kızlar merhabalar benimde internetteki reklamlar ilgimi çekti . ve araştırmaya başladım ve araştırmam bayağı zaman aldı çünkü pazarlamacılara para kaptırmak istemiyorum neyse konuya gelelim konu hakkında gürkan kubilay şöyle bir açıklamasını daha doğrusu davasının kağıdına ulaştm. site linki vermeye korktuğum için size alt tarafa resme koyuyorum kızlar lütfen sizde dikkatlice inceleyin.Ve daha sonra burda link paylaşmamızın bir sakıncası varmı söylermisiniz? çünkü gürkan kubilay ın resmi bir açıklaması daha var. buyrun bu yasal ve zorunlu açıklamasıdır.
Eki Görüntüle 636640
kızlar ben kullandım ve müthiş faydası oldu bana. lineatabs diğer zayıflama ürünlerinden bin kat daha iyi 15 gün oldu başlayalı 3 kilo vermişim bile:))
kızlar ben kullandım ve müthiş faydası oldu bana. lineatabs diğer zayıflama ürünlerinden bin kat daha iyi 15 gün oldu başlayalı 3 kilo vermişim bile:))
bir tek siz olumlu yazmışsınız hala kullanıyor musunuz bırakınca kilo aldınız mı yazarsanız sevinirimmmmmmm
ben kullandım .dr.kubilayın kendi sitesinden aldım.kurallara uydum .gram faydası olmadı.ömer coşkununki de aynı.bence almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?