Kızlar merhaba..hemen konuya giriyorum.yeni arkadaş olduğum kızlar vardı sınıftan üniversiteden.bu kızlar biraz rahat ve ne bileyim her türlü olaya kızların istediği erkekle gezip tozmasına çok normal bakan kızlar.birşey yaşamak için sevgili olmaya gerek yok mantığında olan rahat yabancılar gibi rahat yaşayan tipler.her neyse ben bu arkadaşlarımı yargılamadım asla ama ben asla onlar gibi düşünemem.eğer sevgilisi değilse başka bir erkekle günlük takılmak gününü gün etmek bu tarz düşünmek bana göre değil.dün gece bu kılzar ben kafe bar tarzı bir yere gittik,kızlar oynuyor eğleniyor falan ben biraz kasıldım put gibi durdum öyle ,normal gelmedi ve diğer masalardan bakanlar oldu.neyse kızlardan biri tuvalete gitti ve yarım saat gelmedi.biz de diğer kızla bakmaya gtkk meğer bakıştığı barmenle arkada anladınız siz onu.ben put gibi kesildim hala bana yargılamıyosun demi dediler bnde benim kendi derdim kendime yeter ne diye yargılayım sizi fakat çok şaşırdım dedim.neyse benm biraz tepkili bakışlarımdan rahatsız oldular biz başka bir yere gitcez sen gelcen mi dediler bende ben gelmcem yurda gitcem dedim geldim..hemcinsimden bu kadar nefret ettiğimi bilmiyorum hiç normal gelmedi bana topluma karşı olan kızlar bunlar.ya dedim içimden o barmen çocuğun nişanlısı sevgilisi varsa..bi de bunu yapan kzın ailesi muhafazakar baya..anlayamıyorum çok iğrendim sabahtan beri de kafama takıyorum..