• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoklardayım nasıl bir erkek?

KIZLAR biliyorum hepiniz meraktasınız,
arkadaşımla anca sabah konuşabildim oda telde oldu
dün akşam oturmuş konuşmuşlar
eşinin açıklamsı şöyle:kız arkadaşım o an adet olduğu için ilişkiye giremeyeceğini bildüğinden yanaşamamış kendi kendini tatmin yoluna gitmiş,saten geceliğe dokunma merakından dolayıda giymek istemiş,yemin billah etmiş asla gay may olmadığına ve utandığı içinde konuyu açıp açıklama yapamamış
arkadaşım hala üzgün nasıl olabilir diyor,madem meraklı tutsun okşasın niye giyiyor diyor ama eşininde üzgün halini görünce fazla üstüne gidememiş

Meraktan baktım ne oldu diye.

Açıkcası ben tatmin olmadım. Gerçi eşinin tatmin olması önemli :)

O zaman adet dönemlerimizde eşlerimize verelim geceliklerimizi. Al askım giy, 3-5 gün idare et diyelim.

Ben olsam esimle gecelerim asla eskisi gibi olamazdı.

eşinin açıklamsı şöyle:kız arkadaşım o an adet olduğu için ilişkiye giremeyeceğini bildüğinden yanaşamamış kendi kendini tatmin yoluna gitmiş,saten geceliğe dokunma merakından dolayıda giymek istemiş,yemin billah etmiş asla gay may olmadığına ve utandığı içinde konuyu açıp açıklama yapamamış
arkadaşım hala üzgün nasıl olabilir diyor,madem meraklı tutsun okşasın niye giyiyor diyor ama eşininde üzgün halini görünce fazla üstüne gidememiş

ohooo hiç inandırıcı değil bence. ayrıca öyleyse bile ne kadar küçültücü. daha adet zamanında bile 3-5 gün dayanamayacak kadar iradesiyok mu. allah korusun eşi bi rahatsızlık geçirse, lohusa zamanı gelse, bi nedenle ayrı kalsalar filan o adamda her şeyi bekle o zaman. bence o eş gözden düşmüştür... adam kılıf bulmuş, arkadaşın da inanmak istemiş .

Allah yardimcisi olsun zor bir durum bence bir bilene danissin kesinlikle derim ben

resmen sapık bu adam. kızıda ınandırmıs bu yalana tbıı bska ne dıyebılır. esı evde ve yaptıgı terbıyesızlıge bak.bu kız evde yokken bıle kım bılır ınt.de neler ypıyrdur bndan emınm allh kımsenın basınan vermesn byle bı adam AMIN:26:

Arkadaşın bu yalana inanmışmı?
Ne kadar iradesiz bi adammış yaa..
Nasıl bi erkek?Ne kadar komik ve acıklı bir durum yaaa

arkadaşın kusura bakmasın ama bu adam sapık yani bir erkek isterse 1 sene ilşki yaşamasın gecelik mecelik giymez hiç normal deyil
zorlasan da gyimez ya olucak iş mi,iyi kandırmış eşini e tabi adamda ne desin evet ben gayım yada sapığımmı desin farklı bir durum
allahım benimde kocam var kızkardeşlerim var sen gösterme yarabbim ya

özrü kabahatinden büyük diye buna diyorlar sanıyorum

gay değilim CD de değilim
ama seni 3-5 gün bekleyemeyecek kadar iradesiz
saten gecelikle tahrik olacak kadar da ....

neyse susayım ben

İradesiz olduğu doğru ama bence de sadece tatmin yoluyla yapmıştır diye düşünüyorum.

tatmin olmak için böyle bir yolu kullanmış olsa dahi normalin çook dışında..... üzgünüm

yani kimsenin günahını almamak lazım tabi ama
banada pek inandırıcı gelmedi kaldıki üç beş gün sabredemeyen
adamdan da her şey beklenir arkadaşınız dikkatli olsun bence
birde kendini tatmin etmenin başka yolları var yani
gecelik giyip bu işi yapmak çok saçma geldi bana

Son düzenleme:
ben arkadaşım inandı kandı demedim ki,oda inanmadı tatmin olmak istiyosa ellesin koklasın niye giyer ki diyo ama napsın başka,sormuş adam bunlar dışında başka bişey dememiş
siz söyleyin napsın boşan mı diyim kıza

cevap gayet tatminkâr... :42: hakkında soruşturma açılmasına gerek yok :23:

cevap gayet tatminkâr... :42: hakkında soruşturma açılmasına gerek yok :23:

ben arkadaşım inandı kandı demedim ki,oda inanmadı tatmin olmak istiyosa ellesin koklasın niye giyer ki diyo ama napsın başka,sormuş adam bunlar dışında başka bişey dememiş
siz söyleyin napsın boşan mı diyim kıza
boşan deme bence. daha da ileri giderdim ben olsam, yaptıklarından hoşlandığımı söyleyip bunun/saten gecelik giymenin gerisinde/ilerisinde başka hangi nelerden tatmin yaşadığını bilmek isterdim
kadın rahat olunca adam düşüncelerinin kilitini açacaktır.karşılıklı olur böyle şeyler.

o bu değilde hadi böyle bişe oldu arkadaşın nasıl kocasıyla birlikte olup koca yerine koycak.
ya ben hemen soğurdum adamdan içim soğrdu benim içim soğuyuncada otomatik başanmaya giderdik yani ben büyük konuşmak istemem ama yyapaaaamazdım evli kalamazdım:19::19:

ya kızlar okudukca sok oluyorm sıze hhe ne ıyı nıyetlısınız yada bılıncsız
bak dıorm normal bır erkek bunu yapamaz sılah yoluyla bıle yapmazzzzz

yanı elıne alır koklar oper ves hayal eder ama gıyıp kendını kadın olarak hayal etmez
sex chance hospital dye bır program ızledınızmı hıc... ben genelde her aksam ızlıorm kanal bıo da

dıjıturku olan bılır

kocaman adamlar coluk cocuk sahıbı 40 0 yasında gızlemıs gızlemısler karılarından o sıradada hep kıyafetlerını gymısler kendılerını ole hayal etmıler

yıne soluyor NORMAL BIR ERKEK SILAH ZORUYLA YINE YAPMAZ

benm esım kırmızı t shırt bıle gıymez yanı hanı dıosnz ya tatmın ıcın falan
adam dedgın azsa geberse yınede kadın kıyafetı gıyıp kndını ole hayal etmez

bu kesınlıkle toplum baskısı yuzunden ıcınde yasayan bır kiilk erkek dıyemıyorm

Back
X