Sökük ceket

ortada bir haksızlık varsa kimsenin rica etmesine gerek yok bayanıda uzaktan yakından tanımıyorum savunurum kimsede buna engel olamaz
görmezden gelmem eleştiri alacağım diyede...

ortada bir haksızlık varsa kimsenin rica etmesine gerek yok bayanıda uzaktan yakından tanımıyorum savunurum kimsede buna engel olamaz
görmezden gelmem eleştiri alacağım diyede...

çok haklısınız.kimse engel olmadan haksızlıklara karşı gelme misyonunuzu yerine getirmeniz gerekir tabiki.bu söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum hatta başarılar diliyorum size.sevgilerimle

kk de tecrubeliyim
yeni üye olan arkadaşlar ortamı kuralları bilmiyor tecrubeleri olmadığında
hiç bir dayanağım yoksa haklı olma konusunda çekilirim
ama saygı çerçevesinde
objektif olarak haklılığıma dayanarak yorumlarımı yazarım
yazıcamda iyi dilekleriniz için teşekkürler...

ben de hediye getiren şahsın art niyetli olmadığını düşünüyorum,kafamız dalgınken neler neler yapıyoruz? ben kendi adıma konuşayım birşeyle çok meşgulken,canım sıkkınken,yani keyfim yerinde değilken olmayacak şeyler yapabiliyorum.kadın örgü işinden anlıyormuş neden böyle bişey yapsın? bence tamamladığını sandığı bir örgüyü koymuş getirmiş,yarım bıraktığını unutmuş olabilir.insanlık hali herşey olabilir.canınızı sıkmayın bence.karşı tarafa da bunu belirterek üzmeyin derim.

Saçını başını yolun terbiysizin.:78: Başka bir şey gelmedi aklıma siz bu sinirle onu yapabilirsiniz,diye düşündüm:28:

:60: :60: :60:

tabi bu işin şakası....birdaha geldiginde bir ağzını ara bence..bilirekmi yaptı ..bilmeyerekmi..öncelikle bunu öğren ona göre tavrınızı koyun derim.. insanlar ile ilişkiyi kesmek için..GÖRÜŞMEYELİM denenin bir şekilde olabilir bu davranış..

bi ceket yani sorun etmeye konu açmaya değmez bence bu durumdan arkadaşınızın size değer vemediğini çıkardıysanız sizde artık ona verdiğiniz değeri bi kez daha düşünün bu kadar basit:19:

Son düzenleme:
yanımda paylaşacak birileri olsaydı burada paylaşmazdım.derdimi anlatacak akıl alacak birileri olmadıgı için sizlerle paylaşaym dedim ama her ortamda oldugu gibi buradada densizlerin olmasına şaşırmamalı..tamemn yüzeysel başkasının derdini küçümseyerek ego tatmini yapacaksanız yalnış adresdesiniz. burası isteyenin istedigi(Site kuralları dahilinde)forum açacagı bir bölümse saldırıya geçemezsiniz...

akıl alabilcegim pek çok düzeyli kişinin sitede varlıgınıda bilmek beni sevindirdi.ayrıca özel mesaj yazamıyorum.50 mesajdan sonraymış artık.teşekkür ediyorum özelden de desteklerini esirgemeyen arkadaşlarım için.

gerek olmadığını söylemek densizlik değil konunun büyütülecek bi konu olmadığını düşünmemizden söylenmş olan bi sözdür... burdaki densizlik yorumlara tahammülü olmayanlarındır..tahammülünüz ypksa yoruma neden konu açtınız buraya

kadının yeni bebeği olmuş stresli belkide hasas bir dönemden geçiyor alaycı yorumlar yapıp daha fazla üzmeye ne gerek var
anlamıyorum.................

kadının yeni bebeği olmuş stresli belkide hasas bir dönemden geçiyor alaycı yorumlar yapıp daha fazla üzmeye ne gerek var
anlamıyorum.................

alaycı yorum yapan kim? tek söylemek istediğim bu konunun üzülecek birşey olmadığı yani değer veren değer bulur ama ne manalar çıkıyor çok ilginç

Bir derdim var : ( Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

Evet kesinlikle, bu bölüm derdinizi, üzüntünüzü, herhangi bir sıkıntınızı, canınızı sıkan herhangi bir şeyi paylaşmak için var.
Kimsenin paylaşım hakkına engel olma hakkımız yok,
Önemsiz geliyorsa yorum yapmama gibi bir seçeneğimiz var, lütfen böyle konu açılır mı mesajlarımıza son verelim.
Konu sahiplerimiz de lütfen onaylayan/onaylamayan tüm yorumlara saygılı olsunlar.
Bir şeyi herkes onaylasaydı veya herkes karşı olsaydı değişik fikirler hiçbir zaman olmazdı.

