• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoklardayım nasıl bir erkek?

ben arkadaşım inandı kandı demedim ki,oda inanmadı tatmin olmak istiyosa ellesin koklasın niye giyer ki diyo ama napsın başka,sormuş adam bunlar dışında başka bişey dememiş
siz söyleyin napsın boşan mı diyim kıza

neden siz bosan diyorsunuz ki sizin demenizlemi bosanacak yada sizin soylemenizlemi hareket ediyor...
belki adam dogru soyluyor neden inanmak istemiyorsunuz simdiye kadar baska bir yanlisini gormemis onun yerine takibe alip hareketlerine dikkat etse daha iyi degilmi direk bosan demekde neyin nesi daha yeni evlenmisler yuva kurmak zor ama yikmak kolay boyle kolay birseymis gibi bosan mi diyim kiza diye sormaniz bile yanlis :20:

neden siz bosan diyorsunuz ki sizin demenizlemi bosanacak yada sizin soylemenizlemi hareket ediyor...
belki adam dogru soyluyor neden inanmak istemiyorsunuz simdiye kadar baska bir yanlisini gormemis onun yerine takibe alip hareketlerine dikkat etse daha iyi degilmi direk bosan demekde neyin nesi daha yeni evlenmisler yuva kurmak zor ama yikmak kolay boyle kolay birseymis gibi bosan mi diyim kiza diye sormaniz bile yanlis :20:

beni yanlış anlamışsınız
ben eşinin cevaplarını yazınca ayyy inanmış mı arkadaşın hiç ikna edici cvplar değil bunlar diyen arkadaşlara yazdım cevabımı,napsın kız yani boşansın mı bu sebebten demek istedim :19:boşan boşanma diye asla söylemem beni zaten ilgilendirmez

beni yanlış anlamışsınız
ben eşinin cevaplarını yazınca ayyy inanmış mı arkadaşın hiç ikna edici cvplar değil bunlar diyen arkadaşlara yazdım cevabımı,napsın kız yani boşansın mı bu sebebten demek istedim :19:boşan boşanma diye asla söylemem beni zaten ilgilendirmez

ha anladim simdi ikimizde ayni fikirdeyiz sanirim...oyle okuyunca yanlis anladim sanirim kusura bakma :34:

çok ilginç geldi pek çok şeyi bildiğimi sanırdım demek bilmediğim çok şey varmış:53: ilk kez duydum böyle bişey yani hem karısıyla güzel bir cinsel hayatı olup hem böyle bir durumun olmasını garipsedim..
ancak buna bakıp sapık gay gibi yorumlar yapamadım ben yapılmamalı diye düşünüyorum..
merak olabilir bence de yani bende meraklıyımdır da :1:

bu büyük bir sorun elbette Allah yardımcısı olsun bayanın çok zor bir durum..

bir de normal bir erkek böyle tatmin olmaz diyenleri okuyunca aklıma işu soru geldi bekar erkeklerin kendi kendine boşalma için uyguladıkları yöntem çok mu normal?

yani bence bir arkadaşın dediği gibi cinsel hazların ucu bucağı yok keşke olsa ama yok yani..

bir de nasıl bu özeli sizle paylaşır yada siz burda paylaşırsınız gibi yorumlar çok anlamsız bayanlar genelde cinsel hayatlarıyla ilgili belli başlı konuları birbirleriyle paylaşırlar çoğu zman bilgi edinme brbirine yardımcı olma amaçlı bu çok doğal...samimi arkadaşlık denen şey ve kadınların birbiriyle sorunlarını paylaşıp fikir alışverişi yaptıkları bu forum ne için var o zaman? abartıp konu sahibi arkadaşa kötü hissettirmeyelim bence..

