şoktayım hala..

kimseyi kınamak yargılamak haddimize değil ALLAH ıslah etsin inşallah.. ama bu seninki arkadaslık filan değil gördüğün göreceğin şeylere zamanla aşina olmadan mesafe koyman en hayırlısı gibi.. bir de bazı yorumlara üzüldüm.. gencecik pırıl pırıl bi genç kız kendini resmen mahvediyo bu "yasam tarzı" "cool takılmak" "anı yasamak" olarak nitelendirilebiliyo cok yazık..

Bu mesajınızı üstüme alınıyorum çünkü dediğiniz şekilde yorum yapanlardan biri benim..
Neye göre kime hayatını mahvediyo? niye ülkemizde bi genç kızın cinsellik yaşaması sizin tabirinizle geniş olması hayatanı mahvetmek oluyo?.. Herkes toplumun dayattığı ahlak kurallarına göre mi yaşamalı? toplumda ki ahlak kuralları en doğrusumudur?? benimde hayatımda tek gecelik ilişkilerim olmuştur bu sadece erkeklere mahsus bişey değil.. ve hayatım mahvolmuş değil gayet düzenli bi hayat biçimim var.. erkekler yapınca elinin kiri kadın yapınca niye hayatını mahvetmek anlayamıyorum bi türlü?
Sizin hayat tarzınız bunlara çok uzak olabilir anlayışla karşılarım ama gelipte insanların hayat biçimlerine kendini ''mahvetmek'' deyip ''çok yazık'' diye acıma belirtileri gösterirseniz buna cevap verme isteği duyarım.. Ortada acınılacak halde bi durum yok herkesin yaşam tarzı kendine doğrudur ve güzeldir

Bu mesajınızı üstüme alınıyorum çünkü dediğiniz şekilde yorum yapanlardan biri benim..
Neye göre kime hayatını mahvediyo? niye ülkemizde bi genç kızın cinsellik yaşaması sizin tabirinizle geniş olması hayatanı mahvetmek oluyo?.. Herkes toplumun dayattığı ahlak kurallarına göre mi yaşamalı? toplumda ki ahlak kuralları en doğrusumudur?? benimde hayatımda tek gecelik ilişkilerim olmuştur bu sadece erkeklere mahsus bişey değil.. ve hayatım mahvolmuş değil gayet düzenli bi hayat biçimim var.. erkekler yapınca elinin kiri kadın yapınca niye hayatını mahvetmek anlayamıyorum bi türlü?
Sizin hayat tarzınız bunlara çok uzak olabilir anlayışla karşılarım ama gelipte insanların hayat biçimlerine kendini ''mahvetmek'' deyip ''çok yazık'' diye acıma belirtileri gösterirseniz buna cevap verme isteği duyarım.. Ortada acınılacak halde bi durum yok herkesin yaşam tarzı kendine doğrudur ve güzeldir

kadında yapsa erkekte yapsa kötü bişey nesini savunuyosun ?

Herkes kendinden meshuldur, cinselliği evlenmeden yaşayanları yargılayamayız tamam o kadarına karışamayız ama barın tuvaletinde vs yerinde tatmin olmak gerçekten iğrenç.

Benim de bu hayatı yaşayabilecek ya da zıt fikirli arkadaşlarım var. Eğer ki senin yaşadığını yaşasaydım arama mesafe koyardım. Kimseyle kavgalı olmamak adına ve kötü bir şekilde anılmamak adına gene selam verirdim vs. Ama gördüklerimi unutup eskisi gibi devam etmeye yeltenmem. Eskisi gibi takılmaya devam edersem biliyorum ki onların yaptıklarını onaylamadığım halde bana bir gün normalmiş gibi gelecek. Belki de Allah korusun kendimi onların arasında bulacağım.

Gene onlarla ilişkin sürer, gene şahit olur ve ilişkin devam ederse, kusura bakma ama ben onlarla bir bile tutabilirim seni.

Son düzenleme:
Sizin hayat tarzınız bunlara çok uzak olabilir anlayışla karşılarım ama gelipte insanların hayat biçimlerine kendini ''mahvetmek'' deyip ''çok yazık'' diye acıma belirtileri gösterirseniz buna cevap verme isteği duyarım.. Ortada acınılacak halde bi durum yok herkesin yaşam tarzı kendine doğrudur ve güzeldir[/QUOTE mesajımda yazdığım gibi.. kimseyi yargılamak haddime değil üzüldüm yanlızca...ayrıca secımleriniz size aittir beni bağlamaz ama siz boyle bı ortamda "anı yasamayı" ya da tek gecelik ilişkilerinizi savunursanuz bende toplumun bu hale gelişinı normalleştirmeye calısan beyinlere üzülüp "çok yazık" gibi bi yorum yaparım elbet! elimden de boyle genclerimiz için ALLAH ıslah etsin demekten baska bişey gelmez bu budur... kıme gore neye gore demişsiniz ya sana gore oyleyse bana gore de boyledır yani...

Konu sahibesinin talebi üzerine kapatılmıştır...

Back
X