Hayir 9 gun sonra yaptigim negatif cikti bunu az once yaptim şoka girdim cikolata ksitim var baya umutsuzdum hala inanmiyorum yarin kan verene kadar inanmayacagimIliskiden 9 gün sonra mi yaptın bu testi canim
Hamilesiniz dua edin dogru olsunHamilesin
Hayir 9 gun sonra yaptigim negatif cikti bunu az once yaptim şoka girdim cikolata ksitim var baya umutsuzdum hala inanmiyorum yarin kan verene kadar inanmayacagim
Hamilesiniz dua edin dogru olsun
Yok canim bir test daha yaptim negatifBen eminim hamile olduğuna ama daha çok yeni
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
Yok canim bir test daha yaptim negatifbunda bozukluk vardi sanirim bosa heyecan yaptim
Kız bu test yeni mi?canım dogrudur
ilişkiden sonraki 8. gün testim bu hamileyim
Kız bu test yeni mi?
canım geçende yaptım ya :)
sağolasın kuzum :) Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallahAnaaaaa kaçırmışım ben orasını. E takvim de yok nerden bileyim kızHadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Konudan konuya atlayınca kafam karışıyor arada ipin ucunu kaçırıyorum
Allah hayirli etsin canim. Benim ovü testler yaninda gelen gebelik testleri var evde ama bu yanlis sanirim kac tane yaptim negatifcanım dogrudur
ilişkiden sonraki 8. gün testim bu hamileyim
Allah hayirli etsin canim. Benim ovü testler yaninda gelen gebelik testleri var evde ama bu yanlis sanirim kac tane yaptim negatifsabahta yapacagim ama umudum yok. Stres mi yaptim nedir ufaktan adet sancisi da hissetmeye basladim adet olacagim gliba..
Neyse bu da bana ders oldu sabredip kan tahlili yaptirmak en mantiklisiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?