- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
- Konu Sahibi fatos hanim
-
fatoscum hakinda hayirlisi buymus canim
cansu ve cemre rahat buyucek 3 cocuk bakmak cok zor canim biz butun gun ayaktayiz
ama allahim kolaylik veriyor yinede allahim butun annelere guc kuvvet versin benide unutmasin insallah
aynı şoku 3 ay önce ben yaşadım şuan 17 haftalık hamileyim tüp bebek yöntemiyle doğmuş 21 aylık iki kızım var, nasılsa bebek olmuyor korunmayalım dediğimiz ay hamile kaldım.biz çok sevindik eşimle duyduğumzda kendiliğinde bi bebek daha geiyor diye.taki bbebeğimin cinsiyetini öğrenen kadar dr. bacak arasını açmıyor ama kız dedi.biz gayet doğal karşşıladık güldük sevindik. ama çevreyle bu durumu paylaşınca berbat psikolojim bozuldu sanki insanlar başsağlığı diler gibi tepki veriyorlar.içimde bebeğime dair hiç heves kalmadı toplumdaki bu erkek basıkısı ne böyle yaa inan aklım almıyor.bana şuan bi yerim eksikmiş gibi muamele yapıyolar
aynı şoku 3 ay önce ben yaşadım şuan 17 haftalık hamileyim tüp bebek yöntemiyle doğmuş 21 aylık iki kızım var, nasılsa bebek olmuyor korunmayalım dediğimiz ay hamile kaldım.biz çok sevindik eşimle duyduğumzda kendiliğinde bi bebek daha geiyor diye.taki bbebeğimin cinsiyetini öğrenen kadar dr. bacak arasını açmıyor ama kız dedi.biz gayet doğal karşşıladık güldük sevindik. ama çevreyle bu durumu paylaşınca berbat psikolojim bozuldu sanki insanlar başsağlığı diler gibi tepki veriyorlar.içimde bebeğime dair hiç heves kalmadı toplumdaki bu erkek basıkısı ne böyle yaa inan aklım almıyor.bana şuan bi yerim eksikmiş gibi muamele yapıyolar
hadi gözün aydınbugün sabah gittim dr.a
önce muayene etti alttan ve usg den baktı..
herhangi bir sorun yok kist falanda yok rahim düzgün temiz dedi..
kan testi yaptırdık bhcg de 0,08 çıktı ve derin bir oh çektim
adet söktürücü verdi.. kullanmaya başladım..
işte böyle..
nihayet 15 gün süren tantana bittibundan sonra sıkı sıkı korunucam bana iyi ders oldu..:78:
bugün sabah gittim dr.a
önce muayene etti alttan ve usg den baktı..
herhangi bir sorun yok kist falanda yok rahim düzgün temiz dedi..
kan testi yaptırdık bhcg de 0,08 çıktı ve derin bir oh çektim
adet söktürücü verdi.. kullanmaya başladım..
işte böyle..
nihayet 15 gün süren tantana bittibundan sonra sıkı sıkı korunucam bana iyi ders oldu..:78:
genel olarak baştan okumaya çalıştım ne heycanlı yahu okurkennn sonuncu sayfaya gelmeyi merak ettim:)
neyalan diyeyim cnm hamile olmadıgına sevindim..benim kuzenim dogum yaptıı 4 ay sonra ikinciye hamile kaldıı veee bunalıma girdi..
bundan sonra korun cnmmm ikizlerin biraz büyüsün sonrasında istersen yap bidene daha:)
:)
öyle olcak canım.. kuzenine allah dayanma gücü versin ne diyim..
valla ikizi olanlar 3. çocuğu pek isteyerek yapmayabilir kaza olursa bişi diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?