ŞU ÖZEL KONULAR BÖYLE ANLATILIRMI yok bilmem ne diye yazanlara sinir oldum. Forumda paylaştığınız kendinize ait düşünceler bile "özel" dir. yada kendinize ait "saçıma bunu sürdüm,yüzüme bunu sürdüm" gibi bir sürü şey özeldir. burada kimse "özel" diye nitelendirilecek şeyleri paylaşmazsa bilgi alış verişi nasıl sağlanır çok merak ediyorum?? böyle forumların, blogların asıl amacı budur, bilgi paylaşımı, ve bunu insanların kendi arasında yapması.
Ayrıca bu tarz şeyleri "aaaa ayıp hiç konuşulurmu, aa günah neden öyle dedin, yok kimse duymasın bunlar başkasına anlatılmaz" gibi zihniyetlerle toplumda bastırılmışlık ortaya çıkar ki en tehlikelisi budur. böyle bir toplumda ise; düşünce tarzlarını yada fantazilerini geçtim; "asıl cinsel tercihlerini" bile saklamak durumda kalırlar. peki bu çokmu iyi??? ben bu elalem ne derciliğe karşıyım işte. elalem ne dercilik ise bu "aman bu konular şuna anlatılırmı, şu olurmu bu olurmu" diye elaleme toplum standartları belirleyen insanlar tarafından yaratılıyor!!
sonra ne oluyor ?? adamın cinsel tercihi farklı bile olsa kimseye söyleyemiyor! toplum baskısından korkuyor. birine yakalanmasa biz anlamıyoruz bile, yada adam açık açık söyleyemediği için yüzlerce kişi "acaba bu adam ne yapmak istemiş" diye kafa patlatıyoruz. hele adamın eşinin hali daha kötü. düşünün o neler yaşıyor. işte hepsi bu baskının sonucu olan, insanların gizli gizli yaşamaya kalkmasından kaynaklanıyor. gizli gizli yaşamaya kalkmaları ise " elalem ne der, aman ayıplamasınlar, aman toplum dışlamasın" dan kaynaklanıyor. "elalem ne dercilik ise" toplumda insanlar şöyle davranmalıdır diye eline kağıt kalem alıp onu bunu ayıplayanlardan kaynaklanıyor, eline etiket alıp insanlara etiket yapıştıranlardan kaynaklanıyor. yani " aaaa bu kadar özel arkadaşla paylaşılırmıymış vs. vs." diyenlerden kaynaklanıyor.

siz böyle oldukça bizim toplumumuzdaki bir çok sapıklık ensest ilişkilerde dahil "kol kırılır yen içinde kalır, buda başkasına anlatılırmı, aman kimse duymasın" mantığıyla sürer gider. alkış size.
şimdi böyle yapanlar birsürü şey yazacaklar. cevap bile vermem, çünkü sağlamasına kadar problemi yukarda çözdüm.

adamın haline gelince, fetiş bir durum olduğu kesin... bir arkadaşım internette birisiyle konuşurken bu adamın aslında kölelik seven bir ayak fetişi olduğunu öğrenmişti,adamla arkadaşlıklarında öğrendiği şeyler; bu tarz insanlarda senin benim gibi insanlar,dışardan bakınca anlaşılmıyor, adam bankacıydı, esmer,gözlüklü normal bir tip. evliydi. eşinin haberi yokmuş.köle olmayı seviyormuş, kötü bir çocukluk filanda geçirmemiş. ama bir kadının kendine kötü davranması, onun köleliğini yapmaktan filan zevk alıyormuş.eski kadın ayakkabılarını toplayıp kokluyormuş..kendini tatmin ediyordur okadarını bilmiyorum. ama böyle .yani adam gay yada biseksüel olmayabilir. ileri derecede fetiştir belki.
ilgi duyduğu şeye karşı daha hassas olurlar, yani gecelikle kendini tatmin etmesi bekleyemediğinden değilde; bu nesneye karşı olan zaafındandır.
uzmana görünse daha sağlıklı olur bence. fetiş ise korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum

Son düzenleme:
şaka gibi, acaba şaka için mi yaptı dicem ama neden gizli yapsın böyle bişey varsa.... farklı bi durum olsa neden evlensin hani eşcinsel vs olsa... herşey düşünülebilir, umarım en kısa zamanda hallederler bi sorun varsa...

