şoktayım..

silik test çıkınca nette araştırdım eşimde alo fetfaya sordu..

annenin sağlığı bu gebelikle tehdit altındaysa aldırılabilir demişler.. nette de öyle okudum.. yaşam önceliği doğmuş olanındır diyo... birde emzirdiği bebeği varsa diyo.. ama o sorun değil çünkü zaten mama yiyorlar.....

kendi dr uma sordum geçen cts.. plesenta previa nın tekrar etme riski çok yüksek ama bu sefer doğuma tedarikli gideriz kan hazırlarız dedi.....

herşeyi sil baştan yaşamak beni çok korkuttu ne yalan söylim.. kolay bi hamilelik geçirmedim 18. haftaya kadar sürekli kustum...sürekli serum yedim..

hep dua ettim allahım bana bir çıkar yolu göster.. ne aldırmak istiyorum ne de doğurmak dedim........ ve test negatif çıktı......

her şer de var bir hayır...

fatoscum hakinda hayirlisi buymus canim
cansu ve cemre rahat buyucek 3 cocuk bakmak cok zor canim biz butun gun ayaktayiz
ama allahim kolaylik veriyor yinede allahim butun annelere guc kuvvet versin benide unutmasin insallah

fatoscum hakinda hayirlisi buymus canim
cansu ve cemre rahat buyucek 3 cocuk bakmak cok zor canim biz butun gun ayaktayiz
ama allahim kolaylik veriyor yinede allahim butun annelere guc kuvvet versin benide unutmasin insallah

amin canım.. evet çok zordur ikisiyle zor baş ediyoruz.. allahım sabır versin canım..

eşim cuma günü sabah işe gitmicek kızlara bakıcak, bende cuma günü sabah gidicem dr a..

şöyle tahmin ediyorum ki; yumurta çatlayamadı over kisti oldu dolayısıyla hormonlar alt üst oldu buda gebelik testine silik olarak yansıdı.. olabilir mi bilmiyorum..

aynı şoku 3 ay önce ben yaşadım şuan 17 haftalık hamileyim tüp bebek yöntemiyle doğmuş 21 aylık iki kızım var, nasılsa bebek olmuyor korunmayalım dediğimiz ay hamile kaldım.biz çok sevindik eşimle duyduğumzda kendiliğinde bi bebek daha geiyor diye.taki bbebeğimin cinsiyetini öğrenen kadar dr. bacak arasını açmıyor ama kız dedi.biz gayet doğal karşşıladık güldük sevindik. ama çevreyle bu durumu paylaşınca berbat psikolojim bozuldu sanki insanlar başsağlığı diler gibi tepki veriyorlar.içimde bebeğime dair hiç heves kalmadı toplumdaki bu erkek basıkısı ne böyle yaa inan aklım almıyor.bana şuan bi yerim eksikmiş gibi muamele yapıyolar

canım öncelikle tebrik ederim..
hamileliğinin verdiği psikolojiyle böyle düşünmeni anlıyorum, etrafındaki insanlarada bişey demiyorum çünkü malesef benim başımda da var bu insanlardan......

bunca sene bebek diye ağlamadık mı biz? kız olsun erkek olsun diye mi ağladık....

bende bebeklerimden birinin cinsiyetini 4. ayda öğrendim diğeri baya bi göstermedi onunda kız olduğunu öğrenip söyleyince eşimin tarafından bi takım insanlar elinin tersini salladı... bende yaşadığım için anlıyorum seni.... ama benim umrumda değildi o ayrı....

rabbim sağlıklı olmasını nasip etsin sağ sağlim kucağına al, 3 tane hayırlı kız çocuğu yetiştiren anne de baba da cennetlik.......

canın çok yandığında şunu de, cinsiyeti kadın belirlemiyor erkek belirliyor de........

allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin dünyada malesef böyle eksik akıllı insanlar var.....varmı kız evlat gibisi...boşver sen aldırma onlara....hep diyorum kız olsun çamurdan olsun,,,rabbim kaderlerini güzel yapsın..

bugün sabah gittim dr.a

önce muayene etti alttan ve usg den baktı..

herhangi bir sorun yok kist falanda yok rahim düzgün temiz dedi..

kan testi yaptırdık bhcg de 0,08 çıktı ve derin bir oh çektim

adet söktürücü verdi.. kullanmaya başladım..

işte böyle..

nihayet 15 gün süren tantana bitti bundan sonra sıkı sıkı korunucam bana iyi ders oldu..:78:

hadi gözün aydın

fatoşcum baya heyecanlı geçmiş günler :)) hayırlısı böyleşmiş rabbim cansu ve cemreye sağlık, iyi ömürler versin.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

canım hayırlısı olsun sitresten kurtuldun..şimdi hiç ihmal etmiyosun ve adet olduysan eğer hemen doktora gidiyosun spiral taktırıyosun,,,en koruyucu yöntem bu...sevindim senin adına:))) bak ben taktırdım 5 yıl rahatım:))

farlutala başlayalı yarın 1 hafta olcak. nihayet bugün regl oldum.. ilk defa regl olmak beni bu kadar mutlu etti :)

genel olarak baştan okumaya çalıştım ne heycanlı yahu okurkennn sonuncu sayfaya gelmeyi merak ettim:)
neyalan diyeyim cnm hamile olmadıgına sevindim..benim kuzenim dogum yaptıı 4 ay sonra ikinciye hamile kaldıı veee bunalıma girdi..
bundan sonra korun cnmmm ikizlerin biraz büyüsün sonrasında istersen yap bidene daha:)

:)

öyle olcak canım.. kuzenine allah dayanma gücü versin ne diyim..

valla ikizi olanlar 3. çocuğu pek isteyerek yapmayabilir kaza olursa bişi diyemem

bende bunalıma gircekmiyim acaba
isteyerek yapan bir kişinin bunalıma gireceğini sanmıyorum. Ama kaza ile hamile kalındıysa durum çok değişir. İkizleri çok isteyerek doğurdum ve şimdiye kadar Allah'ıma şükürler olsunki vede hiç göstermesin bunalıma girecek duruma gelmedim. Amma üçüncü biraz süpriz oldu. Biraz diyorum çünkü üçüncü bebeği istiyordum ama bu kadar erken gelmesi süpriz oldu bana. Dua ediyorum bundada bana güç ver sabır ver diye.

:)

öyle olcak canım.. kuzenine allah dayanma gücü versin ne diyim..

valla ikizi olanlar 3. çocuğu pek isteyerek yapmayabilir kaza olursa bişi diyemem

bencede cnmm kuzenimnki tek tii ikiz olsa sanırım akıl hastahanesine giderdi
şaka biyana insanın yapısıylada alakalı cnm ikiz bebege bakıyorsan 3.cüyede mis giib bakarsın biras daha yorulursun o ayrı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…