- Konu Sahibi White Mocha
- #29.201
selam bende yaklaşık bir buçuk sene oldu fxeyes kulanıyorum . fxeyeste ikki adet lensim var baby blue grey ve adriana çok rahatlar arzu hanım dogru söylüyor en iyi lens fxeyes hem konfor hem rahatlık hemde renk açısından oldukça canlı ve dogal ötesi kim diyor gündüz dogal olmadıgını ten rengine uygun lensi bulursan muhteşem lensler cırt renkler kulanılırsa kedi gibi olursun evet lensler biraz kalın çok degil ama solotica dahil bütün lenslerden hem rahat hem dogal hemde konforlu fxeyes %55 su içeriyor buda gözün nemli kalmasını saglıyor diger lensler yüzde kaç su içeriyor bi araştırın evet en iyi lens fxeyes arzu hanıma şidetle katılıyorum ikki adet fxeyes lensim var biri açık mavi biri koyu mavi ikki ay öncede üçüncü fxeyes lensimi sipariş verdim stela mavimsi yeşil yani turkuz bu hafta ellimde olur çok kalınsa rahat degilse ben neden kulanayımki düşün ikki adet fxeyesten sonra üçüncüyü sipariş verdim demeki çok rahatki kulanıyorum ve bütün lens kulanıcılarınada şidetle tavsiye ederim fxeyes lens kulandıktan sonra başka marka kulanılmıyor bikaçgün göze alışma süresi var en fazla 5 gün sonra yaklaşık 10 veyahut 12 saat gözümde kaldıgını biliyorum soloticalar 7 saaten sonra rahatsız etmeye başliyor çünkü 7 saaten sonra kuruma yapıyor korkmadan fxeyes lens alabilirsiniz
Selam, öncelikle yazdigin icin tsk ederim. Acaba resim koyman mümkünmü? ayyyy riske girip bendemi alsam