- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
- Konu Sahibi fatos hanim
-
canım benim hakkındakinin hayırlısı olsun....rabbim gönlündekini versin....
eğer kesin hamişsen rabbim kimselere muhtaç etmesin cnm...hayırlısı ile taşı büyüt cnm
fatoşcum merhaba bak gene ben:))) saati gördünmü 4 e geliyor ben bu saatte keyif yapıyorum..::)))
şimdi konuya geleyim..ben labaratuvar teknisyeniyim testlerini gördüm canım..idrar testinde genelde zaman önemli değerlendirme yapabilmemiz için.yani mensturasyon döneminin ne kadar geciktiği.diyelimki geçen ayın 10 unda mens oldun bu ayında 10 ununda falan üzerinden 5-6 gün geçti yani 1 hafta geçti idrarda yapılan gebelik testi o zaman kesin sonuç verir..sanırım sende epey oldu geçeli,yani şuanki elinde bulunan testlere göre gebe değilsin,hatta yeniyaptığın testin bu geçen birkaçgün üre içerisinde dahada belirginleşmesi gerekirdi..ilk yaptığın test büyük oranla kimyasal değişime uğramış ve doğru sonuç vermemiş... bilgim ve işi dışında kendimle ilgili olayı anlatayım sana 2.bebeğime hamileliğimi ilk idrar testiyle öğrendim..hatta daha benim mensim 4 gün gecikmişken 20 sinde olacaktım 25 inde test yaptım pozitifti...bu duruma göre sen gebe değilsin sanırım..gebe değilsen eğer bir arkadaş tavsiyesi spiral taktır cnm acilen..ben çok korkuyodum spiralden özelde taktırdım anestezi ile..eğer bildiğin özel bir hastane varsa özelde 10 dklık bir anesteziyle takıyolar..ücretide uygun..5 yıllık taktırdım mirena 400 lira verdim,,doktorun takma ücreti ve mirenanın ücreti 300 lira ayriyetten anestezi ücreti 100 lira..bilgin olsun..adetinin 2.günü git taktır her ay acaba adet olacakmıyım diye dert etme kendine::))) öpüldün..
bi hastanenin acilinde yaptırsaydın kan testi.bedava ben gebeliğimi öle öğrenmiştim.
canım devletin taktığıda koruyucu tabiki ama onlar demir olanından takıyolar,hem devletle özel bir olmuyor her açıdan farklılar...hem kişiye davranış ve yaklaşım açısından,sağlık ocağına yada aile planlamasına gittiğin zaman hiç acırmış canı yanarmış,korkuyomuş umurlarında değil yani....gelişi güzel takıyolar...
Allah dağına göre kış verir inşallah hayırlısı olur ama yeni bebek yok gibi cansu ve cemre rahat rahat büyüyecek annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?