• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoklardayım nasıl bir erkek?

1. Duşa girmeden belki tuvaleti gelmiştir. Hali hazırda da soyunduysa ilk gördüğü şeyi üstüne geçirmiştir belki.
2. Duşa girmeden önce kendine yolluk olsun diye yapmıştır bunu tövbe tövbeeeeeeeee:17::17:

Yalnız şunu anlamadım, saten gecelik nasıl adama olmuş ki. Tabi imkansız değil de ben kendi geceliğimi ve eşimi düşününce içine girebilmesi mümkün değil. Hani eşofman falan anlarımda saten gecelik bu dar ve giymesi zor bir şey bana göre.

1. Duşa girmeden belki tuvaleti gelmiştir. Hali hazırda da soyunduysa ilk gördüğü şeyi üstüne geçirmiştir belki.
2. Duşa girmeden önce kendine yolluk olsun diye yapmıştır bunu tövbe tövbeeeeeeeee:17::17:

Yalnız şunu anlamadım, saten gecelik nasıl adama olmuş ki. Tabi imkansız değil de ben kendi geceliğimi ve eşimi düşününce içine girebilmesi mümkün değil. Hani eşofman falan anlarımda saten gecelik bu dar ve giymesi zor bir şey bana göre.
butun kadınlar 32 34 36 beden degıl
tum erkeklerde kıvanc degıl :)

butun kadınlar 32 34 36 beden degıl
tum erkeklerde kıvanc degıl :)

yok canım elbette olabilir ama bir kadın 40 beden de olsa 40 beden bir saten geceliğe açıkçası çooook çoook zayıf bir erkek girebilir. Yani 40-42 beden geceliğe kıvanç da giremez :1: girebilmesi için bir 50 beden saten gecelik olması lazım bana göre çünkü kadın ve erkek bedenleri farklı.
ne bileyim garip geldi biraz

bende merak etmiştim nasıl giyebildi diye, konu sahibeside ikiside ufak tefek zaten demişti :1:

yok canım elbette olabilir ama bir kadın 40 beden de olsa 40 beden bir saten geceliğe açıkçası çooook çoook zayıf bir erkek girebilir. Yani 40-42 beden geceliğe kıvanç da giremez :1: girebilmesi için bir 50 beden saten gecelik olması lazım bana göre çünkü kadın ve erkek bedenleri farklı.
ne bileyim garip geldi biraz
kemal sunal vucudu dur o zamn sıfr beden:25::25:

KIZLAR biliyorum hepiniz meraktasınız,
arkadaşımla anca sabah konuşabildim oda telde oldu
dün akşam oturmuş konuşmuşlar
eşinin açıklamsı şöyle:kız arkadaşım o an adet olduğu için ilişkiye giremeyeceğini bildüğinden yanaşamamış kendi kendini tatmin yoluna gitmiş,saten geceliğe dokunma merakından dolayıda giymek istemiş,yemin billah etmiş asla gay may olmadığına ve utandığı içinde konuyu açıp açıklama yapamamış
arkadaşım hala üzgün nasıl olabilir diyor,madem meraklı tutsun okşasın niye giyiyor diyor ama eşininde üzgün halini görünce fazla üstüne gidememiş

allah allah
fetişist bu ya
ya fetişist ya gizli travesti

Olur olmasına bunu geçelim de
Tatmin olacağım diye insan kırmızı gecelik giyer mi :20:
Erkek arkadaşıma sordum normal bir erkek yapmaz dedi ne yazık ki.
Bana inanılmaz anormal geliyor.

kemal sunal vucudu dur o zamn sıfr beden:25::25:

böyle birşey
$anorexia_of_man_by_Khiria.webp$dan-anorexic-280_70524a.webp

bence adamın kaç beden olduğu pek de önemli değil kızlar önemli olan ortada bir sorun var ve buna nasıl çözüm bulunabilir eşini psikologa gitmesi için ikna etmenin yollarını araması daha uygun olucak gibi geliyor bana:20::20:

bu sorunu yaşayan arkadaşa öncelikle allah yardım etsin
ne yapacağanada gelirsek ben kendi yerime koyup söledim yine sölüyorum zaten ben kocamdan soğuyacağım için boşanırdım yani bunun başka yolu mu var adamın içinde bi sapıklık yada başka bişe varsa adam birgün onu yeniden açığa çıkarıcaktır nasıl olur kadın onunla nasıl beraber yoluna devam eder adam belki kimbilir neler yapıyo diye içi içini yememzmi neyse ya :50:sinirim bozuldu ben bi çay içiyim

kesinlikle arkadasiniz karsisina alip konusmali tedavi edilmesi gereken bir durum bu. bu kisinin icinde bastirilmis duygular var ve bence evlendikten sonra bastirilmis. gizlice kendini tatmin etmeye calisiyor bu evliliginin ileriki zamanlarinda cok buyuk problemle karsi karsiya kalabilir bence bekar olan hicbir erkegi evine kabul etmesin arkadasiniz hos olmayan seylerle karsilasabilir

boşan deme bence. daha da ileri giderdim ben olsam, yaptıklarından hoşlandığımı söyleyip bunun/saten gecelik giymenin gerisinde/ilerisinde başka hangi nelerden tatmin yaşadığını bilmek isterdim
kadın rahat olunca adam düşüncelerinin kilitini açacaktır.karşılıklı olur böyle şeyler.

çözüm konusunda bu arkadaşın fikri bence üzerinde durmaya değer :77:

kısmen efenm
ama nolur su adama masumca zavallıcık merak etmıs yada fentezsi falan yazmayın ya nolur bılınclenelım :P:52::52::52:

katılıyorum :3: bencede hıcbır acıklama bu hareketı normal bır erkegın yapacagı ınancını doğurmaz :19:benımde aklım almıyor keısnlıkle yardım almalı arkadasın eşi ama öncelikle kabul ettırmelı bu durumu yaptıgına

Arkadaşınız size eşinin fantazilerini(ya da her ne diyorsanız) anlatmış ki, evli bir erkeğin veya bayanın bu tür sırlarını başkalarına anlatması büyük hata ve bence çok da ayıp.
Siz gelip burada arkaaşınızın kocası için konu açmış, özel hayatlarını anlatmışsınız.Arkadaşınıza yardımcı olmak istemenizi anlarım,yadırgamak da istemem ama ben kocamın "acaba sapık mı değil mi" diye başkaları tarafından(ki beni tanısınlar tanımasınlar farketmez) irdelenmesini istemezdim.Arkadaşınızın böyle bir konu açtığınızdan haberi var mı?
Bir de şu var burada size ancak bir psikolog veya konuyla ilgili bir uzman varsa yardımcı olabilir.Onun dışındaki yorumlar "sapıkmıymış değil miymiş, karısını üç gün bekleyememiş mi,yoksa cinsel tercihi mi farklı" diye uzar gider.

öncelikle yorumlar müthiş bayıldım. adamın kendimi tatmin ediyorum açıklaması gelmese yazmayacaktım ama dayanamadım.

eşi reglmiş de kendi kendini tatmin etmişte ... yok yaaa, eşi ona o.sks yapsaydı bitip gitseydi :) Bu işte sadece tek yol mu vardır ?

Son düzenleme:
Back
X