Ya iste bizim zilli de boyleydi. Bacaklarimiza tirmanirdi illa kucaga gelcek diye. Bi yatardi kalkmazdi. Simdi yuzumuze bakmiyor. Alistirdi kendine simdi kaciyo zilli.
Ben yokken kizim var evde. Vurmaz kediye asla ama sevcem diye sikbogaz ediyor bazen hayvani. Ondan da bunalmis olabilir bilmiyorum.
Lazeri alcam yarin. Iyi fikir. Ya mesela yanina yaklasayim elimi gorur gormez isirmak icin atiliyor. Bir yandan cirmalayip bir yandan isiriyor. Daha onceden de elimi agzina alirdi ama oynamak icin sadece. Isirmazdi. Simdi isiriyor baya baya.
Bizimki de cok hassas. Trip atiyor olabilir. Insallah parazit doktugu icindir cunku baya kotu oldu yavrum. Erkek sandik ama disiymis. Veteriner soyledi bugun :)
Oh iyi bari. Ben de cok pimpirikliyim bu konularda. Aslinda hic iyi bir aday degilmisim hayvan bakmak icin onu anladim. Biraz rahat olmak lazim. Damlayi cidden cok surdu. Ben de farkettim. Ensesi islandi baya.Şu an Türkiye'de yakın tarihte kuduz vakası yok rahat ol o ihtimali ele.
Pire damlası kaşıntı yapabilir bu cilt tarafından emilip kanına karıştığına delalet. Kullanılan damla yüksek doz kullanılmış ve bu şekilde yan etkisi olabilir.
Bunun dışında karanlık yerlerde tek başına kafa dinlemeye çalışması da normal, alışmaya çalışıyor. Benim ufaklık evde doğmuş olmasına rağmen yatağın altından çıkmıyordu. Durum tamamen normal yani, bir süre sonra mırıl mırıl kucağınızdan inmeyecek.
Tuvalet kumu olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Akkum tarzı bentonit kum kullanırsanız iyi olur. Kabına alıştırmak için içine bir kaç damla çamaşır suyu damlatabilirsiniz. Evde çamaşır suyu yoksa içinde kendi idrarınızdan bir kaç damla bırakmanız yeterli.
Kızın çok mu küçük kediler çocukları pek sevmez severken rahatsız ettiklerinden maalesefBen yokken kizim var evde. Vurmaz kediye asla ama sevcem diye sikbogaz ediyor bazen hayvani. Ondan da bunalmis olabilir bilmiyorum.
Lazeri alcam yarin. Iyi fikir. Ya mesela yanina yaklasayim elimi gorur gormez isirmak icin atiliyor. Bir yandan cirmalayip bir yandan isiriyor. Daha onceden de elimi agzina alirdi ama oynamak icin sadece. Isirmazdi. Simdi isiriyor baya baya.
Bizimki de cok hassas. Trip atiyor olabilir. Insallah parazit doktugu icindir cunku baya kotu oldu yavrum. Erkek sandik ama disiymis. Veteriner soyledi bugun :)
İlk defa evde kedi bakıyorsan durum çok normal, bence harika bir adaysın...Oh iyi bari. Ben de cok pimpirikliyim bu konularda. Aslinda hic iyi bir aday degilmisim hayvan bakmak icin onu anladim. Biraz rahat olmak lazim. Damlayi cidden cok surdu. Ben de farkettim. Ensesi islandi baya.
Kuzum kuduz kedi en son ne zaman görülmüş bilen yok :) ben hiç ihtimal vermiyorum helede netten teşhis :)
9 yasinda. 4 gibi evde oluyor o. O saate kadar tek duruyor. 7'de de ben geliyorum eve. Gecen gum geldim eve kediyi ayagina almis salliyor. Ustune de hirkasini ortmusKızın çok mu küçük kediler çocukları pek severken rahatsız ettiklerinden maalesef
9 yasinda. 4 gibi evde oluyor o. O saate kadar tek duruyor. 7'de de ben geliyorum eve. Gecen gum geldim eve kediyi ayagina almis salliyor. Ustune de hirkasini ortmus
Ben varken pek yaklasmiyor artik da ben yokken napiyor bilmiyorum. En iyisi veteeiner biraz uzak durmamizi soyledi diyeyim. Iyi fikir.
Hmm çok küçük değilmiş aslında sen kızınla da konuş bence biraz yanlız bırakalım rahatsız diyebilirsinkedi daha bebek ısırabilirde hem
Bence de muhtemelen severken darlatıyor kedişiBen varken pek yaklasmiyor artik da ben yokken napiyor bilmiyorum. En iyisi veteeiner biraz uzak durmamizi soyledi diyeyim. Iyi fikir.
Biraz büyüsün rahatlıyacaksın şimdi küçükde ondan oluyor bunlar :)Oh iyi bari. Ben de cok pimpirikliyim bu konularda. Aslinda hic iyi bir aday degilmisim hayvan bakmak icin onu anladim. Biraz rahat olmak lazim. Damlayi cidden cok surdu. Ben de farkettim. Ensesi islandi baya.
Bu arada cok yeni oldugu ve sokakta yasadigi icin saklanmasi cok normal 2 ay felan bir zaman verin. Kediler basina buyruk hayvanlar ve saklanmaya bayilirlar. Onun la oyun oynayin islak mama verin ara sira. Sakin ev yemegi vermeyin ya da sut sadece kedi mamasi yesin. Bu arada kisirlarinca omurleri uzuyor hasta olmuylar. Benim 11 yasindaki kizim da kisirlarilmis.
Siyaholan yavru kedi oglusum Blueberry digeri de kizim Missy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?