Korkuyorum ya beceremezsem?

Veteriner kuma yapabileceğini söyledi. Yarın arkadaşım kuma koyacak onu patilerini sürtmesi için, gidip yapabilmesini umuyorum ben varken yapmamıştı tuvaletini.
Kendi başına kuma yapamaz canım, ıslak pamukla totosunu silip uyarmak gerekiyor anca öyle yapıyor yavrular kakayı :(

Hanımlar siz böyle dedikçe benim boğazımdaki yumru büyüyor ben keyfimden bırakmıyorum, aklım her saniye onda ve ben de çok mutlu değilim şu an. Güle oynaya bırakmadım yani, benim de gözümün önünde hep.
Keyfinden bırakmıyorsun ona bir şey dediğimiz yok ama olacakları söylüyoruz maalesef daha tuvalet işi bile belli değil belkide kendi yapamıyor

Hanımlar siz böyle dedikçe benim boğazımdaki yumru büyüyor ben keyfimden bırakmıyorum, aklım her saniye onda ve ben de çok mutlu değilim şu an. Güle oynaya bırakmadım yani, benim de gözümün önünde hep.

Valla yumru büyüyecek, çoook büyüyecek hem de. Hiç yapılmayacak şeyi yapmışsın. Daha bir gün bile geçirmeden, tuvalet eğitimi vermeden yavru evde yalnız bırakılmaz. Büyük kedi bile o kadar süre kalamaz evde yalnız. Birinin gelip yemek vermesi değil mesele. Ağlamaktan çatlar yavrucak. Daha mamaya bile geçmemiş. Gözünü seveyim bir yolunu bul al onu ordan. Annen falan bakmaz mı sen dönene kadar? Kuzenin komşun akraban, kedisi olan kimse yok mu etrafta?

çok üzüldüm gerçekten, özel bir durumdan dolayı ben de alabilecek durumda değilim. B bandista nolur al bu yavruyu 1 aylığına... MightyPineapple MightyPineapple 'ın arkadaşı teslim edebilir mi bandista'ya acaba?
Gitmeden kendim de vermeye çalışırım, arkadaşımdan da rica ederim kolayını bulmaya çalışırız. İnşallah çok ters bir yerde değildir :(

MightyPineapple MightyPineapple sen gitmeden onu mutlaka geçici olarak sahiplendir, arkadaşların da dediği gibi sen döndüğünde yabani bir kedi bulabilirsin, ağlamaktan ölebilir... aynı bebek gibi düşün, ihtiyaçları yetişkin kediler gibi olmayacaktır. sen döndüğünde de teslim alırsın. inşallah güzel bir hayatınız olur beraber.

facebook ta haysev var oraya acil mail atabilirsin, petarkadaş'a da yazabilirsin. bunlar benim aklıma ilk gelenler. geçici sahiplendirme olduğu için daha çabuk gönüllü bulabilirsiniz.

HaySev şeklinde aratırsan karşına çıkacaktır direkt. onlara mail ile ulaşmanı istiyorlar, acil diye başlık atarsan daha iyi olur. durumunu açıkla, yavrunun durumunu da açıklayan bir mail at. ulaşım bilgilerini (telefon mail) mailin sonuna yazarsan daha hızlı dönüş alırsın. facebook sayfalarında yayınlayacaklardır, oradan da sana ulaşacak kişiler olacaktır. ben de çevreme soracağım. siz ne zaman gidiyordunuz? bir de istanbul'un hangi taraflarındasınız?

Çok iyi olur bakacak birini bulursan o yavru daha evde tek başına kalamaz.döndüğünde allah korusun stresten ölmüş olur.Ayyy kıyamam ona ben:KK43:

Back
X