• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoktayım ne yapayım?

bende buna biraz ekleme yapmak istiyorum:51: madem eşinden bukadar korkuyorsun çocuğu birşekilde postalardın bu bir :51:birikinciside madem gördün başını eğip kaçmak neden gözgöze geldim diyorsun koklamışcinsel organına sürmüş ve banyo kapısı açıktı bu çocuk bukadarmı azmış seni arzlamış vay bee:51:

ne diye postalayacam eşime ne diyecem kalmasını o istiyor bekle haftas onu gezeriz diyor zaten herşey bir anda oldu o da hemen banyoya kaçtı bu iki banynun kapısını kapattı ben kahve yapmaya giirnce çekti gitti akşamada geç gldi eşim sordu takıldım falan dedi yorgunum deyip odasına geçti

bizde eve misafir geldiğinde kirli sepeti ortadan kaldırılır.
çamaşır sererken iç çamaşırlar saklanır, babadan abiden bile.
saçma bulurdum annemin bu tavrını ama varmış bi hikmeti.

yeğenmiş ama senin için yabancı bi erkek sonuçta, bir de çamaşırların dikkat çekiciyse kirlisini bile banyoda bırakma.
yatak odanı kilitle.

o yaştaki erkek çocuklarında mantık kalmaz malesef,
yalnız kaldıklarında her fırsatta akıllarında hep bu konular olur.
bi sapıklık tecavüzcülük olduğunu sanmıyorum çocuğun içinde.

ama ergenlikte olsa yengenin iç çamaşırını kullanmak başka bişey. yanlış bişey var.
umarım kolayca hallolur mesle.

Tebrik ederim sizi...konuya bu açıdan bakan ilk yorumcusunuz....konuyu okuduğum an aklımdan aynen dedikleriniz geçmişti.

Konu sahibine gelince...eşine o şekilde değilde..çocuğu (afedersiniz)masturbasyon yaparken gördüğü için kötü olduğunu ve birdaha bu evde görmek istemediğini söylesin...yani...çamaşır olayından sözetmeden.
Zaten eşi hakverecektir.
Çocuğun çocuk olup olmadığı..aklının kaç yaşında olduğu...eğitilmesi...tedavisi falan filan da konu sahibinin hiiiç derdi değil...

.

bayanlar biraz insafli olun ya kimse bu saatte fake bir konu icin bu kadar mesaja cevap vermez..kaldiki konu hosunuza gitmedi ise yazmayin..dunya hali kimin basina ne gelecegi hic belli olmaz...insanlar bazen aileleri icin bazi olaylari sindirdiklerine sahit oldum..ne yani ortaya dokup rezilmi olsun herkes...kaldiki cocuk terbiyesiz dayak yemegide goze almis ise eve gelir yada bin birturlu banae bulup gelmistir eve...yussuzlugude cabasi yokmu cevrenizde boyle piskin insanlar...illa konusu evet esime soyledi kan cikti dese hepimiz ohh be konu fake degil rahat uyayabilirim diyecektir...

Allah razı olsun insanın başına gelmeden anşalılmıyor emin olun şuan yazarken bile aglıyorum bakın bazı arkadaşlar dalga geçiyor hadi oda inkar edip eşimle aram bozulsa ailler birbirne girse daha mı iyi olurdu ayıp yaptığınız ben başlıkta yardım şoktayım yazdım ama kime hiç kimseye güvenilmiyor yazık bende yardım bekliyorumm

Tebrik ederim sizi...konuya bu açıdan bakan ilk yorumcusunuz....konuyu okuduğum an aklımdan aynen dedikleriniz geçmişti.

Konu sahibine gelince...eşine o şekilde değilde..çocuğu (afedersiniz)masturbasyon yaparken gördüğü için kötü olduğunu ve birdaha bu evde görmek istemediğini söylesin...yani...çamaşır olayından sözetmeden.
Zaten eşi hakverecektir.
Çocuğun çocuk olup olmadığı..aklının kaç yaşında olduğu...eğitilmesi...tedavisi falan filan da konu sahibinin hiiiç derdi değil...

