Teşekkür ederim ama adetime yakın hiç bel ağrım ve kasık sancım olmazdı bi tane cocugum var onun peşinde koşturmaktan takip edemiyorm belkide çok ayakta kalıyorum diyedir ama inşallah hamilelik vardır dua edinÇok erken. Çok rahat söyleyebilirim ki hamilelik sancısı = adet öncesi sancı.
Beyaz akıntı adetin yaklaştığını gösteriyor genelde adet öncesi geliyor. Testi 2 gün kala falan yapabilirsiniz
Geç döllenme oldu ya negatif sonuc görmekten korkuyorumBelirtilere kulak asla yanıltıyorlar adete 5 gün varsa 2 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsin
O zaman en garantisi beklemek sonra kan verirsinGeç döllenme oldu ya negatif sonuc görmekten korkuyorum
Teşekkür ederim ama adetime yakın hiç bel ağrım ve kasık sancım olmazdı bi tane cocugum var onun peşinde koşturmaktan takip edemiyorm belkide çok ayakta kalıyorum diyedir ama inşallah hamilelik vardır dua edin
Çatlama olalı 7 gün oldu bugün test yapsam cıkmaz sanırım yada kan versemO zaman en garantisi beklemek sonra kan verirsin
Erken gebelik testi yapın isterseniz düşünüp durmaktansaÇatlama olalı 7 gün oldu bugün test yapsam cıkmaz sanırım yada kan versem
Bende öyle 5 gün gecsn teste baslıyorm bugün gene yaptm sma kuruma çizgisi galiba ertesi gun silik çizgi cıktı erken gebelık testi aldım 15 20 dk sonra kuruma çizgisi silik olmus onundaBence biraz daha bekle canım bunu yazan da bu arada bir periodda 7-8 tane test kullanan benama çok şiddetli bir belirti olmadığı için boşa test harcama bence .. bir de benim de hep adetten önce beyaz akıntı gelmeye başlar hamile olmaya çalışmadan önce asla farketmediğim birşeydi mesela insan vücudunu dinleyince herşeyi belirtiye yoruyor seni çok iyi anlıyorum.( inşallah hamilesindir
Bu zamana kadar sanırım 20-25 tane kadar normal test 3-4 tane de erken test yaptım kuruma çizgisini bir kere gördüm sadece , erken testlerimde de sabah yapıp akşam bakıyorum görmek istemediğim o pis manzara kireç gibi bembeyazBende öyle 5 gün gecsn teste baslıyorm bugün gene yaptm sma kuruma çizgisi galiba ertesi gun silik çizgi cıktı erken gebelık testi aldım 15 20 dk sonra kuruma çizgisi silik olmus onunda
Bende bugün iki kere oldu biri normal kaset test o bir gün sonra öyle olmus ama erken gebelik testi 20 dk snra öyleydi bde ben işk dakılarda pek bakma zamanmds olmadı dsarda dolaşırken nobetci eczane gordum ordan aldım yemek yerken yapaym dedm baktım ilk 3 dk bsey cıkmadı cebıme koydum sonra 20 dk snrs gittim lavaboya mikroskopla bile sncs gorulecek bı pembe cızgı var ama cok cok dıkkatlı bakman lazım test kuruyuncada rengi gri olmus o çizgininBu zamana kadar sanırım 20-25 tane kadar normal test 3-4 tane de erken test yaptım kuruma çizgisini bir kere gördüm sadece , erken testlerimde de sabah yapıp akşam bakıyorum görmek istemediğim o pis manzara kireç gibi bembeyaz
Bugün miratech erken gebelik testi yaptım dünkine nazaran olsa daha belirgin silik olurdu tek çıktı maalesefBu zamana kadar sanırım 20-25 tane kadar normal test 3-4 tane de erken test yaptım kuruma çizgisini bir kere gördüm sadece , erken testlerimde de sabah yapıp akşam bakıyorum görmek istemediğim o pis manzara kireç gibi bembeyaz
Bugün miratech erken gebelik testi yaptım dünkine nazaran olsa daha belirgin silik olurdu tek çıktı maalesefiki testtede kuruma çizgisi pembe olması tuhaf bugün ise tek çizgi
Çok şükür bi tane evladım var ama yaşım geçmeden bi tane daha olsun istiyoruz bütün testlerimi yaptırdım ne eşim ne bende sıkıntı yok şükür ama nasip olmayınca olmuyor maalesef. Nasipten öte yol yok..(( olsun kuzum üzülme diyemeyeceğim demek kolay ama dirayetli olmamız lazım bu ay olmazsa bir sonraki ay olmazsa bir sonraki ay denemeye devam insanız işte hep kendi inanmak istediğimize yoruyoruz herşeyi ben de çok yaşadım benzer şeyleri
Benim henüz çocuk yok biz de dr vs gittik sorun yok diyorlar 6 7 aydır gün aşırı da denedik her gün de denedik ama hiç birinde tutmadı benim rahim darmış gerçi şekil bozukluğu varmış ama sen hsg çektirdin mi 2 ay çok yeni gerçi.. ilkinde tutturmak valla büyük şansmışÇok şükür bi tane evladım var ama yaşım geçmeden bi tane daha olsun istiyoruz bütün testlerimi yaptırdım ne eşim ne bende sıkıntı yok şükür ama nasip olmayınca olmuyor maalesef. Nasipten öte yol yok..lh hormonum 4 herkes cok güzel oldugunuda söylüyor 2 aydır ovülasyon ile yumurtlama günlerini takip edip değerlendiriyorz ama gün aşırı mı ilişki olmalı bilemedm ya biz kacmasn günler dye hergün denedik
Amh değerm 4 diyecektim lh demişim pardon ben ilk cocuguma hic test falan kullanmadan balayında hamile kalmıstım ama hamile kalcam dusuncesi ile yasamamıstık iliskiyi balayı bide bilirsiniz günde 2 3 kez iliski oluo ona ragmen tutmustu ilk ay smdi maalesef olmuyorBenim henüz çocuk yok biz de dr vs gittik sorun yok diyorlar 6 7 aydır gün aşırı da denedik her gün de denedik ama hiç birinde tutmadı benim rahim darmış gerçi şekil bozukluğu varmış ama sen hsg çektirdin mi 2 ay çok yeni gerçi.. ilkinde tutturmak valla büyük şansmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?