Sokaktan bir kedi kurtarmalı mıyım? ACİL YARDIM

ans_68

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
35
0
16
Aksaray
merhaba;
ben aranıza üye olarak bugün katıldım ve acil yardıma ihtiyacım var. bi arkadasımın yavru kedileri var ve ne yazıkki bakamadığından sokağa bırakmak zorunda kalacak. birini bana vermeyi teklif etti. hayvanları çok seviyorum ama hayatımda hiç kediye bakmadım. büyük bi sorumluluk olduğununda farkındayım. o hayvanlar sokakta ölürse biliyorum ki en azından birini kurtarma sansım varken yapmadığım için kendime çok kızacağım. ama alırda bakamazsam tecrübesizliğim yüzümden zarar görürse de çok üzüleceğim. almalımıyım?

Bence alın ve basın bağrınıza..
Onun size vereceği sevgiyi hiç bir yerde bulamazsınız emin olun..

merhaba;
ben aranıza üye olarak bugün katıldım ve acil yardıma ihtiyacım var. bi arkadasımın yavru kedileri var ve ne yazıkki bakamadığından sokağa bırakmak zorunda kalacak. birini bana vermeyi teklif etti. hayvanları çok seviyorum ama hayatımda hiç kediye bakmadım. büyük bi sorumluluk olduğununda farkındayım. o hayvanlar sokakta ölürse biliyorum ki en azından birini kurtarma sansım varken yapmadığım için kendime çok kızacağım. ama alırda bakamazsam tecrübesizliğim yüzümden zarar görürse de çok üzüleceğim. almalımıyım?

Sokaktan..gözü çıkarılmış,arka bacakları kırılmış,fpv virüsü .aids.bulaşmış,sağır,menenjit hastası,ağzından kan geliyo diye veterinerime götürüp mide kanaması geçirdiği anlaşılan,mantar,tekme sonucu hem kuyruğu kırılan hem de 7 sene geçmesine rağmen hala böbrekleri hasta olan,tutkala batırılan,zehirlenen daha sayayım mı....toplam 34 can kurtardım...korkma lütfen...ne zaman ihtiyacın olursa seni elimden geldiğince yönlendiririm..O arkadaşına da söyle kısırlık operasyonu yaptırsın...parası yoksa belediye ücretsiz yapıyor...öyle yavruları sokağa atmayla olmuyo bu işler...senin yerinde olsam hepsini alırım birini kendime saklarım ...diğerlerini kendi çevremde güvendiğim insanlara sahiplendiririm...bırakma o canları ...SEN YERDEKİLERİNE MERHAMET ETKİ,GÖKTEKİ DE SANA ETSİN..

merhaba;

Yıllardır kedi bakarım ve sahiplenirim Kedi sevgisi bambaşka bende. Canım kesinlikle al kimseye sorma bile. Bir canı kurtarmış olacaksın. Bunun için tecrübe gerekmez. İnsan Nasıl kendi yavrusuna bakar öyle bakıcaksın.. Annelik için tecrübe gerekmez biliyorsun.. :34:

mrb arkadaslar;

sizlerin yüreklendirmesi ve kalbimin sesi ile artık bi kızım var. adı -hangisini koyacağımı karar veremediğim için-PAMUK ŞEKER :) sevginin dünyadaki en büyük güç olduğuna hep inandım ama pamuk seker bana ispatladı. 4 gündür benimle ama bir tek saniye beni pisman etmedi. daha 4 haftalık olmasına rağmen bağırıyor çağırıyor ama asla kumu dısında bir yere tuvaletini yapmıyor , kediler banyo sevmezmis ( son günlerde internette tek arastırma konum kediler) kızım hiç sesini çıkarmadı.( ama bende banyo ile ilgili tüm arastırmaları okudum suyunun sıcaklığını dirseğimle ölçtüm.banyo süresini çok kısa tuttum. dus fiskiyesi değilde avucumla su döktüm. banyosunu ve odasını ısıttım saç kurutma makinesi uzaktan ve orta ayarla tuttum....v.b.) artık beni annesi sanıyor. tek sıkıntımız biliyormuscasına hergün ise gitmek için hazırlanırken ayağıma yapısıp ayrılmak istememesi... sizinle foto da paylasmak istedim. mavisim sepetinde , kucakta uyurken ve kendi videosunu izlerken :))

YÜREĞİ GÜZEL İNSANLAR ; ÇOK TESEKKÜR EDERİM... BENİ BÜYÜK Bİ SEVABA VE MUTLULUĞA KAVUSTURDUNUZ...