sizinle konuşacağına eşiyle konuşsaydı keşke,
ne işe yararki size anlatması
ikiside garipmiş

konunun tamamını okumadım
adam sapık değil fetişist gibi duruyor
bi de kızlar Allah aşkına "hiç de sapık gibi durmuyor" ne demek yavv :D nuri alço gibi tecavüzcü coşkun gibi mü düşünüyordunuz tüm tecavüzcüleri
ya da gaylari cemil ipekçi?
cinsel sapkınlıkları ya da heteroseksüsel olmayan tercihleri ya da garip gelen fantezileri olan insanların çok büyük kısmı gayet normal görünümlüdür. yurtdışında çalıştım uzun süre üreme biyolojisi üstüne. çalıştıgım yerdeki bayanların yarısı lezbiyen ya da biseksüel idi.
kesinlikle hiçbirisini anlamanıza imkan yoktu.-tek fark türkiyedeki gibi gizlenmemeleri-
üreme sistemi hastalıkları nedeniyle danışmanlık alan hastaları da görseniz neredeyse hiçbirisi anormal görünüme ya da mesleklere sahip değiller

Son düzenleme:
ŞU ÖZEL KONULAR BÖYLE ANLATILIRMI yok bilmem ne diye yazanlara sinir oldum. Forumda paylaştığınız kendinize ait düşünceler bile "özel" dir. yada kendinize ait "saçıma bunu sürdüm,yüzüme bunu sürdüm" gibi bir sürü şey özeldir. burada kimse "özel" diye nitelendirilecek şeyleri paylaşmazsa bilgi alış verişi nasıl sağlanır çok merak ediyorum?? böyle forumların, blogların asıl amacı budur, bilgi paylaşımı, ve bunu insanların kendi arasında yapması.
Ayrıca bu tarz şeyleri "aaaa ayıp hiç konuşulurmu, aa günah neden öyle dedin, yok kimse duymasın bunlar başkasına anlatılmaz" gibi zihniyetlerle toplumda bastırılmışlık ortaya çıkar ki en tehlikelisi budur. böyle bir toplumda ise; düşünce tarzlarını yada fantazilerini geçtim; "asıl cinsel tercihlerini" bile saklamak durumda kalırlar. peki bu çokmu iyi??? ben bu elalem ne derciliğe karşıyım işte. elalem ne dercilik ise bu "aman bu konular şuna anlatılırmı, şu olurmu bu olurmu" diye elaleme toplum standartları belirleyen insanlar tarafından yaratılıyor!!
sonra ne oluyor ?? adamın cinsel tercihi farklı bile olsa kimseye söyleyemiyor! toplum baskısından korkuyor. birine yakalanmasa biz anlamıyoruz bile, yada adam açık açık söyleyemediği için yüzlerce kişi "acaba bu adam ne yapmak istemiş" diye kafa patlatıyoruz. hele adamın eşinin hali daha kötü. düşünün o neler yaşıyor. işte hepsi bu baskının sonucu olan, insanların gizli gizli yaşamaya kalkmasından kaynaklanıyor. gizli gizli yaşamaya kalkmaları ise " elalem ne der, aman ayıplamasınlar, aman toplum dışlamasın" dan kaynaklanıyor. "elalem ne dercilik ise" toplumda insanlar şöyle davranmalıdır diye eline kağıt kalem alıp onu bunu ayıplayanlardan kaynaklanıyor, eline etiket alıp insanlara etiket yapıştıranlardan kaynaklanıyor. yani " aaaa bu kadar özel arkadaşla paylaşılırmıymış vs. vs." diyenlerden kaynaklanıyor.

siz böyle oldukça bizim toplumumuzdaki bir çok sapıklık ensest ilişkilerde dahil "kol kırılır yen içinde kalır, buda başkasına anlatılırmı, aman kimse duymasın" mantığıyla sürer gider. alkış size.
şimdi böyle yapanlar birsürü şey yazacaklar. cevap bile vermem, çünkü sağlamasına kadar problemi yukarda çözdüm.

adamın haline gelince, fetiş bir durum olduğu kesin... bir arkadaşım internette birisiyle konuşurken bu adamın aslında kölelik seven bir ayak fetişi olduğunu öğrenmişti,adamla arkadaşlıklarında öğrendiği şeyler; bu tarz insanlarda senin benim gibi insanlar,dışardan bakınca anlaşılmıyor, adam bankacıydı, esmer,gözlüklü normal bir tip. evliydi. eşinin haberi yokmuş.köle olmayı seviyormuş, kötü bir çocukluk filanda geçirmemiş. ama bir kadının kendine kötü davranması, onun köleliğini yapmaktan filan zevk alıyormuş.eski kadın ayakkabılarını toplayıp kokluyormuş..kendini tatmin ediyordur okadarını bilmiyorum. ama böyle .yani adam gay yada biseksüel olmayabilir. ileri derecede fetiştir belki.
ilgi duyduğu şeye karşı daha hassas olurlar, yani gecelikle kendini tatmin etmesi bekleyemediğinden değilde; bu nesneye karşı olan zaafındandır.
uzmana görünse daha sağlıklı olur bence. fetiş ise korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum

