- Konu Sahibi fatos hanim
-
fatoscum rabbim hakkinda ne hayirliysa onu nasip etsin
boyle haberler cok duydugum icin korunuyoruz gerci kizlardan vakit yok ama
allahim sana guc versin bebislerine bakabilmen icin
saol canım..
yarın ne olucak bakalım yarını bekliyorum ben..
hayırlısı olsun..
hayırlı olsun fatoş allah sağlıkla doğmayı nasip etsin...
zor olacak ama sen üstesinden gelirsin...rabbim sana güç kuvvet verir merak etme..
bir tanıdığım arkadaşın üçüzleri vardı 8-9 aylık şimdi yine hamile ve bu seferde ikizleri olacakmış
hayırlı olsun fatoş allah sağlıkla doğmayı nasip etsin...
zor olacak ama sen üstesinden gelirsin...rabbim sana güç kuvvet verir merak etme..
bir tanıdığım arkadaşın üçüzleri vardı 8-9 aylık şimdi yine hamile ve bu seferde ikizleri olacakmış
hayırlı olsun öncelikle fatoş allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş sağlıklı birde..
ne zamandır aklımdaydın sürekli aklıma geliyodun ama yazmayı hep unuttum sana hatta geçende seni geyik panelinde gördüm ve yazmıştım ama sen okuyamadın sanırım...
çoğu arkadaşın da dediği gibi allah kuluna çekemeyeceği çileyi vermezmiş..sen bununda üstesinden gelirsin...
o kayınvaliden denen varlığada hiç bir sözüm yok allah onun yüreğine dini vecibelerinin yanında merhamette versin.merhametsiz onların bi anlamı yok bence..
sonuçta sen 8 aydır bu çocuklara kendin bakabiliyosun bundan 1 taneye daha bakabilirsin.
kazasız belasız hayırlı doğumlar inş..
Allah yardımcınız olsun bebeklerinizi size bağışlasın bu bebeği siz istemeden Allah size hediye göndermiş elbetteki nasibiyle ve bereketiyle gelecektir kalbinizi ferah tutun Allaha dua edin eşinizle ve bebişlerinizle mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum ...
NeeeeAllahın işine karışılmaz elbet ama ikizden sonra yine ikiz hem de plansız bir gebelik sonucu.:18:
ikizlerden sonra ikiz değil canım üçüzlerden sonra ikizmiş..
3 gün geçti regl olmadım az önce test yaptım..
silikte olsa var çıktı.
elim ayağım buz gibi.....
şoktayım(((((
bu araada hayırlı olsunslm bısey sormak ıstıyorum ..benım sat 26 subat ve adetım bıttıgı gunden bu yana kasık bel ve goğüs agrılarım var damarlar belırgınlestı goğsumde şiştıler.. su an adetıme bı hafta var ama dun aksam kahverengı lekelenmem oldu acaba bu normal bıseymı sızce hamılemıyım?lufn cvppppppppp hıc boyle olmamıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?