Peki bu arkadaş ne yapmalı ben anlamadım.
O zaman sorsun, arada samimiyet varsa sorsun o zaman (çünkü samimiyet ve değer bunu gerektirir),
samimiyet yoksa da çok üstüne düşülecek bir durum değil bana göre.
Kimi kişi çok özenir saatlerce hediye seçer, kimi de ne bulursa onu alır.
Ne yapacağız, değiştirecek miyiz insanları, ona göre tavrınızı alın siz de o zaman.
Birilerine güzel hediyeler alır ben şahidim(herkese götürdüğü hediyeleri nasıl gördünüz orasını da bilmiyorum), ama bana gelince sadece böyle davrandığını gördüm derseniz, değerlendirmeniz ona göre olur. Güzel hediye de kişiye göre değişir ya.
Siz getirilen hediyeyi ve karşıdakini, bu kadar dert ettiğinize göre iyi tanıyorsunuz heralde.
O zaman düşündüğünüz gibi, özenmediğini, değer vermediğini düşünelim.
Peki ne yapmak lazım o zaman, gidip başına mı çalmak lazım.
En ufak artniyet hissetseydim ben bu konuda eğer benim başıma gelseydi,
gidip sen kimsin ki bana bunu getiriyorsun ya da nedenini öğrenmek istemezdim açıkçası.
Demek ki böyleymiş diyip, gereken sınırı ve değeri aynı şekilde gösterirdim.
Gerekiyorsa da görüşmezdim.
Yani sonuç olarak siz de bu durum net olarak ne oluşturduysa, karşıdakini iyi tanıyorsunuzdur sonuçta,
ona göre davranın o zaman.

ee yapılan davranışa bööle seyirci kalrısanız arkasından sinrilenmek o sinri başkalarından çıkarmakda ayıp kaçar madem oyle yuzune söyleseydiniz gerek şaka gerek sitemli olarak o da o kadar odun bi kadınsa zaten cevabını verirdiniz
sizin bu kadar gergin olmanız ve yazılanları yanlış anlamanız çok itici ona kızıp buraya laf yetiştirmenizde ona yuzunuzun tutmadığını yada çekindiğinizi gösteriyor üstelik pc başında da değil
sahi nie söylmediniz bu rahatsızlığınızı

hekes kendi ederini gösterir hediyeleşmede
arkadaşınızda ederini değerini göstermiş
siz de misilleme yapacak olursanız
ederinizi ortaya koymuş olursunuz
yaptığı hoş değil hoşnut kalmmaışsınız madem
burada fikirlerinizi paylaştığınız gibi
arayıp arkadaşınızla da paylaşacak medeni
cesareti gösterin
belki de gerçekten farkında değildi
belki de art niyet
bunu sadece siz öğrenebilirsiniz malesef biz değil...

yaptığı ayıp olabilir ama sizin bu kadar buyutmenizde garip aslında kullanmazsanız dikin elinizde verin birine gitsin

mesele hediyenin kötülüğü değil ki karşı tarafın özensizliği. şahsen ben olsam ben de adam yerine konmadığımı hissederdim. ama elden ne gelir... doğrudan söylenecek birşey değil sonuçta. mesafenizi ona göre ayarlarsınız çok kafanızı kurcalıyorsa.

Son düzenleme:
Bende olaya şöyle bakarım...El örgüsü vs. sonuçta emek harcayarak yapılmış birşey..
Benim daha çok hoşuma gider...fakat hediye getiren kişi daha özenli ve dikkatli olmalıydı..

Bence üzerinde durulması gereken bir konu değil...söküğü tamir edin ihtiyacı olan birine verin..Sizin beğenmediğiniz giysiye o kadar çok ihtiyacı olan çocuklar varki...

Back
X