şoktayım ne yapayım?

bunun yanlış olduğunu bilmiyor ki? Sapıkça olduğunu da bilmiyor. Öğretmek lazım. Öğretmek yerine itersek belki ilerde başka şeylere cesaret eder.

lise2,16 yaşa tekabül ediyor.ilkokulda çocuklara cinsel eğitim veriliyor.verilmese bile 16 yaşında bir insanın yaptığı şeyin kötü olduğunu kestiremeyeceğine ihtimal dahi vermiyorum.aksine inanmak istemek zorlama hümanistlikten öte hayalperestliğe kaçıyor.

Son düzenleme:
lise2,16 yaşa tekabül ediyor.ilkokulda çocuklara cinsel eğitim veriliyor.verilmese bile 16 yaşında bir insanın yaptığı şeyin kötü olduğunu kestiremeyeceğine ihtimal dahi vermiyorum.aksine inanmak istemek zorlama hümanistlikten öte hayalperestliğe kaçıyor.

9 yasında cocuklar da biliyor artık cinselliği. Benim anlatmak istediğim şu; yaptığı seyin vehametinin farkında değil. CSİ yın dediği gibi akıl yaşı küçüktür.

Hayal kurmuyorum, akıl yürütüyorum

arkadaşım bence eşine anlatma sakın. Benim eşim olsa öldürebilir çünkü. Düşünsenize biri eşinizin iç çamaşırını öpüp ters hareketler yapıyor. Çocuk belli ki kendi iç dünyasında size aşık olmuş. Kesinlikle bir aile büyüğüne anlatın ama tamamını söylemeyin sadece kıyafetlerinize sarılıp öperken gördüğünüzü söyleyin iç çamaşırı olduğunu belirtip ortamı kızıştırmayın. Aile büyüğü çocukla konuşsun ve kendi yengesine böyle hisler beslemenin namussuzluk olduğunu asla affedilmeyeceğini yaptığının çok yanlış olduğunu vs anlatsın. Ama sakın siz muhattap olmayın, eşinize de anlatmayın

arkadaşım bence eşine anlatma sakın. Benim eşim olsa öldürebilir çünkü. Düşünsenize biri eşinizin iç çamaşırını öpüp ters hareketler yapıyor. Çocuk belli ki kendi iç dünyasında size aşık olmuş. Kesinlikle bir aile büyüğüne anlatın ama tamamını söylemeyin sadece kıyafetlerinize sarılıp öperken gördüğünüzü söyleyin iç çamaşırı olduğunu belirtip ortamı kızıştırmayın. Aile büyüğü çocukla konuşsun ve kendi yengesine böyle hisler beslemenin namussuzluk olduğunu asla affedilmeyeceğini yaptığının çok yanlış olduğunu vs anlatsın. Ama sakın siz muhattap olmayın, eşinize de anlatmayın

bence esıne soylemelı boyle bıseyı esınden saklama belkı yumusatarak anlatabılırsın arkadsın dedıgı gıbı hanı ıc camasırı demeyınde kıyafetlerımı opuyodu dıyebılırsın...esınle konus esın boyle bısesye nasıl yaklasır bılmıyorum ama ınan cok kotu bı durum.

sevgili arkadaşım, durumuna çok üzüldüm. Kim bilir nasıl sinirlisin. Bu işi halletmende Allah yardımcın olsun. Kendimi senin yerine koyuyorum da, ben olsam bu gece kolundan tuttuğum gibi odaya sokardım onu, eşimin olduğu odaya yani. Anlat derdim. Elbet neyi anlatayım diyecek. Vallahi ya sen anlat ya da ben anlatacağım der, onu anlatmaya zorlardım. He anlatmıyoor mu, o zaman ben anlatırdım. Eşimi de sakinleştirdikten sonra, bu konunun bu evden çıkmayacağını, ailesinin duymayacağını ancak bir daha yolda görse yolunu değiştirmesi gerektiğini, asla ve asla bu eve giremeyeceğini söylerdim. He unutmadan bir de yüzleşmeye almadan çantasını karıştırır delil arardım, bulursam da gözüne sokardım...
Bu delikanlının yaptığı şeye soğukkanlılıkla çocukluk demeyin lütfen. Fırçada kalan saçları koklamıyor bu sıpa, külot kokluyor. Kadınlık organının sıvılarını biliyorsa çocuk filan değildir. Besmelesiz denir bu tiplere.

Yapmayın Allah aşkına ya, yangına körükle gitmeyin.

Evet yaptığı iğrenc bir şey, evet ergenliğin en tehlikeli dönemi ama o bir cocuk. Eline vurmak yerine doğru yolu göstermek gerekir.

Eşini gaza getirerek sakın anlatma, dövmek falan cok yanlış şeylere sebep olabilir. Lütfen sağ duyulu olun ve cocugu yanlıştan cevirin. Lütfen.

