Sol kasık ağrısı ????

veeee kızlar Hamileyim bu sabah test yaptırdım. dün akşam sağ yumurtalığımda bir ağrı başlamıştı şuan yok gibi ama güldüğümde filan ağrıyo :) her neyse test yaptım ve çift çizgiyi gördüm :)
yarın kan testi yaptıracam bakalım ..

çok sağolun cevaplarınız için arkadaşlar ya kimle konuşacağımı bilememiştim valla. baş dönmem geçti ama göğüs uçlarım hala acıyor. aslında biz bebek için uğraşmıyorduk da ondan dolayı hala konduramıyorum ya da test almıyorum ama geri çekilme uyguladığımız için ihtimal de olabilir tabi ki. hafta sonu test alıcam inşallah size de yazarım Rabbim hayırlısını versin inşallah. nagihan önemli bişey değildir inşallah tez zamanda hamiş olursun zeynep inşallah Allah senin de gönlüne göre versin öptüm sizi tekrar çok sağolun

arkadaslar bişey sorucam 3 gundur adetım gecikiyo baska hiç bir belirtide yok adetımın gelmesıyle yada hamıle olmamla alakalı basına böyle bişey gelen varmı adetım cok gecikmez benım normalde endişelenmeye basladım...

çok sevindim canım Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah

test alsan tahminim çıkar tecrübem yok ama burda okuduklarıma göre anlarsın olup olmadığını yoksa da endişelenmez doktora gidersin niye gecikmiş bakarlar hakkında hayırlısı olsun

çok sevimdimmmm canımmmmm benimmmmmmmmmm hayırlara vesile olsun inşaalllaaahhh darısıda tez zamanda başımızaaaaa teyteytey

canım bence test allll koş hadi eczaneyeeeee :) haberde ver bizee burdayımmmm 3-5 tl bişeyy

Allah daha uzun yıllar sağlıkla sürdürsün evliliklerimizi inşallah. ya bence ben hamile değilimdir ya ne bileyim hiç konduramıyorum hissetmiyorum ama bi gerçek var ki göğüs uçlarım yanıyo dokununca acıyor hassas. adet ne zaman olacağımı ya da olacak mıyım onu da bilmiyorum. eğer ilaç kullansaydım en geç bugün olmam lazımdı ama yok. doktor olmazsa gel dedi sonra biraz daha bekle öyle gel dedi napsam ne zamana kadar beklesem bilemiyorum valla. iyi ki siz varsınız kimle konuşacaktım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…