- Konu Sahibi almillaaa1
-
Selam canım naptın var mı bsy?Kızlar ben az önce yaptım ve böyle çıktı var mı şimdi
Maalesef canım bütün belirtiler regl belirtisi ve 4 gün gecikme olmuştu artık öyle kendimi kurmak istemiyorum yoruldum galiba böyle pozitif görüp kanda çıkmaması çok üzüyorSelam canım naptın var mı bsy?
Anladım canım hayırlısı olsun bozma moralini rabbim en doğru zamanda verir inşallahMaalesef canım bütün belirtiler regl belirtisi ve 4 gün gecikme olmuştu artık öyle kendimi kurmak istemiyorum yoruldum galiba böyle pozitif görüp kanda çıkmaması çok üzüyor
Ay var gibi ama bilemedim yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiKızlar var dimii bu sefer
Yanlış bilmiyorsam Kasım 1 de başladı yumurtlama ama fotoğraf da çok net çıkmıyor aslında burdan daha da belli kırmızı rengiAy var gibi ama bilemedim yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Belirtileriniz nelerdi en erkenYanlış bilmiyorsam Kasım 1 de başladı yumurtlama ama fotoğraf da çok net çıkmıyor aslında burdan daha da belli kırmızı rengi
Öyle çok belirtin olmadı aslında kasik agrisi gogus şişkinliği ve hassas olması birde 2 günden beri gözüm seyiriyor anlamsız Bi şekildeBelirtileriniz nelerdi en erken
Var canım var. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de nasip etsin inşallah hayırlısı İLEKızlar var dimii bu sefer
Bende bunay hiç umudum yok yine yarın regly günüm. Hiç adet belirtim yok sinir sitres yok ağrı yok bilemedim. Ama gülmeyin bu gece rüyamda erkek şey gördüm kalkmış halde. Bide yanlarından küçük penisler çıkmış benim ki çoğul bak diyo bide salak kıllı kıllı. İğrençti ama. Tabirde evlat bolluk mal bereket iki erkek evlat diyor ama bilemedim.Öyle çok belirtin olmadı aslında kasik agrisi gogus şişkinliği ve hassas olması birde 2 günden beri gözüm seyiriyor anlamsız Bi şekilde
Umut tamda tukentigi anda gelir Allah elbet bilir ne zaman vereceğini hiç kendini üzme bak bende öyleyim testte çıktı evet ama Bi tarafim ya yoksa busefwr hayal kırıklığı test vermeye korkuyorum resmen rüyanda olmalı ise Bi bilgim yok tabirlere bak istersenBende bunay hiç umudum yok yine yarın regly günüm. Hiç adet belirtim yok sinir sitres yok ağrı yok bilemedim. Ama gülmeyin bu gece rüyamda erkek şey gördüm kalkmış halde. Bide yanlarından küçük penisler çıkmış benim ki çoğul bak diyo bide salak kıllı kıllı. İğrençti ama. Tabirde evlat bolluk mal bereket iki erkek evlat diyor ama bilemedim.. Kimseye de anlatamadım utancımdan. siz yorumlarmısınız. Ben yine de adet olucam biliyorum. İçimde hiç bi his yok. Umut tükendi artık aylardır bekleynce mevlam herkese hayırlısı sağlığı İLE nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın.
Oyyy tatlımmmm çok sevindim. Allahım sağlığı İLE kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar pozitifff beta 16.42 cikti daha çok yeni öğrendim Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım benim değerinde yükselir dua edin kizlarre
Amin inşallah Allah hepinize tüm isteyen herkese versin tüm içten kalbimle dua ediyorum sizlere 2 gün sonra tekrar kana gideceğim düşük çıktığı için tekrar bakılması gerekliymis umarım tutunur benimle kalırOyyy tatlımmmm çok sevindim. Allahım sağlığı İLE kucağına almayı nasip etsin inşallah
HAyırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canımAmin inşallah Allah hepinize tüm isteyen herkese versin tüm içten kalbimle dua ediyorum sizlere 2 gün sonra tekrar kana gideceğim düşük çıktığı için tekrar bakılması gerekliymis umarım tutunur benimle kalır
Bende de biraz belirti var akıntı baya çoğaldı henüz 2 haftalık evliyim reglime 7 gün kaldı sizce var mıdır gebelik? Her gün ilişkiye giriyoruzMerhaba
Yaklaşık 10 günü gecik kasık ağrısı bel ağrısı göğüslere dokunduğunda sizlama oluyordu regl 2 kaldı bu yazdıklarım git gide artmaya başladı ve sık idrara çıkma da eklendi bacaklarim agrisini hiç anlatamam öyle kipirtmasi zor geliyor ki uyku hali var ama uyuyamıyorum sadece uzanmak istiyorum gebelik testi yaptım kaset olanlardan ikinci hayalet çizgi gibi çıktı çok dikkatli bakılması gerekli ki görebilmeliyiz yada ben var görüyorum bilmiyorum insan ister istemez burda okudukça AA bu da var bende e bu da bu da derken kesin hamileyim diyor buda oldukça etkiliyor sizce kafamda mi kuruyorum ??
1 senedir tabi ara verdiğim zaman da oldu 3 4 ay ara vermiştim herhangi bisey kullamadm. Amin inşallah Allahım size de nasip etsin inşallahHAyırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canımkaç aydır deniyorsun kullandığın birşeyler var mıydı
Canım benim şuan bu belirtilden bazıları var ben bu konuyu ilk açtığımda yazmıştım daha sonra regl oldumBende de biraz belirti var akıntı baya çoğaldı henüz 2 haftalık evliyim reglime 7 gün kaldı sizce var mıdır gebelik? Her gün ilişkiye giriyoruz
Ayyy canım benim çok sevindimKızlar pozitifff beta 16.42 cikti daha çok yeni öğrendim Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım benim değerinde yükselir dua edin kizlarre
Sağol canım benim Allahm insallah sana versin evlad çok dikkat et hiç bi iş yapma yat güzel haberini buraya yazmayı unutmaAyyy canım benim çok sevindimbende pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum çok fazla ağrım var anlamadım ama sana gerçekten çok sevindim mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?