İlk paragraf hariç size katılıyorum özellikle de son paragrafa.Ancak özel daha doğrusu cinsel hayatın bir yerlerde yoruma açık hale getirilmesine bizim toplumumuz hazır değil.
Cinsel hayatınızı rahatça konuşmak demek sizden çok farklı düşüncelerin eleştirilerine maruz kalmak demek ve bence herkesin cinsel hayatı kendinedir, kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok(başkalarına bir zarar söz konusu olmadığı sürece)
Birine kocanın fantazisindan bahsedersin, normal karşılar.
Öbürü kalkar sapık der, beriki gay der uzar gider.
Dahası burada cinsel hayat dediğimiz iki kişilik bir durum, birinin eşinin haberi olmadan ortak arkaaşlarına cinsel hayatlarından bahsetmesi kesinlikle yanlıştır, özeline saygısızlıktır.Kimse özel hayatını, cinsel deneyimlerini paylaşmak zorunda bırakılamaz.
Ha yok yoruma açık hale getirirseniz de işte yukarıdaki yorumlar gibi "sapıklık"la yaftalayan çıkar.İşte asıl o zaman insanlar cinsel kimliklerini açıklamaktan daha çok çekinirler.
Sapıklık ve ensestliğin saklanmasını cinsel hayatın gizliliğiyle bağdaştıramadım.Birinin kendi iradesiyle, birileriyle yaşadığı bir şeylerin bilgisi dahilinde olmadan paylaşılmasını istememesi var,bir de bir insana yapılan zorbalığın, iradesi dışında maruz kaldığı yüz kızartıcı suçun örtbas edilmesi var.İkisi bambaşka şeyler.

Arkadaşlar,kimse kimsenin ismini soyismini bilmiyor değil mi..
Bu sebeple nick kullanıyoruz..
Paylaşmak esasına dayalı bir forumdayız..
Paylaşacağımız her ne ise,paylaşımda bulunurken önemli olan uslup ve saygıdır..
Bu şekilde herşey konuşulabilir olmalı..

Evet bu kadar özel paylaşılmaz ve bunun bastırılmışlıkla bir ilgisi yok..

Foruma yazılanlardan bahsetmiyorum ben.
Arkadaşının konu sahibine anlatmasından bahsediyorum.

Evet sorunlar paylaşılır çözüm aranır ama konu sahibinin arkadaşına bu konuda yardımcı olamayacağı açık.
E ne demeye kocasının bu özel durumunu onu tanıyan arkadaşına anlatıyor ki?

Konu sahibinin arkadaşına dikkat etmesinde sabittir fikrim.

Evet bu kadar özel paylaşılmaz ve bunun bastırılmışlıkla bir ilgisi yok..

Foruma yazılanlardan bahsetmiyorum ben.
Arkadaşının konu sahibine anlatmasından bahsediyorum.

Evet sorunlar paylaşılır çözüm aranır ama konu sahibinin arkadaşına bu konuda yardımcı olamayacağı açık.
E ne demeye kocasının bu özel durumunu onu tanıyan arkadaşına anlatıyor ki?

Konu sahibinin arkadaşına dikkat etmesinde sabittir fikrim.

Kesinlikle katılıyorum.
Siz düşünün ki muzdarip olduğunuz cinsel bir sorununuz var allah korusun, ya da sizin cinselliğinizle ilgili herhangi bir durum
Kocanız kalksın, sizin de tanıdığınız bir arkadaşıyla bunu paylaşsın, siz bundan rahatsız olmaz mısınız? Ben bizzat olurum, bu benim özelim başkasına ne?
Ha belki herkes çekinmeyebilir, o zaman anlatılıp anlatılmayacağına da o kişi karar verir.Hassas davranılıp koca bile olsa başkasının özeliini paylaşmamak lazım.Adam karısından bile utanmış kabine kaçmış, bir de arkadaşıyla bunu paylaştığını duysa eminim çok rahatsız olur.