Hatalı bir cocuktan tecavüzcü yaratabilen zihniyetimize de helal diyorum...

lise 2 ye gidene çocuk mu denir oldu. bende lise 2deydim bütn arkadşlarım çok olgundu.çevrenizde o tipler var tanıdgınız herlde koruyosunuz. yaptgı normal bişey deil sapkınlıktır. lise 2 biteli 4 sene oldu ama düşünüyorum bütn erkek arkadşlarmı insan o yaşlarda herşeyi anlıo çocukluk liseden önceki dönemdir.

ben olsam eşime bu çocuktan hoşlanmıyorum bana bir değişik bakıyor rahatsız oluyorum geçen odamıza girmişti ben kahve yaparken ne işi vardı bu durum beni rahatsız etti derim adım çıkar hayatım bu çocuk sürekli gelip gidiyor bu eve herkes bizim kadar iyi niyetli değil falan filan derim eşime söylerim oda çocuğun gelemsine izin vermez o kadar ama ters ters konuşursanız eşiniz sinirlenir çocuğa birşey yapar o yaşta ki çocuklarda cahil aklı var içten içten kin güder sizi rezil eder ortalık karışır mazallah eşiniz laf söz oluyor gelmesin artık desin ve olay kapansın inşallah zor bir durum

eşiniz çok sinrliymiş ama bnce anlatmaktan bşka çareniz yok. geçen senebi doğu ilindeydi sanrm bu zamanlarda 12-13 yaşındaki ÇOCUKLAR!!! bi bebeğe tecavüz edip öldürüp bıraktılar. 16 yaşındakinin ne kadar zararlı olabileceğini siz düşünün. çocuk deil herşeyi anlıo buna eişiniz siz evdeyken cesaret eden bence yine sizde kalmak isteyip belki sizi yalnz yakalamak bile isteyecektir. iğrendim şuan bu konudan resmen. Allah sabır versin geç olmadan anlatın birşey söylicem ama nsl dicem blmiyorum fln dyn üsteler ztn sana daha önce söyleyemedm şok oldm dersinz sonrada ndn söylemedn die kızmaz.çock ztn gittiyse gidip dövücek hali yok şmdi

Benim nasip olur da eşim olursa erkek arkadaşım sanırım söyleyemezdim böyle bişeyi
Yaşını bile umursamaz katil olma ihtimali çok yüksek.
Sakın iç çamaşırı falan demeyin.
Hoşlanmadım bakışlarından deyin , yazık eşinizin başı belaya girer .

Benim nasip olur da eşim olursa erkek arkadaşım sanırım söyleyemezdim böyle bişeyi
Yaşını bile umursamaz katil olma ihtimali çok yüksek.
Sakın iç çamaşırı falan demeyin.
Hoşlanmadım bakışlarından deyin , yazık eşinizin başı belaya girer .

herkese çok teşekkür ederim yorumları için .evet bende olayın daha kötü sonuçlara gitmemsi
için uğraşıyorum
zaten sabah otobüse binip gidecek ondan sonra eşime sizlerden aldığım bilgiler sayesinde çaktırmadan bazı şeyelri anlatırım gelmesini
istemiyorum
derimm

lise 2 ye gidene çocuk mu denir oldu. bende lise 2deydim bütn arkadşlarım çok olgundu.çevrenizde o tipler var tanıdgınız herlde koruyosunuz. yaptgı normal bişey deil sapkınlıktır. lise 2 biteli 4 sene oldu ama düşünüyorum bütn erkek arkadşlarmı insan o yaşlarda herşeyi anlıo çocukluk liseden önceki dönemdir.

KK hergün beni şaşırtıyor. Cümlenizi okuyunca kalp atışlarım hızlandı?

Çevrem sapkın tiplerle dolu?

Yazık, cok yazık

yeğenin sizin evde yalnız başına yatılı kalması hata zaten...bir kadın ve bir erkek başbaşa kalırsa 3. şeytan olurmuş...

yeğenin sizin evde yalnız başına yatılı kalması hata zaten...bir kadın ve bir erkek başbaşa kalırsa 3. şeytan olurmuş...

evet aynen size katılıyorum nerden bileyim amcaının yanına ziyarete geliyor bende okuldan sıkılmıştır dedim bunları yapacagı aklıma gelmezdi ki
yaz tatilinide geliyordu
ben nette kalıyor diye dışarı çıkıyordum rahat etsin diye ama hiç kimse güvenmiyorsun
umarım yazın tek kaldığında bişey yapmamıştır
o gitsin pazartesi sırf çamaşır alışverişi yapcam

Son düzenleme:
herkese merhabalar uzun süredir takip ediyordum herkes derdine derman oluyordu
benim de derdim var umarım yardımcı olursunuz.hala şoktayım bayram için eşimin yeğeni bize misafirliğe geldi lise2 gidiyor
bana bakıyordu bende ben yanılıyor nede olsa yengesi sayılır diyordum
bayramda misafirler geldi bu lavaboya gitti sanıyordum ben misafirlere kahve yapmaya giderken ne göreyim aman Allahım banyonun yanında kirli sepetinin yanında iç çamaşırlarıma bakıyor ve kötü harekette bulunuyor göz göze gelince utandı hemen banyoya girdi
ne yapacağımı şaşırdım eşimede diyemiyorum
ne yapayım
ilk mesajımı buraya açmak istemezdim ama şoktayım hala

alırım o donu dolarım onun boynuna bi güzel boğarım :57::57::57:

Size inanamıyorum hakkaten, saldırıyamı geçmesini bekliyosunuz çok ilginçsiniz:40::40:
canm ben zaten bakışlarımla ona belli ediyorum ama eşim tarafından nasıl nerden başlayacağımı bilmiyorm kötü sonuçlar olmamsı için birde benim açımdan bakarsanız sevinirm

Back
X