şoktayım..

fatoscum rabbim hakkinda ne hayirliysa onu nasip etsin
boyle haberler cok duydugum icin korunuyoruz gerci kizlardan vakit yok ama
allahim sana guc versin bebislerine bakabilmen icin

fatoscum rabbim hakkinda ne hayirliysa onu nasip etsin
boyle haberler cok duydugum icin korunuyoruz gerci kizlardan vakit yok ama
allahim sana guc versin bebislerine bakabilmen icin

saol canım..

yarın ne olucak bakalım yarını bekliyorum ben..

hayırlısı olsun..

hayırlı olsun fatoş allah sağlıkla doğmayı nasip etsin...
zor olacak ama sen üstesinden gelirsin...rabbim sana güç kuvvet verir merak etme..

bir tanıdığım arkadaşın üçüzleri vardı 8-9 aylık şimdi yine hamile ve bu seferde ikizleri olacakmış

NeeeeAllahın işine karışılmaz elbet ama ikizden sonra yine ikiz hem de plansız bir gebelik sonucu.:18:

hayırlı olsun öncelikle fatoş allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş sağlıklı birde..
ne zamandır aklımdaydın sürekli aklıma geliyodun ama yazmayı hep unuttum sana hatta geçende seni geyik panelinde gördüm ve yazmıştım ama sen okuyamadın sanırım...
çoğu arkadaşın da dediği gibi allah kuluna çekemeyeceği çileyi vermezmiş..sen bununda üstesinden gelirsin...
o kayınvaliden denen varlığada hiç bir sözüm yok allah onun yüreğine dini vecibelerinin yanında merhamette versin.merhametsiz onların bi anlamı yok bence..
sonuçta sen 8 aydır bu çocuklara kendin bakabiliyosun bundan 1 taneye daha bakabilirsin.
kazasız belasız hayırlı doğumlar inş..

Allah yardımcınız olsun bebeklerinizi size bağışlasın bu bebeği siz istemeden Allah size hediye göndermiş elbetteki nasibiyle ve bereketiyle gelecektir kalbinizi ferah tutun Allaha dua edin eşinizle ve bebişlerinizle mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum ...

saol canım benim..

ben o zaman halime şükredeyim..

canım yazdığını görmedim.. bazen sizleri merak edip okuyorum .. ama benim için yazdığını görsen cvp verirdim..

canım yarın son söz dr un. ne dicek bilmiyorum..

bugün annemler geldi, babam kardeşlerim..

annem dediki ben senin sağlığına endişe ediyorum eğer dr sorun yok derse doğuracaksın, aşerme dönemindede bize gelirsin bana kızların yemeklerini tarif edersin yapar yediririm dedi...... yengem falanda var annemlerin yakınında, halamda var.. yani kızlarıma ben kötüyken onlar bakacak bende yanlarında olucam..

yani allah bi yol gösteriyor.. eğer yarın gebeliğim kesinleşirse rabbimde izin verirse olucak..

saol canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..

hayırlı olsun arkadaşım bizi üçüz topiğindeki ecemde üçüzlerden sonra tek bebek doğurdu vala süprizler çoğalıyor bizde korkmaya başladık bu durumdan amaaaaa ama güzel birşey bu yaa ikitaneyi taşıyıp doğuran teki havada karada doğururur hadibakalım kolay gelsin

canım alah saglıcakla kucagına nasıp etsın ınsallah saglıkla kucagına al ben buyuk bır hata yaptım se sımdı cok buyuk bır pısmanlık yasıyorum allahım benı affetsın bebeklerıne ve sana saglıklı uzun omur versın

selamlar..

sabah 10 da hastaneye gittim.. giriş yaptırmak istedim ama olmadı. ben önceden çalışıyodum, eşimde beni emekli sandığına kayıt ettirmemiş.... ve 150-200 tl tutarmış muayene+usg+testler.. bende bu kadar para vermek istemedim..

yakında eczane vardı girdim bi test daha aldım.. 4-5 saattir wc gitmiyordum.. hastanenin wc sinde test yaptım 5 dk bekledim..2. çizgi silikte olsa yoktu. ilk test yanımdaydı..

dr a çıktım.. dedim böyle böyle muayeneye geldim ama giriş yaptıramadım sorun çıktı.. böyle böyle oldu.. testi gösterdim ikisinide.. en son teste baktı kesinlikle yok hamile değilsin.. bi kaç gün daha bekle gelmezse gel bakalım dedi.. kimyasal gebelik olabileceğini de söyledi..

durum böyle.. testte yaptıramadım.. civarda özel poliklinik olsa gidecektim ama yoktu....

pzt eşim kaydettirirse salı tekrardan dr gidicem..

son yaptığım testide eklicem..

nasıl olur böyle bişi aklım ermiyo..

ilk test üstteki

sabah yaptığım test alttaki..

ikisinide dr gösterdim..

kimyasal gebelik olmuş olabilir ama son teste göre hamile değilsin dedi..

3 gün geçti regl olmadım az önce test yaptım..

silikte olsa var çıktı.

elim ayağım buz gibi.....

şoktayım (((((

bu araada hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…