- 19 Eylül 2022
- 92
- 72
- 3
- 31
- Konu Sahibi almillaaa1
-
Tatlım var gibi yaa. Sanki fazla sıvı dan yayılmış gibi. Kan versene bi senKızlar ben az önce yaptım ve böyle çıktı var mı şimdi
Bu da yarım saat sonrası aslında öyle çok damlatmadim ki 6 7 taneTatlım var gibi yaa. Sanki fazla sıvı dan yayılmış gibi. Kan versene bi sen
Sitres yapma gülüm. Var görünüyor inş. Vardır bitanem. Benim oran iki çıktı bende yok bu ayda. Daha ne dikkat ederim. Ne takip ederim. İçim acıdı resmen. Ve hala adet olmadım. Ama ağrılarım var olucam belliAy çok heyecanlıyım kan vericem tabi ki yarın inşallah ya
İnşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ya güzel haberi vermek herkese nasip olsunSitres yapma gülüm. Var görünüyor inş. Vardır bitanem. Benim oran iki çıktı bende yok bu ayda. Daha ne dikkat ederim. Ne takip ederim. İçim acıdı resmen. Ve hala adet olmadım. Ama ağrılarım var olucam belli
Bugün tekrar yaptım kızlar yarın kan testi vermeye gidicem inşallahHamişsin tatlım allahım izni ile.Hemen kan testi ver. Hadi inş. Gülüm hayırlısı İLE bizde görürüz inş.
Aynı belirtler be dede mevcut bat yarın benimde heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberler alırızMerhaba
Yaklaşık 10 günü gecik kasık ağrısı bel ağrısı göğüslere dokunduğunda sizlama oluyordu regl 2 kaldı bu yazdıklarım git gide artmaya başladı ve sık idrara çıkma da eklendi bacaklarim agrisini hiç anlatamam öyle kipirtmasi zor geliyor ki uyku hali var ama uyuyamıyorum sadece uzanmak istiyorum gebelik testi yaptım kaset olanlardan ikinci hayalet çizgi gibi çıktı çok dikkatli bakılması gerekli ki görebilmeliyiz yada ben var görüyorum bilmiyorum insan ister istemez burda okudukça AA bu da var bende e bu da bu da derken kesin hamileyim diyor buda oldukça etkiliyor sizce kafamda mi kuruyorum ??
Maşallah cnm hadi bakalım ben adet oldumBugün tekrar yaptım kızlar yarın kan testi vermeye gidicem inşallah
Üzülme canım benim hayırlısını versin Allah herşeyin inşallah ben dış gebelik geçirdim kist amilyatı oldum Allah her şeyin hayırlısını versin zamanı var o sana emin ol çok özel bir anda gelecek Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah☺Maşallah cnm hadi bakalım ben adet oldum
İnş. Cnm. Ruhen çöktüm artık.Üzülme canım benim hayırlısını versin Allah herşeyin inşallah ben dış gebelik geçirdim kist amilyatı oldum Allah her şeyin hayırlısını versin zamanı var o sana emin ol çok özel bir anda gelecek Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah☺
Öyle yaparsan hiç olmaz bende çok yaptım öyle sakın kendini o şekil bırakma duâ herşeyin ilacı ben hep dua ettim hep hayırlısını iste ilk düşük yaptıgımda dünyam başıma yıkılmıştı ben hiç acı çekmemişim oysaki her doktora gittiğimde gözüm yaşlı çıktım en kötüsüde evde düşük yaptım kendi kendine düştü ailem uzakta ben en çaresiz anımı yaşadım ama yılmadım pes etmedim hayırlısını istedim hepİnş. Cnm. Ruhen çöktüm artık.
ben depresyona girmek üzereyim iş yerinde beş karış suratla makyajsız paspal dolanıyorum ruh halim hiç iyi değil bugün regl günüm kasık ağrılarım var mutusuzm bıktım yoruldum çokCanlar napıyorsunuz son durumları bildirim bakim nasılsınız. Bugün 2. Günüm adet olmadım hala her ay 4.5 gün önce oluyordum. Testler negatif çıkıyor silik çizgi bile yok kan vermeye de çekiniyorum. Korkumda negatif çıkar diye. Dua edin. Lütfen hepimize nasip olsun. Sağlık sıhhatle.
Üzülme tatlım Mevlam hayırlısını verir inşallah ben bıraktım artık Mevlam neylerse güzel eylerben depresyona girmek üzereyim iş yerinde beş karış suratla makyajsız paspal dolanıyorum ruh halim hiç iyi değil bugün regl günüm kasık ağrılarım var mutusuzm bıktım yoruldum çok
Bebeğim ovulasyon testimi buKızlarrrrrrr napıyorsunuz şuna bi bakarmısınız ? Adetime 2 gün var kasık ağrım oluyor ama geçiyor
Gebelik testi canımBebeğim ovulasyon testimi bu
Yok gibi gülüm ama bilemedim.Gebelik testi canım
Bi umut işteYok gibi gülüm ama bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?