Sol kasık ağrısı ????

nagihancım doktordan ne haber yazmadın merak ettim canım neyse bekliorum haberlerini

şimdi geldim doktordan utrasona girdim malesefff kist çıktı ((((((( üzgünümmmmmmm
böyle bişey beklemiyordum açıkcası ama allahtan gelen bişey ne yapalımm şimdi eşimle başka bir hastaneye gidicez özel anlamadım aklım
çok karışık kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

bu seferki ağrının farklı olduğunu anlamıştım ve hiç adet öncesi sancısına benzemiyordu ve ben başka birşeye yordum açıkcası ve geçen ayki kanamam çok farklı olmuştu doktora sordum yumurtlamışım bu ay ama kist le alakalı çok detay vermedi reglim bittikten sonra tekrar gelmem gerektiğini ve tam anlamıyla ne yapıcamızı söylecekmiş devlet hastanesi olduğunu iiçin üstün körü bişey dedi geçti ben tam olarak ne kist olduğunu bile bilmiyorum buda benim canımı çok sıktı neden kaynaklandığını anlatmadı bile ilaç bile yazmadı sonuşta benim suan ağrım hala devam ediyor hafif hafif de olsa 15 gün boyunca bunu çekicem sanırım kızlar böyle bişey fark ettiğiniz zaman hiç ihmal etmeyin lütfen doktora gidin

geçmiş olsun cnm..yumurtalık kisti ise 3 ay doğum kontrol hapı kullanınca geçiyor.ayrıca doğum yapmakta yumurtalık kistini atıyormuş vücuttan.sanırım biraz uzun tedavi isteyen çikolata kisti oluyor.çikolata kisti deilse korkma yani..
benimde iki gündür sağ kasığım ağrıyodu va bacağıma vuruyodu.bu gün elime beze geldi ve çok korktum.saat 4 e geliodu aile hekimime gittim bende kist olabilirmi diye sordum.kist böyleolmaz ama beze var dedi.korunmadığım için ilaç yazmadı.genel cerrahiye git dedi.p.tesi gidicem inşallah.ben hamilelik belirtisidir diye umuyordum ama artık pek umudum yok

Ben varım canım öyle hamileliğini öğrenen
ilk gebeliğimde adet tarihime 1-2 hafta varken
başlamıştı ağrılar sanki adet sancısı gibiydi

---------------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
gizzzz cim ve nagihancım varmı bi gelişme haberleriniizi bekliorum nagihan sen test yapmadınmı arkadaşım daha
yok zeynepcim ya gerizekalı doktor 10 gün sonra bakalım dedi cumaya randevu verdi deli mi ne , beklet beklet patlat yani başka bişey değil bunların da işi
Ben varım canım öyle hamileliğini öğrenen
ilk gebeliğimde adet tarihime 1-2 hafta varken
başlamıştı ağrılar sanki adet sancısı gibiydi

aynen ya neşem adetten 10 gün önce başladı ve aralıksız devam ediyor ama bekletiliyoruz maaleseff , ben de beklicem sıkıldım artık başka doktora da gitmicem beklicem bakalım , bişey de varsa artık 3 aylık öğrenirizz

canım geçmiş olsun, gebe kalmana engel bir durum olduğunu zannetmiyorum ama sıkma sen canını

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah kızlar, bana da bi fikir verirseniz çok mutlu olacağım arkadaşlar. anlatmaya çalışayım ben pko hastasıydım, hastasıydım diyorum çünkü 2 hafta önce kadın doğuma gittim ama ultrasonda hiç kist çıkmadı adetli olmadığım için hormon testi yapılmadı adet olunca gel dedi. şimdi ben uzun yıllardır gerek d. kontrol hapı gerekse de söktürücü kullandım. son adet tarihim 10-17 mart ilaçla oldum ama doktor ilaç kullanmadan adet olunca gel dedi yani adet ne zaman olacağım bilemiyorum asıl sorum şu ki, bi kaç gündür ki özellikle de dün akşam sol kasığımda aşırı bi batma ve ağrı oldu. iki kasığımda da karnımda da ağrılarım var 3-5 gündür. pazar günü de 1 kereye mahsus pembe akıntım geldi. bu ay normal akıntım aşırı fazla ve bu sabah çok aşırı baş dönmem var. hamilelik belirtileri gibi ama 2 hafta önce ultrasonda çıkmaz mıydı? uzun oldu kusura bakmayın ama bana da yardımcı olursanız çok sevineceğim kendinize iyi bakın

