Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün muane oldum sol yumurtalığımda 3. Cm kist olduğu söylendi gebelik düşünüyorum kan aldı sonuca göre doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyormuş bilgisi olan yardımcı olabilir mi beni korkuttu huzursuz oldum
Bugün muane oldum sol yumurtalığımda 3. Cm kist olduğu söylendi gebelik düşünüyorum kan aldı sonuca göre doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyormuş bilgisi olan yardımcı olabilir mi beni korkuttu huzursuz oldum
Bende de çıkmıştı 3 santim kist doktor iyi huylu demişti adetle birlikte atiliyormus zaman zaman herkeste çıkıyormuş. Daha büyük olursa 8,10 santim o zaman ameliyat gerekir
Bende de çıkmıştı 3 santim kist doktor iyi huylu demişti adetle birlikte atiliyormus zaman zaman herkeste çıkıyormuş. Daha büyük olursa 8,10 santim o zaman ameliyat gerekir
Allah tez zaman da versin benim ilk çocuğum hemen olmuştu 2.yi isteyip bununla karşılaşınca huzursuz oldum istemsiz yoksa dediğiniz gibi daha niceleri var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah tez zaman da versin benim ilk çocuğum hemen olmuştu 2.yi isteyip bununla karşılaşınca huzursuz oldum istemsiz yoksa dediğiniz gibi daha niceleri var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba durumunuz nedir acaba bilgi verirmisiniz? 8 aydır korunuyoruz gebelik düşünüyorum ama olmadi muayene için devlet hastanesine şehir hastanesine gittim orada hem vajinal hem normal ultrason normal cıktı smear testi temiz cıktı. Beklenen adet tarihini 30 gün geçti bu 8 aylık süreçte 3 kere adetim gecikti ve duzensizlestigi için hala da adet olamadığım için bugün özel doktora gittim. Kıstım filan yoktu normalde ama bu doktor sol yumurtaligimda 3 cm kist olduğunu söyledi. Sizinle aynı ve benden de kan filan aldılar. Yarın da emara giricem ilaçlı emar cekilmemi istedi doktor bilmiyorum ne olcak ne bütçem. Biraz bilgi verirmisiniz bir de hamile kalabildiniz mi sizin durum nedir ? Ilaç filan yazmadı emardan çıkacak sonuca göre karar vericekmis doktor nasıl bi tedavi uygulanacağına