şoktayım..

merhaba ablacım size akıl vermek keisnlikle haddime değil. sadece düşüncelerimi yazmadan geçmek istemedim.öncelikle her şer gibi görünenin içinde bir hayır vardır hadisi şerifini hatırlatmak istiyorum.ne olursa olsun aldırma ablacım.o vebale girme .ikizlerin daha çok küçükler ama hamilelik sonrası bebek dogdugunda yaklasık 1.5 yasında olucaklar beraberler buyurler dıycem zor olucak belki ama emin ol bundada vardır bir hayır.ALLAH ım yar ve yardımcın olsun. sizinde,eşinizinde,kızlarınızında hakkında en hayırlı olanı nasip etsin sevgiler....

merhaba canım..

aldırmayı düşünmedim..

ama dediğim gibi dr bu çocuğu doğurursan masadan kalkamazsın derse o zaman yapacak bişey yok..

ama keyfiyetten asla böyle bişi yapamam.. rabbimin lutfu o..

hakkınızda hayırlısı olsun.belki 6 sene içinde üç çocuğunuz olacaktı şimdi ard arda üç çocuğunuz olacak.Rabbim dağına göre kar verirmiş,siz üstesinden gelebilirsiniz demek ki

hakkınızda hayırlısı olsun.belki 6 sene içinde üç çocuğunuz olacaktı şimdi ard arda üç çocuğunuz olacak.Rabbim dağına göre kar verirmiş,siz üstesinden gelebilirsiniz demek ki

evet onuda düşündüm :)

allahım güç versin inşallah üstesinden gelirim..

canım yazını yeni grüyorum. kafam bi dünya valla :)

ya büyük konuşmakta değilde o anın verdiği bi sıkıntıydı..

cts randevu aldım canım.. eşim kızlara bakarken gidicem dr a..

cnm benim evet allah vermiş demekki var bir hayır.doktorların izin verirse evet doğur allah rızkınıda bakımınıda verir.kaynanan gelsin bakmayaeğerki aşerersen okadar da faydaları olsun artık.benimde çok geçmiştim aşermem annem vardı yanımda senin annen kardeşinden dolayı gelemiyor sanırım ama kaynanan var yeterki senin sağlığın bebişini sağlığı yerinde olsun bulunur elbette bi çare.eşin ne diyor oda mı şoklarda..:44:

kayınvalidem diyor ki.....

daha o kan pıhtısı..

aldır bişey olmaz.........3 aylar girmeden aldır.. kazıttır dedi...... kazıttır lafı beynimde çınlıyor......

sizce böyle diyen birisi doğurunca bana yardıma gelir mi.. berilcim benim ne kendi ailemden nede eşimin ailesinden bi beklentim yok..

yani bi allahım var bide eşim..

bende hep böyle gül olumsuz seyler düşünme allah kımseye kaldıramayacağından fazla yük vermez.kımseyede güvenme zaten en ıyısını kendın bılırsın.
SEN ÜSTESİNDEN GELİRSİNNNNNNNN :)))))))

Fatoş Hanım
Hakkında hayırlısı olsun canım, dilerim Allah seni ne sağlığından ne de o minicik beklenmedik hediyeden mahrum bırakmasın, sonuç ne olursa olsun sabır ve güç versin.. Tatlı kızlarını da sağlıkla, huzurla büyütmek nasip etsin canım, dualarım seninle..

çok tş ederim.. ne güzelde yazmışsın saol canım.. amin ..

fatoşcum boşver cnm benim yaa sen kendine yetersin ne biçim bi insan o öle düşünmden mi konuşuyor bu?ne demek kzıttır ne olursa olsun artık oda bir can nasıl kıyarsın ona mecbur olursun o ayrı ama hiç bir sorun yoksa ....ne biçim insanlar varya:?hiç siz istiyomusunuz seni,n ne düşündüğün umrunda deil.bencede cnm hiçkimseye minnet etme sen kendi kendine halledersin herşeyi yüce rabbim yardım eder sana sen boşver onun sölediklerine sen kızlarını yeni bebişini düşün ve artık mutlu ol kafanada takma herşey olacana varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…