihtimal de olsa boğazına takılma riski var çiğneyemezseDirek tavuk kemiği köpekler zararli mi acaba?
Aynen öyle yapıyorlar cama tırmanıp açmaya çalışıyorlar sonra miyav miyav resmen konuşuyorlar.Ya evet bir de bunlar zorda kalınca sizden mama isteme yüzsüzlüğünde bulunur
Belediyelerin koyduğu besleme odaklarında mama icindir çöp atmayınız yazıyor kocaman. Bir de o mama odaklarinin üstünde kuslar icin suluk ve yemlik oluyor izmarit atıyorlarben de kedime sipariş verirken onlara da mama siparişi veriyorum aynı mama sitesinden.her çantamda zaten muhakkak bulunur buzdolabı poşetine koyduğum mama.bizim burda kediler var köpek yok.astronot gibi giyinip çıkıyorum en tenha saatte. zaten etrafta olmasalar bile benim poşetin sesini duydukları anda kuyruklar havada miyaav diye fırlayıp mırmırmır söylene söylene geliyolar.kavga etmesinler diye aralıklı aralıklı dağıtıyorum dönüyorum.su kabı var bi de pet şişeden kesme, onu tazeliyorum malum içinde izmaritini söndüren eğitilmemişler var aramızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?