SOL KASIK AGRISI , BEL AGRISI , GOGUS AGRISI HAMILELIK VAR MI ?

Maalesef canım bütün belirtiler regl belirtisi ve 4 gün gecikme olmuştu artık öyle kendimi kurmak istemiyorum yoruldum galiba böyle pozitif görüp kanda çıkmaması çok üzüyor
Anladım canım hayırlısı olsun bozma moralini rabbim en doğru zamanda verir inşallah

Öyle çok belirtin olmadı aslında kasik agrisi gogus şişkinliği ve hassas olması birde 2 günden beri gözüm seyiriyor anlamsız Bi şekilde
Bende bunay hiç umudum yok yine yarın regly günüm. Hiç adet belirtim yok sinir sitres yok ağrı yok bilemedim. Ama gülmeyin bu gece rüyamda erkek şey gördüm kalkmış halde. Bide yanlarından küçük penisler çıkmış benim ki çoğul bak diyo bide salak kıllı kıllı. İğrençti ama. Tabirde evlat bolluk mal bereket iki erkek evlat diyor ama bilemedim. . Kimseye de anlatamadım utancımdan. siz yorumlarmısınız. Ben yine de adet olucam biliyorum. İçimde hiç bi his yok. Umut tükendi artık aylardır bekleynce mevlam herkese hayırlısı sağlığı İLE nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın.

Umut tamda tukentigi anda gelir Allah elbet bilir ne zaman vereceğini hiç kendini üzme bak bende öyleyim testte çıktı evet ama Bi tarafim ya yoksa busefwr hayal kırıklığı test vermeye korkuyorum resmen rüyanda olmalı ise Bi bilgim yok tabirlere bak istersen

Kızlar pozitifff beta 16.42 cikti daha çok yeni öğrendim Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım benim değerinde yükselir dua edin kizlarre

Kızlar pozitifff beta 16.42 cikti daha çok yeni öğrendim Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım benim değerinde yükselir dua edin kizlarre
Oyyy tatlımmmm çok sevindim. Allahım sağlığı İLE kucağına almayı nasip etsin inşallah

Oyyy tatlımmmm çok sevindim. Allahım sağlığı İLE kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allah hepinize tüm isteyen herkese versin tüm içten kalbimle dua ediyorum sizlere 2 gün sonra tekrar kana gideceğim düşük çıktığı için tekrar bakılması gerekliymis umarım tutunur benimle kalır

HAyırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canım kaç aydır deniyorsun kullandığın birşeyler var mıydı ?

Bende de biraz belirti var akıntı baya çoğaldı henüz 2 haftalık evliyim reglime 7 gün kaldı sizce var mıdır gebelik? Her gün ilişkiye giriyoruz

Bende de biraz belirti var akıntı baya çoğaldı henüz 2 haftalık evliyim reglime 7 gün kaldı sizce var mıdır gebelik? Her gün ilişkiye giriyoruz
Canım benim şuan bu belirtilden bazıları var ben bu konuyu ilk açtığımda yazmıştım daha sonra regl oldum
Şuan ki belirtileri kasik ağrısı göğüs hassasiyeti birde göz seyirmesi var anlamsız bisekilde erken gebelik testi yaptım 4 gün kala çıkınca hemen kan verdim

Ayyy canım benim çok sevindim bende pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum çok fazla ağrım var anlamadım ama sana gerçekten çok sevindim mutlu ol

Ayyy canım benim çok sevindim bende pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum çok fazla ağrım var anlamadım ama sana gerçekten çok sevindim mutlu ol
Sağol canım benim Allahm insallah sana versin evlad çok dikkat et hiç bi iş yapma yat güzel haberini buraya yazmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…