Eklentiler

• $10062013691.webp
    $10062013691.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 128
  • $13062013719.webp
    $13062013719.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 136
  • $img-20130613-wa0001.webp
    $img-20130613-wa0001.webp
    34 KB · Görüntüleme: 139
Sokaktan..gözü çıkarılmış,arka bacakları kırılmış,fpv virüsü .aids.bulaşmış,sağır,menenjit hastası,ağzından kan geliyo diye veterinerime götürüp mide kanaması geçirdiği anlaşılan,mantar,tekme sonucu hem kuyruğu kırılan hem de 7 sene geçmesine rağmen hala böbrekleri hasta olan,tutkala batırılan,zehirlenen daha sayayım mı....toplam 34 can kurtardım...korkma lütfen...ne zaman ihtiyacın olursa seni elimden geldiğince yönlendiririm..O arkadaşına da söyle kısırlık operasyonu yaptırsın...parası yoksa belediye ücretsiz yapıyor...öyle yavruları sokağa atmayla olmuyo bu işler...senin yerinde olsam hepsini alırım birini kendime saklarım ...diğerlerini kendi çevremde güvendiğim insanlara sahiplendiririm...bırakma o canları ...SEN YERDEKİLERİNE MERHAMET ETKİ,GÖKTEKİ DE SANA ETSİN..

siz bi kahramansınız. canı gönülden kutluyorum. yardım teklifiniz için tesekkür ederim. ve haklısınız SEN YERDEKİLERİNE MERHAMET ETKİ,GÖKTEKİ DE SANA ETSİN

Yıllardır kedi bakarım ve sahiplenirim Kedi sevgisi bambaşka bende. Canım kesinlikle al kimseye sorma bile. Bir canı kurtarmış olacaksın. Bunun için tecrübe gerekmez. İnsan Nasıl kendi yavrusuna bakar öyle bakıcaksın.. Annelik için tecrübe gerekmez biliyorsun.. :34:

evet annelik için tecrübe gerekmezmiş... kediyi veren arkadasım bile bu hayatta senin kedin olmak varmıs diyo... galiba iyi anne olma yönünde iç güdüsel bi eğilimimim var...tesekkür ederim...

Son düzenleme:
mrb arkadaslar;

sizlerin yüreklendirmesi ve kalbimin sesi ile artık bi kızım var. adı -hangisini koyacağımı karar veremediğim için-PAMUK ŞEKER :) sevginin dünyadaki en büyük güç olduğuna hep inandım ama pamuk seker bana ispatladı. 4 gündür benimle ama bir tek saniye beni pisman etmedi. daha 4 haftalık olmasına rağmen bağırıyor çağırıyor ama asla kumu dısında bir yere tuvaletini yapmıyor , kediler banyo sevmezmis ( son günlerde internette tek arastırma konum kediler) kızım hiç sesini çıkarmadı.( ama bende banyo ile ilgili tüm arastırmaları okudum suyunun sıcaklığını dirseğimle ölçtüm.banyo süresini çok kısa tuttum. dus fiskiyesi değilde avucumla su döktüm. banyosunu ve odasını ısıttım saç kurutma makinesi uzaktan ve orta ayarla tuttum....v.b.) artık beni annesi sanıyor. tek sıkıntımız biliyormuscasına hergün ise gitmek için hazırlanırken ayağıma yapısıp ayrılmak istememesi... sizinle foto da paylasmak istedim. mavisim sepetinde , kucakta uyurken ve kendi videosunu izlerken :))

YÜREĞİ GÜZEL İNSANLAR ; ÇOK TESEKKÜR EDERİM... BENİ BÜYÜK Bİ SEVABA VE MUTLULUĞA KAVUSTURDUNUZ...

