Sol yumurtalıgın rahme yakın veya yapısık olması...bununla ilgili bilgisi olan var mı

agrin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
471
5
118
İstanbul
Arkadaslar mrb. Doktorum benden rahim filmi istedi sol yumurtalıgım rahme yapısıkmıs.Daha once gecırılmıs bır dusuk ve dıs gebelik oykum var. Yaklısık 4 aydır gebe kalamıyorum.Simdi kotu bısey cıkmasından cok korkuyorum.Bilgilerinizi paylasırsanız cok sevınırım.Simdiden tesekkurler.

Kımse yazmamış cnm bende de aynı sorun var. Sağ tıkalı, solda rahmin arkasında ve yapışık. Gebe kalamıyorum. Sen ne yaptın anlatır mısın

Kımse yazmamış cnm bende de aynı sorun var. Sağ tıkalı, solda rahmin arkasında ve yapışık. Gebe kalamıyorum. Sen ne yaptın anlatır mısın
Histereskopi yöntemi ile yapisiklik kaldirilabilir tıkalı tup için de laporoskopi yöntemi uyguluyorlar geçmiş olsun bende dün çektirdim film tüplerde bir sorun yokmus yapisiklik ta yokmuş ama septum perde varmış hafif çok fazla önemli değil diyor ama internetten arastirmamla düşüğe neden olabiliyormuş benim geçmişe bağlı iki kere düşüğüm olmuştu gerekirse Histereskopi olmayı düşünüyorum doktora da söyleyip doktorum gerek yok dedi ama küçük bir şey bile bebeğin gelişimine engel sende ihmal etme bir an önce tedavine bak derim geçmiş olsun

Laparaskopi ile tüp açmak çok olanaklı değil. Basit tıkanıklıklar açılıyor ve tekrar tıkanma ihtimali çok kısa bir zaman içerisinde çok mümkün. O yüzden hiç bir dr. Tavsiye etmiyor. Histereskopi ise, rahim içindeki yapışıklıkların açılması için kullanılan bir yöntem.

Peki doktor ne diyor ne yapılması gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…