• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoklardayım nasıl bir erkek?

arkadasınız bence bu konuyu esıyle konussun yoksa kendı kendını yer durur hem konusmadan cozulecek bı durum degıl bu ...
belkı adam bırsey soyler gercı ne soylıcekse onu da bılmıyorum ya
aslında banyoya gırdıgınde onu oyle gecelıkle gordugunde gormemezlıkten gelmeyecektı belkı sakayla karısık bu ne hal fılan dıe soracaktı

bugün konuşur heralde,böyle kafayı yiyecene konuşsun rahatlasın ne olcaksada olsun
nasıl bir düşünceyle giyilirki bir gecelik,hadi şaka yapacaktı desek ozaman banyodan çıkınca açıkla böle böle şaka yapcaktım yakaladın beni diye
öyle bişeyde yok,arkadaşım diyoki oda biliyor beim gördüğümü ama konuşmadı hiçbişey olmamış gibi davrandı diyo buda tuhaf değil mi sizce

ya kizlar hangi erkek karisinin saten geceligi ile saka yapar :6:

hadi öyle diyelim niye kacti ozaman saklandi ay bide dusakabine saklaniyo :9: töbee sanki ordan görünmicek :37:

ay tutamiyorum kendimi neyse diyelim saka yapicakti karisi görünce aaa bende saka yapicaktim felan der herhalde :44:

ya kizlar hangi erkek karisinin saten geceligi ile saka yapar :6:

hadi öyle diyelim niye kacti ozaman saklandi ay bide dusakabine saklaniyo :9: töbee sanki ordan görünmicek :37:

ay tutamiyorum kendimi neyse diyelim saka yapicakti karisi görünce aaa bende saka yapicaktim felan der herhalde :44:

BELKİDE sizin ve bizim yanlış anldığımız gibi onunda yanlış anlıycağını düşünüp korktu bilemeyiz o sormadan anlamayamayız :32: bende bişey yok yada illa yoktur demiyorum sadece varsayımları söyledim :32:

okuyunca çok şaşırdım:53:böyle bişey duymamıştım ,bence arkadaşın bir an önce konuşsun aile terapistine falan gitsinler. Hadi şaka diyelim ama böyle şakamı olur ayol .:1::1::1:

Kadın adamı görüyor da niye konuşmuyor. Bütün gece nasıl uyudular birlikte?

Kocamı saten geceliğimle görücem sonra da hicbişi olmamış gibi davranıcam :19:

Geceliği parçalara ayırırdım önce, her parçayı önüne koyar sebeplerini yazmasını isterdim :1:

Kadın adamı görüyor da niye konuşmuyor. Bütün gece nasıl uyudular birlikte?

Kocamı saten geceliğimle görücem sonra da hicbişi olmamış gibi davranıcam :19:

Geceliği parçalara ayırırdım önce, her parçayı önüne koyar sebeplerini yazmasını isterdim :1:

aynen ben sormadan edemezdimm valla görmez gelmek demek ne demek :32: inciğine cıncığına deşerdim konuyu :52:

gözümün önüne getirdimde şöyle bi çok tuhaf ya :S
şaka olsa karısını görür görmez yapardı şakasını ama hiç tepki vermemiş çok ilginç :(
Allah yardımcısı olsun ..

aynen ben sormadan edemezdimm valla görmez gelmek demek ne demek :32: inciğine cıncığına deşerdim konuyu :52:

bende duramaz mutlaka sorardım ama hiç böle bişey yaşamadım ki belkide bende dona kalırdım bilmiyorum,normalde arkadaşım yırtıktır hemen atlar üstüne konunun ama o bile sustuysa demekki yaşanılası en zor durumlardan biri

bende duramaz mutlaka sorardım ama hiç böle bişey yaşamadım ki belkide bende dona kalırdım bilmiyorum,normalde arkadaşım yırtıktır hemen atlar üstüne konunun ama o bile sustuysa demekki yaşanılası en zor durumlardan biri

bence akşam arkadaşınızla konuşun bi eşini dinlesin derim zorda olsa sorsun baskı yapın niye yıllarca içinde neden sorusu kafasının bi köşesinde acabalarla gitmez ufacık bişeyde yanlış hareketinde ben biliyodum kesin böyle der o gözle bakar bu da evilikte sorunlara yol açar... :31:

Erkek olsam, (çünkü zaten erkeklerin binde biri konuşur ancak) benim eşim özel hayatımızla ilgili birşeyi bir arkadaşıyla paylaştığını duysam,
hele hele bunun internetten konuşulduğunu duysam ( her nekadarda isim verilmemişsede) onu asla asla affetmezdim..

Yukarıda da yazdım yine yazacağım, en yakınlar bile olsa bu tür konuların tek kelimesi bile paylaşılmamalı, konuşulmamalı..

Çok yanlış, etik değil, sonuçlarıda hiç hiç iyi olmuyor zaten..

tamamen haklısın.bende mahrem konuların ne kadar yakın kişiler olsada konuşulmaması taraftarıyım.bak sonuçta böyle internetlerde konuşulabilir:34:

Bu konuyla ilgili bir iyi bir de kötü haberim var: iyi haber adamımız gay değil. Kötü haber ise; kendisi fetişist.
Fetiş insanlar bir şeye karşı konulamaz çekim gücü hisseder uyarılırlar: deri kıyafetler, uzun çizmeler vs. Beyefendi de saten fetişisti. Karısını sürekli satenler içinde görmek istemesin sebebi bu. Başka türlü cinsel uyarım sağlayamayacağını düşünüyor. Işinin ehli bir evlilik danışmanı ya da psikolog bu sorunu aşmalarında yardımcı olabilir. Ama muhtemelen adam durumunu kabul etmeyecektir. Bence kadın kocasına bu konudan bahsedip utandırmamalı, üstü kapalı "anladın sen onu" tarzında konuşup terapiye götürmeli.

Valla kızlar çok şasırdım ama arkadasın kesınlıkle sorması lazım yoksa ınsan delı olur yaa aklına ınsanı bırturlu sey gelıyorr aslını ogrensın sonu neye varırsa varsın kesınlıkle sormalı:45::36:

Bu konuyla ilgili bir iyi bir de kötü haberim var: iyi haber adamımız gay değil. Kötü haber ise; kendisi fetişist.
Fetiş insanlar bir şeye karşı konulamaz çekim gücü hisseder uyarılırlar: deri kıyafetler, uzun çizmeler vs. Beyefendi de saten fetişisti. Karısını sürekli satenler içinde görmek istemesin sebebi bu. Başka türlü cinsel uyarım sağlayamayacağını düşünüyor. Işinin ehli bir evlilik danışmanı ya da psikolog bu sorunu aşmalarında yardımcı olabilir. Ama muhtemelen adam durumunu kabul etmeyecektir. Bence kadın kocasına bu konudan bahsedip utandırmamalı, üstü kapalı "anladın sen onu" tarzında konuşup terapiye götürmeli.

değişik bir yaklaşım teşekkür ederim
:42:

adam kaçıp saklandığına göre var bir durumlar yani. şaka yapıyor olsa ya da bambaşka bi niyeti olsa kaçma davranışını göstermezdi. konu sahibinin arkadaşı eşine bu durumu sorsa bile adam kuzu kuzu evet böle meraklarım var demeyecektir. işi zor Allah yardımcısı olsun :26:

zuahaha accık gülebilirmiyim sakıncası yoksa ben gülme krizine girerdim heralde zuahahhhhhhh:51:

burada paylaşmandan arkadaşının haberi varmı:26:

Back
X