- Konu Sahibi fatos hanim
-
canım 8 aylık ikiz kızlarım var.. hatta düzeltilmiş 7 aylıklar..
o yüzden böyle şaşkınım..
merhaba ablacım size akıl vermek keisnlikle haddime değil. sadece düşüncelerimi yazmadan geçmek istemedim.öncelikle her şer gibi görünenin içinde bir hayır vardır hadisi şerifini hatırlatmak istiyorum.ne olursa olsun aldırma ablacım.o vebale girme .ikizlerin daha çok küçükler ama hamilelik sonrası bebek dogdugunda yaklasık 1.5 yasında olucaklar beraberler buyurler dıycem zor olucak belki ama emin ol bundada vardır bir hayır.ALLAH ım yar ve yardımcın olsun. sizinde,eşinizinde,kızlarınızında hakkında en hayırlı olanı nasip etsin sevgiler....
hakkınızda hayırlısı olsun.belki 6 sene içinde üç çocuğunuz olacaktı şimdi ard arda üç çocuğunuz olacak.Rabbim dağına göre kar verirmiş,siz üstesinden gelebilirsiniz demek ki
Fatoşcum öncelikle hakkında hangisi hayırlıysa o olsun diyorum....
Ama hakketen ikiz anneleri şok etmeye devam ediyor bizi......
Bak büyük konuşmuşsun başına geldi.))))
Şaka bir tarfada hakkaten zor bir durum,ben ikinci çocuğu istiyorum ama bazen yağızla çok zor diyorum kiiii sende iki tane var zaten....
Ama bak muallim ablama paşalar gibi bakıyor...
Sende bakarsın allahın izniyle....
Bence pazartesi bekleyene kadar acabalarla,gidip kan testi yaptırsan içindeki sesede dur demiş olursun....
:)
canım cts saat 10 da drumdan randevu aldım..
birde nefroloji dr umla görüşmem gerek.. ikiside okey verirse devam edicek bu gebelik allahın izniyle....
bunca zaman beni yokluğuyla sınayan rabbim şimdi yağdırıyor.. şükür ne diyeyim... bakılır elbet doğan büyür.. tek korkum aşerme dönemim kötü geçti, bunda da öyle olurda kızların bakımını eksik edersem.. bi tek bundan korkuyorum başka bişeyden değil.. allah yardımcım olsun..
senin avatar resmin hayat buldu bende
tam avatardaki avrat gibi oldun fatoş :90::90::90:
Fatoş Hanım
Hakkında hayırlısı olsun canım, dilerim Allah seni ne sağlığından ne de o minicik beklenmedik hediyeden mahrum bırakmasın, sonuç ne olursa olsun sabır ve güç versin.. Tatlı kızlarını da sağlıkla, huzurla büyütmek nasip etsin canım, dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?