şoktayım

yasemin29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
730
2
0
İstanbul
kızlar her sabah eski sözlümün face sayfasına bakarım 7 ay olucak ayrılalı ama ben geneden bakıyorum bu sabah baktıgımda gördüğüm şek yenı sevgılısıyle kendı ısmını bırlestırmıs o.... h.... d...
bide kendı soyadını ıkısnın soyadı gıbı yazmıs kızın resmınede bakıyım dedım bır tane bebek resmı var offff çok üzüldüm (

nasıl ayrıldınız bilmiyorum ama şu anki boşluğun sana onu unutturmuyo.zamanı gelince rabbim karşına öyle birini çıkarır ki ayrıldığına şükredebilirsin bile. hayatında biri olsa bu kadar önemsemezsin onu. ama sakın olsun diye biriylede olma sabret. dua et..

Ayrılalı 7 ay olmuş.
ve hayatında başkasının olması çok normal.
biz kadınlar ayrılığın yasını tutarız,erkekler ayrılığın keyfini sürüp yeni sevgili bulma yolunda ilerlerler.
şok olmanı gerektirecek bişey yok yani ortada.

insan görmediği birinden hoşlanır mı bılmıyorum ama ben suan ya gercekten dedıgınız gıbı boşlukta oldugum ıcın ya da gercekten konusmaları cazıp geldıgı ıcın netten tanıstıgım bırnden hoslanıyorum 10 gun falan oldu tanısalı bayada konuyoruz telefonda hafta sonu gorusucez ve gercekten olmasını ıstıyorum ama ben anlamadım bu hangı ara buldu hangı ara boyle bır sey yapıcak duruma geldı çözemedım şaşırdım sadece

aslında haklısın bunu bılıyorumda tarıh benı şaşırttı 10 kasım bu o hafta gelıp babama yalvarıyodu kızınla ewlenmek ıstıyorum dıye anlamadıgım bu tabıkı olucak hayatında yenı bırı aksını ıdda etmıyorum kı canım zaten bende

aslında haklısın bunu bılıyorumda tarıh benı şaşırttı 10 kasım bu o hafta gelıp babama yalvarıyodu kızınla ewlenmek ıstıyorum dıye anlamadıgım bu tabıkı olucak hayatında yenı bırı aksını ıdda etmıyorum kı canım zaten bende

Sana tek bi şi söylüyorum yasemin artık "Pes Sana "

Ya çocuk sana zaten kaç aydır Hayatına Hatice diye birini sokacağını söylüyordu ne var bunda Şok olacak

Ayrıca bence sen kendine şaşır Çünkü habire nette birilerini bulup gidip tanışma kararı alıyorsun

Senin yaptıkların Şok edici onunkiler değil !

neden daha bu ıkıncı yanı netten buldugum ayrıca bu resmen köylüm ayrıca cok hoş bılmıyorum inşallah bırbırımızı begenırız tam benlık annesı yok memlekettle akarabalarıyla hıc bır bagı yok sapsız üzüm

bence bırakamaz bu çocuğu.
baksanıza sevgilisi olduğunu duyduğu halde bile şok olmuş.
memleketlin olan çocukla da sadece onun sevgilisi var diye konuşmaya başlayacak!
çünkü çocuğa bağlanmış durumda!

HAYIR vazgectımde siz benı anlamadınız dıyorum kı yıldönümünü 10 kasım olarak yazmış ya bende dıyorum kı nasıl 10 kasım bu ıkımızıde mı ıdare etmıs çünkü o zaman gelıp bana yalvarıyodu ewlenelım dıye aklım ermedi bu işe bakmasaydım keşke pöfff

demek ki diğeri çanta da keklikti.

belki ikinizi,belki üçünüzü bi arada idare etti.:84::84::84::84::84:
sonuçta sen ondan ayrıldın mı?ayrıldın ama sadece madden!manen hala onunla yaşıyorsun!:88::88::88::88:

bırak ya.....inan nesinden vazgeçemedin bu çocuğun anlamadım!:98::98:

şeytan tüyü var galiba!

Eee bu 10 kasım'da başlamıştır ilişkileri..
Olamaz mı..?
Ayrıca şoklar girecek ne var anlamadım ki..?
Ayrıca yüzünü bile görmeden aşık olduğun kim,bunların hepsi ayrı erkekler mi..?
Nasıl bir aşk hayatın var yaşın kaç senin şekerim..

sanırım hepimizi idare ettı ewet ayrıldım bende anlamadım ya

yasemin eğer gerçekten vageçseydin face sine girip bakmazdın bırak artık yaa ilgilenme bile ne hali varsa görsünn bulunmaz hint kumaşı değil ya bu adam

canım tamama başlayabılırde bu ayın 11 gıbı falan bıze geldı yasemını ıstıyorum ben hala ayrılmak ıstemıyorum falan yasemın şartlarımı kabul et ewlenelım falan dıye yalvarıyodu aynı tarıhte onadamı yalvarıyodu

yuzunu gormedıgım bırıne tabıkı aşık degılım daha neeler sadece boyle konusmalarını falan duysan ayrılıdıgım sözlüm gıbı degıl mantıklı konusuyor bu etkılıyıcı dıyorum

23 yasındayım 15 gun sonra falan 24 olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…