Ha bu konuların forumda paylaşılmasına gelince, bir kadın nick kullanarak eşinin sorunundan bahsetse emin olun normal karşılarım.Burda insanların iktidarsızlığından ya da vajnismusundan bahsediyoruz, olabilir(her ne kadar "sapık" demesek de kimseye).
Ama birisi arkadaşı dahi olsa, başkasının kocası hakkında "nasıl bir erkek" diyerek cinselliğini irdelemesini ve irdelemeye açmasını hoş karşılamam.İsim geçmeyebilir ama yapılan şey doğru değil, yoksa evet ben ne konu sahibini ne bahsi geçen çifti tanıyorum, bana bir zararı yok, benim bimemin de o tanımadığım çifte zararı yoktur elbet.

Kesinlikle katılıyorum.
Siz düşünün ki muzdarip olduğunuz cinsel bir sorununuz var allah korusun, ya da sizin cinselliğinizle ilgili herhangi bir durum
Kocanız kalksın, sizin de tanıdığınız bir arkadaşıyla bunu paylaşsın, siz bundan rahatsız olmaz mısınız? Ben bizzat olurum, bu benim özelim başkasına ne?
Ha belki herkes çekinmeyebilir, o zaman anlatılıp anlatılmayacağına da o kişi karar verir.Hassas davranılıp koca bile olsa başkasının özeliini paylaşmamak lazım.Adam karısından bile utanmış kabine kaçmış, bir de arkadaşıyla bunu paylaştığını duysa eminim çok rahatsız olur.

Ha bu konuların forumda paylaşılmasına gelince, bir kadın nick kullanarak eşinin sorunundan bahsetse emin olun normal karşılarım.Burda insanların iktidarsızlığından ya da vajnismusundan bahsediyoruz, olabilir(her ne kadar "sapık" demesek de kimseye).
Ama birisi arkadaşı dahi olsa, başkasının kocası hakkında "nasıl bir erkek" diyerek cinselliğini irdelemesini ve irdelemeye açmasını hoş karşılamam.İsim geçmeyebilir ama yapılan şey doğru değil, yoksa evet ben ne konu sahibini ne bahsi geçen çifti tanıyorum, bana bir zararı yok, benim bimemin de o tanımadığım çifte zararı yoktur elbet.

bende adamın eşine kızıyorum,ayrıca konuyu açan arkadaşta bana göre yanlış yaptı:50:

ayrıca olayın anlatan kişi eşi ve arkadaşının biraraya geleceğini hiç mi düşünmedi acaba

Son düzenleme:
Bencede banada paylaşması garip geldi.Böyle birşeyi arkadaşıma anlatmaz eşimle konuşup aile terapistne giderdim.

arkadaşlar yukardan yorumları okuyarak geldim fakat ben bu konu sahibi arkadaşın kendi eşi diye tahmin ediyorum bir insan ne olursa olsun mahremini kimseye anlatmaz ayrıca da adamın yaptığıda ne garip (((((((((((ne günlere kaldık ilahi yarabbiiii)))))))))))

gülme krizine girerdim diyen arkadaşlar olmuş ben heralde ağlama krizine filan girerdim.mide bulandırıcı bir durum .fetişistmiş:20:yerim ben onun fetişistliğini yaw sapıklık resmen.bi de insan nasıl birşey olmamış gibi davranır onu da anlamadım.bi de son gelişmeler ne merak ettim konu sahibi arkadaşımız bilgilendirse bizi konuştumu acaba arkadaşıyla.

ayrıca koptum yapılan yorumlara şu soğuktan kocaya giydirilen çorap meselesi ve uygulanma yöntemi beni benden aldı diyebilirim:1: :1:
süpersiniz valla:46: :46:

bende adamın eşine kızıyorum,ayrıca konuyu açan arkadaşta bana göre yanlış yaptı:50:

ayrıca olayın anlatan kişi eşi ve arkadaşının biraraya geleceğini hiç mi düşünmedi acaba

peki bu kişi konu sahibinin kendisi olamazmı??

yani bu kadar özelin bir arkadasa anlatılabilmesi pek olası gelmiyor bana
:26:

Back
X