• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoklardayım nasıl bir erkek?

saten gecelik fetisisti ..bazi insanlarin var böyle..olabilir aldatmak yada gay falan degil yani sapilikda degil ..

eee bu adam şimdi erkeklerden mi hoşlanıyor,yani kendini kadın mı hissediyor
ama arkadaşımla cinsel hayatları normal hiç anormallik yokmuş

olabilir bazı insanlar hemcinslerine ve karşı tarafa da ilgi duyabilir..yani kadınlardan da hoşlanır erkeklerden de geceliği giymesi ise bastırılmış duygularının olduğunu gösteriyor yani eğlence geyik olsun falan diye giymiştirr belki dedim ama normal bir erkek kolay kolay giymez eh öle bile olsa arkadaşınızdan kaçmış hemen görülmek istememiş bu sapıklık değil cinsel kimliği oturmamış bence ama arkadaşınız mutlaka oturup güzelce konuşmalı terapiste gidilmeli

saten gecelik fetisisti ..bazi insanlarin var böyle..olabilir aldatmak yada gay falan degil yani sapilikda degil ..

peki neden kendi giyiyor,diyelimki fetisist eşinin üzerinde görmeside yetmez mi?eşinden istese olmaz mı,eşi mutfaktayken onun öle şeyler yapması normal mi?

sabahtan aradım ama meşgule aldı telefonu,müsait değil sanırım,şuan için haberi yok ama olacak
sizin söylediklerinizide paylaşacağım kendisiyle

keşke habersiz paylaşmasaydın,yaptığın çok yanlış:50:

bende cok sasırdım:53::53::53:aynı zamanda da komık geldı yanı bı erkegın bayan gecelıgı gıymesı:9::9:benımde ılk aklıma gelen sey kadınsal duygulara da sahıp o tarz seyler hıssedıyo adam demkekkı oldu yoksa baska turlu hangı ıstek gecelıgı ona gıydırebılır:26:

Son düzenleme:
bugün konuşur heralde,böyle kafayı yiyecene konuşsun rahatlasın ne olcaksada olsun
nasıl bir düşünceyle giyilirki bir gecelik,hadi şaka yapacaktı desek ozaman banyodan çıkınca açıkla böle böle şaka yapcaktım yakaladın beni diye
öyle bişeyde yok,arkadaşım diyoki oda biliyor beim gördüğümü ama konuşmadı hiçbişey olmamış gibi davrandı diyo buda tuhaf değil mi sizce

adamın davranısı cok sacma ve bunun acıklaması yok sanırım ıns altında baska br neden yoktur kotu bır durum

benım esımde sever saten gecelıgı ama benım üstümde yanı kendısıne evdekı kırmızı esofmanları bıle zor gıyer asla onlarla kapı onune bıel cıkmaz :19:normalıde bu bence

Ben görseydim; takımını da vereyim mi aşkım derdim :D Sabahlığını falan da verirdim ki üşümesin ahahhaha

Ya kızlar eşim çalıştığı yerde cok üşüyo ve içine kalın kilotlu corap giyiyo :D hem de ben zorla giydirdim ahahahha akşam bi gidiyorum adam giymiş benim çamaşırları :D al başına belayı :D

Erkeklerin normal külotlu çorap giymesi sağlıksız biliyosun dimi :) Ön tarafı boxer gibi olanlardan giydir :)

Ayrıca bu konu trajikomik olmuş bence.. Adamı öyle düşününce komik sebebibe gelince trajik :)))

adamın gecelik giymesi anormal ama dahada anormali kadının bunu sormaması...

adamın gecelik giymesi anormal ama dahada anormali kadının bunu sormaması...

kadında soka gırmıstır yanı hangımız esımızden boyel bı hareket beklerız kı hem o an sormamsı daha ıyı bence yanı hem sorsada o telasla adamın dogruları soyleyecegeını sanmıyorum ben bıraz zamn gecmesı daha ıyı kendı kendıne yüzleşmesini saglayıp dogru cvp veremsı ıcın bence:34:

Erkeklerin normal külotlu çorap giymesi sağlıksız biliyosun dimi :) Ön tarafı boxer gibi olanlardan giydir :)

Ayrıca bu konu trajikomik olmuş bence.. Adamı öyle düşününce komik sebebibe gelince trajik :)))

Hı hı biliyorum, farklı bi yöntem uyguladım ahahahah anlatmayayım simdi :D

Sanırım adamın yaptığı şeyin dünyaca bilinen adı "crossdresser" ve bunu yapan çok erkek var bana göre çok daha fazla sapıkça eğilimlere göre daha kabul edilebilir.

:53: :53: :53: ciddi anlamda şok olunacak birdurum bu ama bence de arkadaşının sorması gerekirdi normal bir durum değil yani tamam eşini gecelikle görmesi hoşuna gidebilir de bu şekilde giymek oturmak felan normald eğil bence

bazı erkeklerın kadın kıyateflerı giymeye meraklı olduğu bilinen bir şey ama normal bir şey değil...

uwwwwww.Cinsel hayatları normal olup gay olan bir çok erkek var .Bence o kızcağızı karavan olarak kullanıyor.Offf gerçekten çok garip bir durum

Back
X