valla anlattığına göre hamilelik belirtileri ama adet belirtilerine de çok benziyor ultrasonda sanırım adetin 10 gün geçince gözüküyor diye biliyorum canım umarım hamişsindir. benimde kist varmış 5 gün önce öğrendim hamiş sandım kasık ağrılarımdan dolayı ama yumurtlamışım ve adetim bittiği günden beri değerlendirdik yarın adet olmam gerekiyor bakalım bekleyip görücem ama hiç bir belirtim yok ne adet ne hamilelik bir garibim sen belki o 10-17 martta kanaman olduysa ondan sonra yumurtlamış olabilirsin keşke doktordayken sorsaydın ben sordum özellikle yumurtlamışmıyım bu ay evet dedi devlet hastanesine gittim biraz başından savıyorlar ama doktoruda soru yağmuruna tuutum resmen :) sen bugün test al yap bakalım silik milik bişeyde olsa çıkar artık

geçmiş olsun tatlımda bakalım adetin geçsin bide ne kistiymiş bu

merak ettim nerelerdesin saol inşallaah geçer ama öyle tehlikeli değil sanırım o günde tekrar özele gittik eşim götürdü neyin nesiymiş diye doktor bana dedi yumurtlamışsın onun kalıntısı dedi doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra yumurtalıklarımda oluşan baskı varmış oda tetikleyebilir dedi yarın regli olmam lazım ama hiç bir belirti yok vallaa hafif kasık ağrısı dışında sen ne yaptın görüşmeyeli canım

buralardayım canımda 2-3 gündür annemde kalıyorum oyüzden leptobuda getirmemiştim buraya dün gece aldım oyüzden giremedim hafta sonuda düğün vardı akrabanın öle işte allahım inşallah olmazsın tatlım regl hamiş olursun dualarım seninle canım ha bide doğum kontrol hapı kullanma
neolursun bidaha zararı çok başka yöntemlerle korun istemediğin zaman

akıntı ve göğüs ucu ağrısı acısı yani kesinlikle hamilelik belirtisi yani bende öle olmuştu açıkçası valla hamiş gibisin arkadaşım ama tamda bişi denmiyo çünkü yok adet belirtisi çıkıyo yok kist belirtisi çıkıyo bende anlamadım k.k hepsini öğrendim valla.artı benim bete hcg okadar yüksekken yinede ultrasonda görülmedi karından ultrasonda vajinadan olandada 5,5 haftalıkken göründü

anladım canım merak ettim bişey mi oldu diye bende sadece iş yerinden girebiliyorum zaten evdeki bozuk ohh gezmişsin ne güzel valla hiç bir belirti olmadığı için hafta sonu deli gibi temizlik yaptım kafamı dağıtmak için öyle işte benimde bu arada ben perşembe günü meraktan ovulasyondan sonra 8. günümde hassas test almıştım dedim 8 ve 10 sonra için yazıyordu bir yerde okudum bugün kafama takıldı 2. çizgi çok çok silik gölge şeklinde bir çizgi çıkmıştı çok dikkatli bakmak lazım gözlerim bozulmuştu bir umut işte bugün dedim yaa okudum bir yerde diye sonra hamile olduklarını öğrenmişler ogünden sonrada test yapmadım şimdi içime kuşku düştü meraktan ölücem resmen işyerinde ama sonra o çizgi kaybolmuştu ne yapam ben şimdi zeynepçimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…