Sırf memleketlin diye "iyi" biri değil mi bu netteki.. Ya kadın satıyorsa..?
Ya uyuşturucu kullanıyorsa,ya hırsızsa,ya tecavüzcüyse..? Hıı..?
Ama memleketindi pardon..!!
Bari herkesin içinde bir yerde buluş,alışveriş merkezinde falan ..
Bu tip insanlar evlenince de hemen sıkılıyorlar.Evlilik bu kadar hareketli hayattan sonra monoton geliyor.
Evlilikte çözüm değil yani..
resmen kendin söyle kendin işit....
biz senin iyiliğin için burada yazı yazarken,seni nacizane bildiğimiz kadarıyla doğru yolu göstermeye çalışırken sen...!
hayat senin hayatın canım.
ister 10 kişiyle konuşursun,ister 2o bu bizi ilgilendirmez.
sen bu sitede bizden yardım isteyip,yardımlarımızı görmezden gelip burnunun dikine gidersen...!
birini unutmadan diğeriyle ilişki kurmak istiyorsun.
düşüncelerin çok yanlış.ben bu görüşmenden de pek olumlu birşey çıkacağını zannetmiyorum.
kendini dinlemek yerine hemen bir erkekle yeniden ilişkiye girmek!
çok yanlış yapıyorsun hayatım.
erkeklere bişey olmaz.sen kendine yaparsın.
bak eskisi seni çoktan unutmuş haticesini bulmuş,sen hala onun yasındasın.
inş. benim düşüncelerimi yanlış çıkarırsın.2-3 ay sonra yine bu formda bizlerden yardım istemezsin.
Allah yardımcın olsun.inş. bi hata yapmazsın.
ya zaten arkadasım falan degıl sıldım ben onu sadece bır an baktım öyle boswerın gıtsın şaşırdım sadece bıraz tarıhe o da yoksa ıstedıgını yapsın kımın umrunda
kendini kandırma kimin umrunda die baksana senin bayagı umrunda yani boşver gitsin takıntı haline getirme dua et sen bu kadar takıntılı iken aldatmamış seni bitirmiş yeni ilişkiye başlamış gayet nıormal.. ama teselliyi internette tanıştığın başka erkeklerde arama birebir tanıdığın adam seni böle bırakıp gitmişken bazı yaptıklarına bukadar pişman olmuşken internette taanıştığın birine güzenmeyeceksin dimi???
hyr memleketlım dıye degıl bak neden ıyı bana gore sıralıyım :))
1 hayatına cok fazla kız olmamıs okuldu askerlıktı işti falan derken 2 kişi olmuş hayatında
2 yasadıklarımdan sonra kı en onemlı sebep şimdilik bu benım için annesının olmaması ve dıgerı gıbı ablam aılem ne derse mantıgında degıl benım ıstedıgım onemlı ben senede bır ya da ıkı kere goruyorum onları tabıkı eşimin onlarla ıyı olması benı mutlu eder ama anlasamazlarsa pekte sorun etmem demesı
3 dıgerı ben bır bardak su bıle getıremem hıc bır ıs yapamam demesıne ragmen bunun hayat müşterektır yapmam etmem degıl yaparım eşimde calısıyosa sonuna kadar ewdede destekcı olmaya calısırım sonucta bekarken yapan adam ewlıykende yapmalı bence demesı
4 hayata bakış acısının bana anlattıgı kadarıyla çok güzel olması neden ınsanların arasında kötuluk olur kı anlamıyorum cok sacma iyiliğin sınırı yoktu kötülük bır gun bı yerde bıter ıyı olmak her ınsana nasip olmaz demesı
5 on gundur konusmamıza ragemn hıc bır saygısızlıgını ya da kötü lafını duymamıs olmam
6 memlektlım olması
hyr memleketlım dıye degıl bak neden ıyı bana gore sıralıyım :))
1 hayatına cok fazla kız olmamıs okuldu askerlıktı işti falan derken 2 kişi olmuş hayatında
2 yasadıklarımdan sonra kı en onemlı sebep şimdilik bu benım için annesının olmaması ve dıgerı gıbı ablam aılem ne derse mantıgında degıl benım ıstedıgım onemlı ben senede bır ya da ıkı kere goruyorum onları tabıkı eşimin onlarla ıyı olması benı mutlu eder ama anlasamazlarsa pekte sorun etmem demesı
3 dıgerı ben bır bardak su bıle getıremem hıc bır ıs yapamam demesıne ragmen bunun hayat müşterektır yapmam etmem degıl yaparım eşimde calısıyosa sonuna kadar ewdede destekcı olmaya calısırım sonucta bekarken yapan adam ewlıykende yapmalı bence demesı
4 hayata bakış acısının bana anlattıgı kadarıyla çok güzel olması neden ınsanların arasında kötuluk olur kı anlamıyorum cok sacma iyiliğin sınırı yoktu kötülük bır gun bı yerde bıter ıyı olmak her ınsana nasip olmaz demesı
5 on gundur konusmamıza ragemn hıc bır saygısızlıgını ya da kötü lafını duymamıs olmam
6 memlektlım olması
10 günde sana ne kötü söz edebilir kii
tabiki kendini iyi gösterecek ,bı tanıdıgımızın kızı nette görüştüğü birine kaçtı adam uyusturucu kullanıyomus içkiciymiş vs bı suru kötü huy kızla evlendi rtek göz odada o annesinin kıyamadıgı odasında her seyı olan kız 2 ay dayanabıldı kactı geldı hala boşanamadılar ..
net işleri sakattır şans işidir ..bence bulaşma derim erkeksiz ölünmez
Ayy ne yaparsan yap ya,bazı insanlar hayatta başlarına gelebilecek herşeyi hakediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?