.

o konuda dah dikkatli davranırım başıma gelmez derdim gelince anladım
bu arada bende bu aıdan eşime söylemeyi düşündüm zaten çamaşırıamayacktım

zaten tek amacım oydu olayın çok farklı boyuta çekilmesi vede benim inakar edip yalancı durumuma düşmesi
çünkü eşim yiğenini çoksever ondanda çekindim

Elbetteki olabilir o yüzden söyleme derim... eşime kendi akrabamızdan misal verdim sordum oda benim düşündügüm gibi söyledi sen konuşmalısın eşin dahil olmamalı bu duruma hem çok sinirlenir hem çok üzülür söylersen daha fazla huzurun kaçar çocugun ailesiyle yüzyüze gelemezsiniz bi çocukla kalmaz bu durum eşin duyarsa.

YORUMLARIYLA YARDIMCI OLAN ZAMANNI BANA AYIRIP YAZAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUNN
diyorum herkese iyi geceelr

Allah razı olsun insanın başına gelmeden anşalılmıyor emin olun şuan yazarken bile aglıyorum bakın bazı arkadaşlar dalga geçiyor hadi oda inkar edip eşimle aram bozulsa ailler birbirne girse daha mı iyi olurdu ayıp yaptığınız ben başlıkta yardım şoktayım yazdım ama kime hiç kimseye güvenilmiyor yazık bende yardım bekliyorumm

bence sen ustune gitme konunun birak gitsin evden..esinede bir yollu baska bir sekilde anlat..isteme eve en dogal hakkindir bu..herkeste sharlock homes havasinda..herkesin evinin duzeni farklidir sen camasirini banyoya koyarsin oteki odasina otekinin baska yeri vardir..her eve gelen misafirede sapik gozu ile bakamyacagina gore cocugunda gozunde ufak gormusse bunu yapacagi zaten aklina gelmez..kaldiki millet cok sevdigi kocasini bile nasil basiyor evde ona bile cogu seyi konduramazken..elalemin cocugunun bunu yapmayacagina nasil emin olabliyorsunuz..benim teyzeminoglyda boyle ergenlikte sapiklasmisti..yakamizdan iceri falan bakiyordu..anasi farkina vardi 16 yasinda cocugu evlendirdi..oda kiz kardeslerinin odasina gidip gecenin bir koru dikiiyormus kapinin onunde...sabahlara kadar teyzem uyumuyordu...boyle insanlar boyle cocuklar var malesef bence dalga gecmeyin allah muhafaza hersey insanlar icin....

eminim burada erkek kardeşi olanların %50si böyle bir olaya bilerek yada bilmeyerek maruz kalmıştır...ama işte lafa gelince herkes böyle ahkam kesiyor

Allaha çok şükür başıma böylesi denk gelmedi. Teyzemin oğulları 17 18 dayı oğlullarım 18 20 yaşlarında sürekli dipdibeyiz allaha şükürler yaşamadım böylesini. Ama mesela annesi öle bir arkadaşım vardı babası tecavüz etmeye kalkmıştı abileri babalarını dövüp evden attılar.
Baba bile kızına yapıyorsa elalemin oğlundan herşey beklenir. 17 yaşında ki artık delikanlıdır emin olun herseye aklı eriyordur. Ben bilinçsizce yapıldığını düşünmüyorum. Ben gördüğüm anda delirir olay çıkartırdım ama durup düşünmek bence daha mantıklı. Çünkü kocan birdaha yüzlerine bakmaz ailelesinin. Sonra sen onun namususun iç çamaşırım dersen sakinde anlatsan çıldırır , kabullenmez. Kimseye güvenemiyorsun şu hayatta yahu.

