• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tesekürler :)
ben daha önce ocrenin cor serisini aldim bur tuaf durdu gözümde.
Bunun durusunu cok beğendim, ama sanki yüzümün yarisi göz oldu :52:
su japonlarin kullandigi lens varya onun gibi durdu bende..
Benim göz rengim normal kahverengi cok koyu değil

çok hoş ve en önemlisi çok doğal ocreyi ve özellikle charm serisinini bu yüzden çok seviyorum gözleri büyütüyor ifadeye masumiyet katıyor. bende sizdeki gibi durmuyor tabii,ne kadar istesemde siyah gözü de böyle açabilse keşke.bende var ile yok arası ama dışarıda gün ışığında aldığım tepkiler ela ya kaçıyor yeşilimsilik var oldu yani benimki daha çok genel olarak siyah gözümü orta kahve yapmaktan öteye geçmesede doğallığından ve charm serisinden vazgeçemiyorum .tekrar güle güle kullanın:34:
güneşli bir günde bende resimleri eklerim bir ara hatta fark açıkça anlaşılır.

Son düzenleme:
ne yapsam bilemedim quartzonun rengini çok seviyorum ama herkese yakışmıyor herkeste çok farklı duruyor bilemiyorum bende nasıl durur. cristal kullanıyorum ama yeterince açmıyor tam güneşte güzel mavimsi ama normal ışıkta mel gibi bir hali var. esmeralda da aklım yok değil o daha doğal ama belirgin gibi ikisinin arasında kararsız kaldım. bu doğal gözümün gündüz oda içerisinde ki hali. fikirlere açığım:15:

yok mu kullanan fikir verecek kimse :50:

$image.webp flaşhlı bc quatzo

Cor mel aldım. gerçekten doğal duruyor ama pek alışamadım. Gözümü çok soluk gösterdi.daha önce amazon gri kullanmıştım. o pek doğal durmamasına rağmen çok beğeni almıştım. Cor melleri pek beğendiremedim :(

Cor mel aldım. gerçekten doğal duruyor ama pek alışamadım. Gözümü çok soluk gösterdi.daha önce amazon gri kullanmıştım. o pek doğal durmamasına rağmen çok beğeni almıştım. Cor melleri pek beğendiremedim :(

o zaman o renge yakın quartzo tavsiye ederim quartzo yüzünüzü açacaktır:13:

çok güzel bir renk arzu hanım bu seriden temin edebiliyormusunuz?

evt canım zaten elimde var aynı seriden üstte resmini çektim aynı lensin şişesinden eklemiştim:16:

Bende bu hafta charm ocre aldım benim gözlerim siyah olmasına rağmen önceki kullandığım ocrelerden daha açık bal rengi olmuyor bende tabii ama yeşillik ve elalık bende de var.yani ocrelerde açılmış. bu arada arzu'cum sana tşk ediyorum tekrar canım benim:34:
rica ederim nilcim senin resimlerin nerde bekliyoruz:16:

Arzucum cuma günü nc mel sipariş edeceğim senden, çok belirgin açık olmayan ancak koyuda olmayan bir yeşil lens istiyorum yeni seri mellerin hangi tonundan alsam doğru karar vermiş olurum yardımcı olurmusun canım? Burdan renge karar vereyim cumadan öncede mailinden hesap numaranı alır cuma yatırırım sende gönderirsin olurmu

Elinde hangi tonda nc mel var canım eklenen resimdeki gibi açık tonlarda alsam yadırgarmıyım o kadar açık dururmu ki bende benim gözlerim açık kahve ya hani...

evt canım zaten elimde var aynı seriden üstte resmini çektim aynı lensin şişesinden eklemiştim:16:

Bende bu hafta charm ocre aldım benim gözlerim siyah olmasına rağmen önceki kullandığım ocrelerden daha açık bal rengi olmuyor bende tabii ama yeşillik ve elalık bende de var.yani ocrelerde açılmış. bu arada arzu'cum sana tşk ediyorum tekrar canım benim:34:
rica ederim nilcim senin resimlerin nerde bekliyoruz:16:
Merhaba! Bu lensten bende edinmek istiyorum. Uzun araştırmalar sonucu bu sitede sizden temin edebileceğimi öğrenmiş bulunmaktayım:) bu siteyi çok sık kullanmıyorum hatta bu ilk yorumum. o yüzden özel mesaj gönderemedim size:( yardımcı olursanız çok sevinirim

Arzu Hanım günaydın.Doğallıklarını görünce lenslerin almak için heveslendim fakat renk konusunda kararsızım.Acilensatıyorum sitesindeki ilanlarınıza baktım,natural colors mel,hidrocharm mel ya da ouartzo arasında kararsız kaldım.Yardımcı olur musunuz?Size fotoğrafımı göndersem yakışacak lens konusunda fikriniz olur mu?Göz rengim koyu kahverengi ve esmerim,saçlarım siyah.Bir de daha önce Freshlook lenslerini kullanmıştım ve çapı gözüme küçük geliyordu.Çaplar standart mıdır Solotica'da?:51::34::16:

Elinde hangi tonda nc mel var canım eklenen resimdeki gibi açık tonlarda alsam yadırgarmıyım o kadar açık dururmu ki bende benim gözlerim açık kahve ya hani...

merhaba ykamozcum o açık seri biraz açık kalabilir çünkü o resimdeki arkadaşın gözü senden koyu senin ondan açık oldugu için dahada sarımtrak kalabilir.O yüzden o sarılardan biraz daha koyu ama geçen sene aldıklarındanda açık ara bir ton var onu göndereyim istersen açıkda gönderebilirim farketmez :16:

Arzu Hanım günaydın.Doğallıklarını görünce lenslerin almak için heveslendim fakat renk konusunda kararsızım.Acilensatıyorum sitesindeki ilanlarınıza baktım,natural colors mel,hidrocharm mel ya da ouartzo arasında kararsız kaldım.Yardımcı olur musunuz?Size fotoğrafımı göndersem yakışacak lens konusunda fikriniz olur mu?Göz rengim koyu kahverengi ve esmerim,saçlarım siyah.Bir de daha önce Freshlook lenslerini kullanmıştım ve çapı gözüme küçük geliyordu.Çaplar standart mıdır Solotica'da?:51::34::16:

tabiki acilen satıyorum comdaki ilanlar benim;)mail adresim soloticacenter@hotmail.com resminizi mail olarak gönderebilirsiniz telefonum 0507 923 59 60 watsupdan ekleyebilirsiniz;)

Back
X