şoktayım..

evt.. dr da kimyasal gebelik olabileceğini söyledi..

hayırlısı bakalım..

canım benim hakkındakinin hayırlısı olsun....rabbim gönlündekini versin....

eğer kesin hamişsen rabbim kimselere muhtaç etmesin cnm...hayırlısı ile taşı büyüt cnm

canım benim hakkındakinin hayırlısı olsun....rabbim gönlündekini versin....

eğer kesin hamişsen rabbim kimselere muhtaç etmesin cnm...hayırlısı ile taşı büyüt cnm

saol canım.. amin güzel dileklerin için..

ama son yaptığım test negatif çıktı.. pzt bi test daha yapıcam..

eşim kayıt yaptırıncada tekrar gidicem dr.a.. sağlık güvencesi varken o kadar para vermek istemiyorum dr.a..

varsada zaten doğurucam..

canım merakla takip ediyorum..
hakkında hayırlısı olsun inşallah..bugün okurken senin yazıların da bazı arkadaşların yorumları da ağlattı beni..çok derinden etkilendim valla..
Allah gönlündekini önüne versin alnına yazsın inşallah..

amin canım..

benide çok duygulandıran yazılar oldu..

bende anlayabiliyorum onları.. 6 sene ağladım çok iyi anlıyorum.. zaten asla allahın bana verdiği hediyeye kıyamam..

vallahi şu eşime öyle bi kızıyorumki.. halbuki çrş randevuyu alırken dedim ben kaydedildimmi sağlık güvencene diye sordum.. unutmuş sormayı.. hastaneye giidincede böyle oldu..

poliklinik benim evime çok uzak.. 45 dk gidiş 45 dk geliş+1 saatte test bekleme süresi...

sabah kızlar ben yokum diye kahvaltıyı yememişler zaten.. bugün tüm düzenleri bozuldu. 12 de uyurlardı halen yürüteçle evi talan ediyorlar.. 1 saat yokluğum nelere mal oldu

fatoşcum merhaba bak gene ben:))) saati gördünmü 4 e geliyor ben bu saatte keyif yapıyorum..::)))
şimdi konuya geleyim..ben labaratuvar teknisyeniyim testlerini gördüm canım..idrar testinde genelde zaman önemli değerlendirme yapabilmemiz için.yani mensturasyon döneminin ne kadar geciktiği.diyelimki geçen ayın 10 unda mens oldun bu ayında 10 ununda falan üzerinden 5-6 gün geçti yani 1 hafta geçti idrarda yapılan gebelik testi o zaman kesin sonuç verir..sanırım sende epey oldu geçeli,yani şuanki elinde bulunan testlere göre gebe değilsin,hatta yeniyaptığın testin bu geçen birkaçgün üre içerisinde dahada belirginleşmesi gerekirdi..ilk yaptığın test büyük oranla kimyasal değişime uğramış ve doğru sonuç vermemiş... bilgim ve işi dışında kendimle ilgili olayı anlatayım sana 2.bebeğime hamileliğimi ilk idrar testiyle öğrendim..hatta daha benim mensim 4 gün gecikmişken 20 sinde olacaktım 25 inde test yaptım pozitifti...bu duruma göre sen gebe değilsin sanırım..gebe değilsen eğer bir arkadaş tavsiyesi spiral taktır cnm acilen..ben çok korkuyodum spiralden özelde taktırdım anestezi ile..eğer bildiğin özel bir hastane varsa özelde 10 dklık bir anesteziyle takıyolar..ücretide uygun..5 yıllık taktırdım mirena 400 lira verdim,,doktorun takma ücreti ve mirenanın ücreti 300 lira ayriyetten anestezi ücreti 100 lira..bilgin olsun..adetinin 2.günü git taktır her ay acaba adet olacakmıyım diye dert etme kendine::))) öpüldün..

canım ilk testi yaptığımda 4 gündü gecikme, 2. testte 7. gün oluyor. sat 13 şubat..

silik çizgi anında çıkmasa önemsemeyecektim.. zaten emin olamadığım için buraya koydum ve başka arkadaşlarımada gösterdim.. herkes aynı fikirdeydi..

ama bu bize ders oldu..

bi korunma yöntemi seçicez artık..

ve tedaviyle hamile kalmış kişilerde nasılsa olmaz demesin korunsun, valla olabilme ihtimali çok yüksek :))

bu arada benim gittiğim hastanede özeldi.. doğum yaptığım dr a gitmiştim dün.. oda dedi spiral 450 tl miş.. galiba senin bahsettiğin spiral..

sağlık ocağında takılanla arasında ne fark var bilmiyorum..

Günaydın canım, ben de merak içindeyim durumunla ilgili.. Hala belirsiz anladığım kadarıyla, Rabbim hayırlısını versin..

bi hastanenin acilinde yaptırsaydın kan testi.bedava ben gebeliğimi öle öğrenmiştim.

canım evime yakın tek hastane var. oda doğum yaptığım hastane..

yani orda sonuç hemen çıkardı ama işte aksilik oldu.. diğer hastaneler poliklinikler uzak.. ve kızlar durmamış yememişler o yüzden oralarada gitmek istemedim..

hayırlısı bakalım beklicem..

adetim gecikmeye başladığı günlerde gebelik belirtisi çoktu. belim ağrıyordu, kasıklarım batıyordu, ağzımda tat değişikliği vardı, erkenden uykum geliyordu..... ama şuan psikolojikmidir bilmem belirti falan kalmadı....

canım devletin taktığıda koruyucu tabiki ama onlar demir olanından takıyolar,hem devletle özel bir olmuyor her açıdan farklılar...hem kişiye davranış ve yaklaşım açısından,sağlık ocağına yada aile planlamasına gittiğin zaman hiç acırmış canı yanarmış,korkuyomuş umurlarında değil yani....gelişi güzel takıyolar...

anladım canım saol bilgilendirmen için..

bunca sene o çatala yat kalk bi fena oldum zaten korkuyorum..

selamlar. haftasonundan önce gidemicem malesef. kızları bırakabileceğim kimse yok..

regl de olmadım 9. gün bugün..

Allah dağına göre kış verir inşallah hayırlısı olur ama yeni bebek yok gibi cansu ve cemre rahat rahat büyüyecek annesi

Allah dağına göre kış verir inşallah hayırlısı olur ama yeni bebek yok gibi cansu ve cemre rahat rahat büyüyecek annesi

evet canım öyle gibi görünüyor..

eşim bugün beni kayıt ettirmiş gidebilirim hastaneye..

kayınvalidemi çağırırdım aslında ama en son bombasından sonra pek aramayı düşünmüyorum..

dediki; sakın doğurma ben rüyasını gördüm buda kız olucak !!!!!!!

senin kayınvalidede tam kayınvalide yani allah istediğin zamanda 3.çocuk nasip etsin sana sağlık acısından sorunun varsa ki bencede aldırmalısın can ım annemden biliyorum 37yasında hamile kaldı üstelik annem çok kapalı bi insan aama böbreklerinden rahatsız daha önce bi ameliyat gecirmiş doktoru aldırmasını önerdi çok kötü bi hamilelik geciriyordu her sabah kusarak uyanıyordu oda karar verdi ağlayarakta olsa aldırdı sağlık herseyden önemlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…