Kutluyorum :71:
Miniğinizle beraber mutluluklar diliyorum..

Son düzenleme:
Sizi tebrik ediyor o minişle huzurla bir yuva diliyorum :16: bizimde kedişlerimiz var bir sürü bahçede baktıgımız birtanede oglumuz var gerçekten kedilerin verdigi sevgi huzur çok başka çok :16:

Canım benim çok mutlu oldum okurken, inan bana asla pişman olmayacaksın hatta gün be gün bağlanacaksın miniğe. Ben de senin ggibi sokaktan bir kedi sahiplendim neredeyse bir senedir benimle evimizden ailemizden biri oldu. Annem babam hatta komşular dahil herkes küçük bebek gibi üzerine titriyor.

Miniğinle çok çok mutlu olman dileğiyle, ikinizi de öpüyorum.. :16:

o nasıl tattlllııı bişeeeeyyyy :)) iyi ki almışsın canım.. tam pamuk şeker Çok tatlı..
Benim kedim de, ben okula gitmek için hazırlanırken terliğimin üzerine çıkardı :D zaten minicikti yere değmezdi evde onunla birlikte yürürdüm :9: :16:

seni çok sever,sevgisini de hiç saklamaz. can dır :16:

siz bi kahramansınız. canı gönülden kutluyorum. yardım teklifiniz için tesekkür ederim. ve haklısınız SEN YERDEKİLERİNE MERHAMET ETKİ,GÖKTEKİ DE SANA ETSİN
Canım benim...sen de o meleğin kahramanısın artık..Allah yaptığın iyiliği karşına çıkarsın...bi sorun olursa elimden geldiğince yanındayım merak etme...kocaman öpüyorum ikinizi de

Diğerlerini atmadı değil mi arkadaşın? Bak şöyle bir sayfa var hiç değilse orada paylaşsın belki isteyen olur, yazık günah bırakmasın sokağa..
https://www.facebook.com/haysev?fref=ts

henüz atmadı. hayvan severler arıyor hala. ama daha ne kadar tutar bilmiyorum. tavsiye ettiğin sayfaya baktım arkadasım paylaşmasa bile ben paylasırım.

oyyhşş nasıl tatlı bir şey o :16: böyle bir fedakarlıkta bulunduğunuz için tebrik ederim. bizim de bir kedimiz var evde 9 yıl önce sokaktan getirmiştik biz de eve. böyle bir sevgi yok yaa. evin biricik oğlu biricik prensi . ev onun resmen :9: adı boncuk ama ben kermit derim hep . iki ismini de bilir maşallah :nazar: pamuk şekerle mutluluklar dilerim :3:

Ben de sokaktan kalçası kırılmış bir kedicik sahiplendim. Yaklaşık bir yıldır bizimle. Onun verdiği mutluluk, sevgi, huzur bambaşka bir şey. Canınız sıkılıyorsa eline bir yumak verin ve bakın neler yapıyor :)
$164438_169220329893670_1755737511_n.webp

ben ve eşim bir kaç gün önce hava çok sıcak olduğu sokağa bir kap su koyalım dedik.gittiğimiz ağaç dibinde biz suyla uğraşırken bir miyavlama sesi ve kafamı çevirmemle ayağ, kuyruğu yaralı ama çok yakışıklı bir sarışınla karşılaştık.eşime yalvar yakar eve aldım.şimdi yanımda uyuyor.her gece yarasını temizlerken cıyak cıyak bağırsa da temizleme işi bittikten sonra bile kucağımdan inmiyor.anlıyor herhalde iyiliği için olduğunu.sokakta bunca muhtaç hayvan varken petshoplara para vermeyi ben anlamıyorum.köpek olsa neyse.bir de köpeğim var.ben de onu internetten aldım evet parayla.çünkü apartman dairesinde yaşayacak ve havlamayan bir cins olmalıydı.yoksa bahçem olsa onu da sokaktan alırdım.

Back
X