- Konu Sahibi White Mocha
-
- #31.201
Bu sayfada AQ colors gialloyu kullanan bir arkadaş resimlerini paylaşmış. Doğal görünüyor :) Solotica cor mele benziyor renk olarak, rainbow giallodan biraz daha açık.AQ gialloyu denemedim ben ama acaba dogal duruyor mudur? Ben AQ blue kullaniyorum simdiye kadar kac lens kullandim solotica rainbow dahil her markadan belki ama AQ cok guzel hem cok rahat hem de cok hos duruyor herkes bayiliyor tonuna
sevgili minik patilerben aslında hıdrocharm grafite öneriorum size ama bana wats updan bir resiminizi gösterirseniz daha iyi olur göz şeklinizide görsem iyi olur 0507 923 59 60 sevgiler
Çook güzel lensleriniz :) çok yakışmış, doğal bir ela rengi olmuş, ben de en kısa zamanda almayı düşünüyorum rainbow hazelı :)Bunlar
Çook güzel lensleriniz :) çok yakışmış, doğal bir ela rengi olmuş, ben de en kısa zamanda almayı düşünüyorum rainbow hazelı :)
Evet solüsyon da lensin rengini çok etkiliyor. Hangi solüsyonu kullanıyorsunuz?Teşekkür ederimm:) İlk etapta renk çok çiğ geliyo ama 1-2 haftada bu hale geldi ben öneriyorum sizede:) alırsanız solüsyon markamıda söylerim onunda etkisi var daha güzel yapıyo bence lensi
Evet solüsyon da lensin rengini çok etkiliyor. Hangi solüsyonu kullanıyorsunuz?
Aa ben daha önce all in lightı kullanmıştım iyi bir solüsyondu, çok rahat ettiriyordu gözümü. Rainbowları alırken bir de sauflon alayım o zaman. Çok teşekkürler :)Bencede.Sauflon all in light kullanıyorum kabına koymadan avucumda solüsyonla ovuyorum hafifce,etkisi olsun diye.
Aa ben daha önce all in lightı kullanmıştım iyi bir solüsyondu, çok rahat ettiriyordu gözümü. Rainbowları alırken bir de sauflon alayım o zaman. Çok teşekkürler :)
Tabii en kısa zamanda :)Aynen bende memnunum.Ne demek bende teşekkür ederim alırsanız foto eklersiniz görmek isterim:)
Nereden sipariş veriyorsunuz 110 lira civarı diyor internette ama sanırım çift alınca 250 lira gibi bir şey tutacak? İnstagramda falan da satış yeri var ben ankaradayım gidip alacak yer bulabilir miyim acaba?AQ gialloyu denemedim ben ama acaba dogal duruyor mudur? Ben AQ blue kullaniyorum simdiye kadar kac lens kullandim solotica rainbow dahil her markadan belki ama AQ cok guzel hem cok rahat hem de cok hos duruyor herkes bayiliyor tonuna
War soloti solflex olan seri aylik ve fiyati uygunBir de aylık serisi olan yok mu gri veya mavi tonlarını düşünüyorum quartzo gibi ama aylık seri yok mu bunların hiçbirinde?
Arkadasim 2. El satis yasak birde zaten renkli lens kullanmanin amaci zaten degisikliktir yani satma sebebinde ayrica sacmaymis***Satış Yapmak Yasaktır***
Göz bu 20 saniye de olsa ne demek. Allah korusun bişey olur***Satış Yapmak Yasaktır***
o zaman sen komple kullanma tatlım lensGöz bu 20 saniye de olsa ne demek. Allah korusun bişey olur
bir dahakine saçma olmayan sebebi sana sorayım o zaman benArkadasim 2. El satis yasak birde zaten renkli lens kullanmanin amaci zaten degisikliktir yani satma sebebinde ayrica sacmaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?