kimseyi kınamak yargılamak haddimize değil ALLAH ıslah etsin inşallah.. ama bu seninki arkadaslık filan değil gördüğün göreceğin şeylere zamanla aşina olmadan mesafe koyman en hayırlısı gibi.. bir de bazı yorumlara üzüldüm.. gencecik pırıl pırıl bi genç kız kendini resmen mahvediyo bu "yasam tarzı" "cool takılmak" "anı yasamak" olarak nitelendirilebiliyo cok yazık..
Bu mesajınızı üstüme alınıyorum çünkü dediğiniz şekilde yorum yapanlardan biri benim..
Neye göre kime hayatını mahvediyo? niye ülkemizde bi genç kızın cinsellik yaşaması sizin tabirinizle geniş olması hayatanı mahvetmek oluyo?.. Herkes toplumun dayattığı ahlak kurallarına göre mi yaşamalı? toplumda ki ahlak kuralları en doğrusumudur?? benimde hayatımda tek gecelik ilişkilerim olmuştur bu sadece erkeklere mahsus bişey değil.. ve hayatım mahvolmuş değil gayet düzenli bi hayat biçimim var.. erkekler yapınca elinin kiri kadın yapınca niye hayatını mahvetmek anlayamıyorum bi türlü?
Sizin hayat tarzınız bunlara çok uzak olabilir anlayışla karşılarım ama gelipte insanların hayat biçimlerine kendini ''mahvetmek'' deyip ''çok yazık'' diye acıma belirtileri gösterirseniz buna cevap verme isteği duyarım.. Ortada acınılacak halde bi durum yok herkesin yaşam tarzı kendine doğrudur ve güzeldir