- Konu Sahibi nagihan_14
-
benimde geçen cuma akşam başladı kasık mı değil mi bilmiyorum ama adet sancısı gibi - ki ben normalde adet sancısı çekmem çok rahat olurum ve zamanında olurum- bir ağru karnımın alt kısmı yumurtalıklar dagibi. ne sağ ne sol baya bildiğin her yeriağrıyordu. sürekli idrarar çıkma isteği ve bel ağrısı vardı. bu ara zaman zamanşiddetli zaman zaman hafi olarak tam 3 gün sürdü. pazartesi ağrım geçti şuan ağrım yok ama hızlı yürüdüğümde falan kendini hissettiriyor .
dün adet olmam gerekiyordu olmadım.akıntım sanki fazla ama hiç birşeye yormak istemiyorum, dikkat ettiğim için farklı algılıyor olabilirim. adet hala olmadım ptesiye kadar adet olmazsam ptesi test yapmayı düşünüyorum. bakalım
valla anlattığına göre hamilelik belirtileri ama adet belirtilerine de çok benziyor ultrasonda sanırım adetin 10 gün geçince gözüküyor diye biliyorum canım umarım hamişsindir. benimde kist varmış 5 gün önce öğrendim hamiş sandım kasık ağrılarımdan dolayı ama yumurtlamışım ve adetim bittiği günden beri değerlendirdik yarın adet olmam gerekiyor bakalım bekleyip görücem ama hiç bir belirtim yok ne adet ne hamilelik bir garibim sen belki o 10-17 martta kanaman olduysa ondan sonra yumurtlamış olabilirsin keşke doktordayken sorsaydın ben sordum özellikle yumurtlamışmıyım bu ay evet dedi devlet hastanesine gittim biraz başından savıyorlar ama doktoruda soru yağmuruna tuutum resmen :) sen bugün test al yap bakalım silik milik bişeyde olsa çıkar artık
akıntı ve göğüs ucu ağrısı acısı yani kesinlikle hamilelik belirtisi yani bende öle olmuştu açıkçası valla hamiş gibisin arkadaşım ama tamda bişi denmiyo çünkü yok adet belirtisi çıkıyo yok kist belirtisi çıkıyo bende anlamadım k.k hepsini öğrendim valla.artı benim bete hcg okadar yüksekken yinede ultrasonda görülmedi karından ultrasonda vajinadan olandada 5,5 haftalıkken göründü
veeee kızlar Hamileyim bu sabah test yaptırdım. dün akşam sağ yumurtalığımda bir ağrı başlamıştı şuan yok gibi ama güldüğümde filan ağrıyo :) her neyse test yaptım ve çift çizgiyi gördüm :)
yarın kan testi yaptıracam bakalım ..
arkadaslar bişey sorucam 3 gundur adetım gecikiyo baska hiç bir belirtide yok adetımın gelmesıyle yada hamıle olmamla alakalı basına böyle bişey gelen varmı adetım cok gecikmez benım normalde endişelenmeye basladım...
veeee kızlar Hamileyim bu sabah test yaptırdım. dün akşam sağ yumurtalığımda bir ağrı başlamıştı şuan yok gibi ama güldüğümde filan ağrıyo :) her neyse test yaptım ve çift çizgiyi gördüm :)
yarın kan testi yaptıracam bakalım ..
arkadaslar bişey sorucam 3 gundur adetım gecikiyo baska hiç bir belirtide yok adetımın gelmesıyle yada hamıle olmamla alakalı basına böyle bişey gelen varmı adetım cok gecikmez benım normalde endişelenmeye basladım...
arjadaşlar ordamısınız cevap verirmisiniz lütfen
yakınlarda hiç eczane yokki aslında biraz daha bekleyeyım dıyordum ama dayanamicam galiba
arkadaşlar ne kadardır evlisiniz? bizim 21 ay oldu Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?