Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee bu adam şimdi erkeklerden mi hoşlanıyor,yani kendini kadın mı hissediyor
ama arkadaşımla cinsel hayatları normal hiç anormallik yokmuş
burada paylaşmandan arkadaşının haberi varmı:26:
saten gecelik fetisisti ..bazi insanlarin var böyle..olabilir aldatmak yada gay falan degil yani sapilikda degil ..
sabahtan aradım ama meşgule aldı telefonu,müsait değil sanırım,şuan için haberi yok ama olacak
sizin söylediklerinizide paylaşacağım kendisiyle
peki neden kendi giyiyor,diyelimki fetisist eşinin üzerinde görmeside yetmez mi?eşinden istese olmaz mı,eşi mutfaktayken onun öle şeyler yapması normal mi?
bugün konuşur heralde,böyle kafayı yiyecene konuşsun rahatlasın ne olcaksada olsun
nasıl bir düşünceyle giyilirki bir gecelik,hadi şaka yapacaktı desek ozaman banyodan çıkınca açıkla böle böle şaka yapcaktım yakaladın beni diye
öyle bişeyde yok,arkadaşım diyoki oda biliyor beim gördüğümü ama konuşmadı hiçbişey olmamış gibi davrandı diyo buda tuhaf değil mi sizce
Ben görseydim; takımını da vereyim mi aşkım derdimSabahlığını falan da verirdim ki üşümesin ahahhaha
Ya kızlar eşim çalıştığı yerde cok üşüyo ve içine kalın kilotlu corap giyiyohem de ben zorla giydirdim ahahahha akşam bi gidiyorum adam giymiş benim çamaşırları
al başına belayı
![]()
adamın gecelik giymesi anormal ama dahada anormali kadının bunu sormaması...
Erkeklerin normal külotlu çorap giymesi sağlıksız biliyosun dimi :) Ön tarafı boxer gibi olanlardan giydir :)
Ayrıca bu konu trajikomik olmuş bence.. Adamı öyle düşününce komik sebebibe gelince trajik :)))
Hı hı biliyorum, farklı bi yöntem uyguladım ahahahah anlatmayayım simdi![]()