Bencede eşine söylemelisin ama eşinin tepkisinide hafifletmelisin sen eşini iyi tanırsın sonucta daha kötu sonuclar dogrulmasın ama ne yap et söyle

nedense böyle abidik gubidik,egzantirik,cinsel içerikli konular hep yeni üyeler tarafından açılıyor...:51:ev misafirle doluyken,yenge çaydır kahvedir elinde tepsi ortalıkta gezinirken,kirli sepeti banyoda bile değil yanındayken,kim cesaret edebilir çamaşırları eşeleyip,çamşırı bulup,öpüp koklayıp bilmem neresine sürtmeye...insanın yakalanma stresinden hevesi kaçar...yapcak olsa sen evde yokken alır bi temiz çamaşır gece herkes uyurken napcaksa yapar...ev misafir doluyken pis kokulu çamaşıra kalıcak kadar mı kudurmuş :27:

nedense böyle abidik gubidik,egzantirik,cinsel içerikli konular hep yeni üyeler tarafından açılıyor...:51:ev misafirle doluyken,yenge çaydır kahvedir elinde tepsi ortalıkta gezinirken,kirli sepeti banyoda bile değil yanındayken,kim cesaret edebilir çamaşırları eşeleyip,çamşırı bulup,öpüp koklayıp bilmem neresine sürtmeye...insanın yakalanma stresinden hevesi kaçar...yapcak olsa sen evde yokken alır bi temiz çamaşır gece herkes uyurken napcaksa yapar...ev misafir doluyken pis kokulu çamaşıra kalıcak kadar mı kudurmuş :27:

Sadece konuyu okudum ve ilk aklıma gelen tam da bu oldu,
nerde böyle istisnai absürd durumlar hep mi yeni üye olanların başına gelir?
Yada başına böyle bir şey gelen direkt buraya mı üye olur?
Mantık hataları var,olmayacak bir şey demiyorum ama çok uçuk bir durum.
Olduysa bile derhal eşine söylenmeli.
Bu tiğnette ve cesarette bir ergenden daha tehlikeli davranışlarda görebilirsin.

Burada bişey farkettim eski üyeler her yeni üyeyi konusu için yalan ve saçma diyerek kaçırıyor. Burada herkes bir tuhaf.
Ben mesela üye olmadan 2 ay sadece okudum burada ki yazıları.
Bir sorunla karşılaşınca fikir danışmak için üye oldum.
Belki bayanında başına gelen öyle bişeydir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadasim bence hic vakit kaybetmeden anlat esine...Ve mümkünse o kisi ile asla yanliz kalma..Cocuk denmis..15-16 yasindaki biri cocuk olamaz...Yaptigi seyin gayet güzel farkinda....Benim okurken midem bulandi...

olduu, zaten ödevdi ya bu akşama yapayım diyecek :)
demek ki o ortamda o anda etkilenmiş yengesinden ve kalkıp böyle bir şey yapmış. Bi de temiz çamaşırı ne yapsın, bu hareketinin sebebi zaten belli o çamaşırın daha önce konu sahibince giyilmiş olması.Sapık ergen işte gözü dönmüş:47:

Son düzenleme:
son durum ne oldu acaba?
yeğen artık evine dönmüştür.
eşine anlattın mı?

sonucu yazmamışsın,
zaten baştan sessiz kalman hata olmuş hadi o gün söylemedin birkaç gün sonra anlatmalıydın,
hatta çocuğun ailesi de bilmeli ...çok tehlikeli bir dönem bu dönemdeki her şey kişiliğini
oluşturuyor ,iğrenç bir şey çamaşır koklanıp başka şeyler yapılacak ve ergendir diyip konu geçiştirilecek...
böyle bir şey kabul edilemez dayakla yola gelsin demiyorum sadece ailesi biilmeli
ve uzman yardımı felan alınmalı kesinlikle normal değil mümkünse evine de alma...

offff... tamamen saçmalık.
kirli sepeti neden banyoda değil ya da odanda. neden orta yerde. kim koridora antreye hole falan kirli sepeti koyar ki
ev kalabalık bu çocuğun evde ne işi var kocan çıkmış misafirin varken yeğen neden evde. gezmeye gelmedi miydi.
hadi evde diyelim o kadar insanın içinde bu yazdıklarını uluorta yapacak kadar cesur yada zeka özürlü mü yani
o kadar meraklıysa senin iç çamaşırına banyonun kapısının önünde ilgileneceğine kaşla göz arasında alıp banyoya girebilirdi.
manyak mı bu uzun uzun orta yerde yapsın.
neyse.. bir arkadaşın fantazisini okumuş olduk.
bu da bir paylaşım sonuçta :)

Back
X