ŞU ÖZEL KONULAR BÖYLE ANLATILIRMI yok bilmem ne diye yazanlara sinir oldum. Forumda paylaştığınız kendinize ait düşünceler bile "özel" dir. yada kendinize ait "saçıma bunu sürdüm,yüzüme bunu sürdüm" gibi bir sürü şey özeldir. burada kimse "özel" diye nitelendirilecek şeyleri paylaşmazsa bilgi alış verişi nasıl sağlanır çok merak ediyorum?? böyle forumların, blogların asıl amacı budur, bilgi paylaşımı, ve bunu insanların kendi arasında yapması.
Ayrıca bu tarz şeyleri "aaaa ayıp hiç konuşulurmu, aa günah neden öyle dedin, yok kimse duymasın bunlar başkasına anlatılmaz" gibi zihniyetlerle toplumda bastırılmışlık ortaya çıkar ki en tehlikelisi budur. böyle bir toplumda ise; düşünce tarzlarını yada fantazilerini geçtim; "asıl cinsel tercihlerini" bile saklamak durumda kalırlar. peki bu çokmu iyi??? ben bu elalem ne derciliğe karşıyım işte. elalem ne dercilik ise bu "aman bu konular şuna anlatılırmı, şu olurmu bu olurmu" diye elaleme toplum standartları belirleyen insanlar tarafından yaratılıyor!!
sonra ne oluyor ?? adamın cinsel tercihi farklı bile olsa kimseye söyleyemiyor! toplum baskısından korkuyor. birine yakalanmasa biz anlamıyoruz bile, yada adam açık açık söyleyemediği için yüzlerce kişi "acaba bu adam ne yapmak istemiş" diye kafa patlatıyoruz. hele adamın eşinin hali daha kötü. düşünün o neler yaşıyor. işte hepsi bu baskının sonucu olan, insanların gizli gizli yaşamaya kalkmasından kaynaklanıyor. gizli gizli yaşamaya kalkmaları ise " elalem ne der, aman ayıplamasınlar, aman toplum dışlamasın" dan kaynaklanıyor. "elalem ne dercilik ise" toplumda insanlar şöyle davranmalıdır diye eline kağıt kalem alıp onu bunu ayıplayanlardan kaynaklanıyor, eline etiket alıp insanlara etiket yapıştıranlardan kaynaklanıyor. yani " aaaa bu kadar özel arkadaşla paylaşılırmıymış vs. vs." diyenlerden kaynaklanıyor.
siz böyle oldukça bizim toplumumuzdaki bir çok sapıklık ensest ilişkilerde dahil "kol kırılır yen içinde kalır, buda başkasına anlatılırmı, aman kimse duymasın" mantığıyla sürer gider. alkış size.
şimdi böyle yapanlar birsürü şey yazacaklar. cevap bile vermem, çünkü sağlamasına kadar problemi yukarda çözdüm.
adamın haline gelince, fetiş bir durum olduğu kesin... bir arkadaşım internette birisiyle konuşurken bu adamın aslında kölelik seven bir ayak fetişi olduğunu öğrenmişti,adamla arkadaşlıklarında öğrendiği şeyler; bu tarz insanlarda senin benim gibi insanlar,dışardan bakınca anlaşılmıyor, adam bankacıydı, esmer,gözlüklü normal bir tip. evliydi. eşinin haberi yokmuş.köle olmayı seviyormuş, kötü bir çocukluk filanda geçirmemiş. ama bir kadının kendine kötü davranması, onun köleliğini yapmaktan filan zevk alıyormuş.eski kadın ayakkabılarını toplayıp kokluyormuş..kendini tatmin ediyordur okadarını bilmiyorum. ama böyle .yani adam gay yada biseksüel olmayabilir. ileri derecede fetiştir belki.
ilgi duyduğu şeye karşı daha hassas olurlar, yani gecelikle kendini tatmin etmesi bekleyemediğinden değilde; bu nesneye karşı olan zaafındandır.
uzmana görünse daha sağlıklı olur bence. fetiş ise korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum