SOL KASIK AGRISI , BEL AGRISI , GOGUS AGRISI HAMILELIK VAR MI ?

Kızlar ben az önce yaptım ve böyle çıktı var mı şimdi

Eklentiler

• 20221020_191203.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 138
Bi cizgi var evet ama 5 dk içinde çıktı bu çok kararsız kaldım sanki yanlara doğru yayılmış gibi de duruyor kırmızılı net çizgide git gide koyulasmaya başladı

Ay çok heyecanlıyım kan vericem tabi ki yarın inşallah ya
Sitres yapma gülüm. Var görünüyor inş. Vardır bitanem. Benim oran iki çıktı bende yok bu ayda. Daha ne dikkat ederim. Ne takip ederim. İçim acıdı resmen. Ve hala adet olmadım. Ama ağrılarım var olucam belli

İnşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ya güzel haberi vermek herkese nasip olsun

Aynı belirtler be dede mevcut bat yarın benimde heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberler alırız

Maşallah cnm hadi bakalım ben adet oldum
Üzülme canım benim hayırlısını versin Allah herşeyin inşallah ben dış gebelik geçirdim kist amilyatı oldum Allah her şeyin hayırlısını versin zamanı var o sana emin ol çok özel bir anda gelecek Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah☺

İnş. Cnm. Ruhen çöktüm artık.

İnş. Cnm. Ruhen çöktüm artık.
Öyle yaparsan hiç olmaz bende çok yaptım öyle sakın kendini o şekil bırakma duâ herşeyin ilacı ben hep dua ettim hep hayırlısını iste ilk düşük yaptıgımda dünyam başıma yıkılmıştı ben hiç acı çekmemişim oysaki her doktora gittiğimde gözüm yaşlı çıktım en kötüsüde evde düşük yaptım kendi kendine düştü ailem uzakta ben en çaresiz anımı yaşadım ama yılmadım pes etmedim hayırlısını istedim hep

ben depresyona girmek üzereyim iş yerinde beş karış suratla makyajsız paspal dolanıyorum ruh halim hiç iyi değil bugün regl günüm kasık ağrılarım var mutusuzm bıktım yoruldum çok

ben depresyona girmek üzereyim iş yerinde beş karış suratla makyajsız paspal dolanıyorum ruh halim hiç iyi değil bugün regl günüm kasık ağrılarım var mutusuzm bıktım yoruldum çok
Üzülme tatlım Mevlam hayırlısını verir inşallah ben bıraktım artık Mevlam neylerse güzel eyler

Kızlarrrrrrr napıyorsunuz şuna bi bakarmısınız ? Adetime 2 gün var kasık ağrım oluyor ama geçiyor

Eklentiler

• 04237AAA-D7FF-4CFE-9980-C4A9786780B9.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 161
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…