Gebeliğe Hazırlık Şoktayim teste bakar misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

begonyas

All is Well :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
4.413
7.489
108
Merhaba herkese evde laboquick marka ultra erken gebelik testi vardi iliskiden 5 gun sonrasina kadar tespit eder diyordu onu iliskiden sonra 9. Gun yaptim negatif cikti bugun evde baska normal bir test vardi hafif mide bulantisindan dolayi aklima dustu az once yaptim silik cizgi var olabilir mi boyle sey 5 ocakta kürtaj olmustum rahim kalinligi sebebiyle. Yani net bat tarihim de belli degil. Kurtajin ilk gunu regl sayilirsa eger 5 ocak

Eklentiler

• IMG_20180204_152325_864.webp
    3 KB · Görüntüleme: 323
Hayir 9 gun sonra yaptigim negatif cikti bunu az once yaptim şoka girdim cikolata ksitim var baya umutsuzdum hala inanmiyorum yarin kan verene kadar inanmayacagim

Hamilesin bu kadar yanılma olmaz ki testte yarında hayırlı güzel haberlerini alalım ins vardir 4 haftalık falan

Sabah ilk idrarla dene canım inşallah vardır bebis

Bencede sabah ilk idrarla dene banada var gbi geldi

canım dogrudur
ilişkiden sonraki 8. gün testim bu hamileyim

Eklentiler

• 845D8AEA-259A-4019-AD3F-492B12620CE7.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 224
canım geçende yaptım ya :)

Anaaaaa kaçırmışım ben orasını. E takvim de yok nerden bileyim kız Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Konudan konuya atlayınca kafam karışıyor arada ipin ucunu kaçırıyorum

sağolasın kuzum :) Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
takvimi kaldırdım canım

canım dogrudur
ilişkiden sonraki 8. gün testim bu hamileyim
Allah hayirli etsin canim. Benim ovü testler yaninda gelen gebelik testleri var evde ama bu yanlis sanirim kac tane yaptim negatif sabahta yapacagim ama umudum yok. Stres mi yaptim nedir ufaktan adet sancisi da hissetmeye basladim adet olacagim gliba..
Neyse bu da bana ders oldu sabredip kan tahlili yaptirmak en mantiklisiymis

sağol kuzum
diğer testler negatifse kimyasal olabilir canım beta hızla düşüyor o zaman
hayırlısı olsun kuzum stres yapma bebiş nazlı demekki senin
Allahın izniyle gelicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…