kızlar her sabah eski sözlümün face sayfasına bakarım 7 ay olucak ayrılalı ama ben geneden bakıyorum bu sabah baktıgımda gördüğüm şek yenı sevgılısıyle kendı ısmını bırlestırmıs o.... h.... d...
bide kendı soyadını ıkısnın soyadı gıbı yazmıs kızın resmınede bakıyım dedım bır tane bebek resmı var offff çok üzüldüm(
Ayrılalı 7 ay olmuş.
ve hayatında başkasının olması çok normal.
biz kadınlar ayrılığın yasını tutarız,erkekler ayrılığın keyfini sürüp yeni sevgili bulma yolunda ilerlerler.
şok olmanı gerektirecek bişey yok yani ortada.
Ayrılalı 7 ay olmuş.
ve hayatında başkasının olması çok normal.
biz kadınlar ayrılığın yasını tutarız,erkekler ayrılığın keyfini sürüp yeni sevgili bulma yolunda ilerlerler.
şok olmanı gerektirecek bişey yok yani ortada.
Sana tek bi şi söylüyorum yasemin artık "Pes Sana "
Ya çocuk sana zaten kaç aydır Hayatına Hatice diye birini sokacağını söylüyordu ne var bunda Şok olacak
Ayrıca bence sen kendine şaşır Çünkü habire nette birilerini bulup gidip tanışma kararı alıyorsun
Senin yaptıkların Şok edici onunkiler değil !
hım....hatice neticeye ulaşmış demek ki!
şimdi hatırladım konuyu..
HAYIR vazgectımde siz benı anlamadınız dıyorum kı yıldönümünü 10 kasım olarak yazmış ya bende dıyorum kı nasıl 10 kasım bu ıkımızıde mı ıdare etmıs çünkü o zaman gelıp bana yalvarıyodu ewlenelım dıye aklım ermedi bu işe bakmasaydım keşke pöfff
demek ki diğeri çanta da keklikti.
belki ikinizi,belki üçünüzü bi arada idare etti.:84::84::84::84::84:
sonuçta sen ondan ayrıldın mı?ayrıldın ama sadece madden!manen hala onunla yaşıyorsun!:88::88::88::88:
bırak ya.....inan nesinden vazgeçemedin bu çocuğun anlamadım!:98::98:
şeytan tüyü var galiba!
HAYIR vazgectımde siz benı anlamadınız dıyorum kı yıldönümünü 10 kasım olarak yazmış ya bende dıyorum kı nasıl 10 kasım bu ıkımızıde mı ıdare etmıs çünkü o zaman gelıp bana yalvarıyodu ewlenelım dıye aklım ermedi bu işe bakmasaydım keşke pöfff
Eee bu 10 kasım'da başlamıştır ilişkileri..
Olamaz mı..?
Ayrıca şoklar girecek ne var anlamadım ki..?
Ayrıca yüzünü bile görmeden aşık olduğun kim,bunların hepsi ayrı erkekler mi..?
Nasıl bir aşk hayatın var yaşın kaç senin şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?