Solusitan

demi80

ela
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
242
5
96
Ankara
arkadaşlar bugün kanalın birinde gürkan kubilay katıldığı bir programa denk geldim ama sonuna..bir tablatten bahsediyordu..SOLUSİTAN ana maddeli bir tablat..denizkabuğu ürünüymüş..yağ emip dışarı mı atıyomuş ne..tam olayı kavrayamadım..zayıflattıkları insanlarda yardımcı ürün olarak kullanıyorrmuş sanırım..bu ürünü duyan yada kullanan arkadaşlar var mı?varsa sonuçlarını yaza bilirler mi?

Solusitan nedir? Ekranlarda sık sık gördüğümüz ve genelde diyet üzerine tavsiyelerde bulunan Dr. Gürkan Kubilay tarafından tavsiye edilen solusitan, kilo vermek isteyenler için deyim yerinde ise tam bir mucize olarak kabul edilmektedir. Dr. Gürkan Kubilay aç kalmadan kilo verme konusunda bahsettiği Solusitan, yağ eriten toz olarak tabir edilen ve deniz kabuklarından ortaya çıkarılan bir maddedir. Solusitan zayıflama tozu yağları tıpkı bir sünger gibi iyice emer, yağların vücuda yerleşmesini engeller ve dolayısıyla da kilo alma problemini ortadan kaldırmış olur.

Solusitan Nasıl Zayıflatır?

Solusitan nasıl zayıflatır? Bu sorunun cevabı aslında başka bir soruda yani neden kilo alırız sorusunda gizli. İnsanlar neden kilo alır, çünkü günlük ihtiyacı olandan fazla kalori aldığı için. Peki kilo almamak için neler yapılmalıdır? Fazla kalori almamalıdır, ağır yiyeceklerden kaçınılmalıdır. Yağlı yemekler yenemelidir. İşte Solusitan zayıflama tozu nasıl zayıflatır sorusunun cevabı burada ortaya çıkıyor. İki seçenek var birincisi, yağlı yiyecekler yemeyerek sıkı bir diyet yaparak zayıflayacaksınız, ikisincisi ise istediğinizi yiyeceksiniz ancak bununla beraber solusitan kullanacaksınız. Solusitan ile beraber yağlı yiyecekler yeseniz dahi aldığınız yağlar vücudunuza yerleşmeden absorbe edilir ve doğal yollardan dışarı atılır. En kolay kilo verme yollarından birisi solusitan ile zayıflamaktır diyebilirim. Dr. Gürkan Kubilay solusitanı anlatırken, televizyonda olduğu için reklam olmasın diye solusitan içeren ürün ismi vermekten kaçındı haklı olarak. Dersimizdiyet olarak solusitan içerikli en iyi ürünün "Lineatabs SOLUSITAN" olduğunu belirtmek isteriz.

Lineatabs isimli bu üründen blogumuzda çok daha önceleri bahsetmiştik. Dilerseniz Lineatabs Yorum başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Sonuç olarak eğer fazla yağlarınızdan şikayetçiyseniz ve yağlarınızdan kurtulmak istiyorsanız Lineatabs Solusitan kullanarak öncelikle vücudunuzda yağ depolanmasının önüne geçebilirsiniz. Bu sayede kilo alımı durdurmuşmuş olursunuz. Daha önceden vücudunuzda depolanmış olan fazla yağlarınız da zaman içerisinde eriyip yok olur ve kendinizi çok sıkmadan, çok zor diyetler yapmak zorunda kalmadan, hem de istediğinizi yiyerek hatta patates kızartması, cips, hamburger gibi yiyeceklerden dahi uzak kalmadan solusitan mucizesi ile kilo verebilirsiniz. Her ne kadar inanılmaz gibi görünse de klinik çalışmalarla etkisi kanıtlanmıştır.

Alıntı.

Böyle bişi işte :)

bende televizyonda izledim, sudaki yağın üzerine solisitan dökünce yağ drek dibe çöküyor! yani miğdemizdeki yag drek dışarı atılacak. Çok heceslendim internette araştırdım fakat bugün artık kararımı verdim almıyacağım neden mi? çünki bu maddeyi almayı bıraktığınız da yada kullanmadığınızda vucüt yemekteki yağı gene alacak demek ki sürekli kullanacağız! ve bu kadar sakıncasızsa neden 15 yaşından küçük çocuklar kullanmamalı ve günde 2 defa alınmalı sadece.! bu tableti bıratığınızda normal yağ alımınıza geri dönecek ve kilo alacaksınız!

Son düzenleme:
ben kullandım .dr.kubilayın kendi sitesinden aldım.kurallara uydum .gram faydası olmadı.ömer coşkununki de aynı.bence almayın.

bu ürünü duyunca araştırdım biraz, bu zayıflamak için değil, kilo almamak için kullanılıyor yani diyet yaparken mesela canınız yememeniz gereken bi şeyi yemek istedi işte o zaman bu tableti yemekten önce alıyorsunuz hem istediğinizi yemiş hemde kilo almamış oluyorsunuz o kadar... yani malesef zayıflatmıyormuş

ben yazılanlardan şu sonucu çıkardım..iradene sahip olamayım abur cubur yiyeceğin zaman bu şeyden içiyosun..yağ atıp gidiyo..yediklerin yağ yapmamış oluyor..diğer zamanlar kullanmıyorsun..ben bunu anladım

kızlar ben kullandım ve müthiş faydası oldu bana. lineatabs diğer zayıflama ürünlerinden bin kat daha iyi 15 gün oldu başlayalı 3 kilo vermişim bile:))

bu madde kılo verdırmıyor arkadaslar asıl amacı sız ıdeal kılonuza geldıgınızde onu muhafazza edıyor yanı kılo verıceksınız o kıloyu korumak ıcın bu maddeyı kullanıcaksınız

ben dr.kubilayın kendi sitesinden bulamadım ? googlda aratıorum ama kafam karıştı hangisini alacapğımı bilemedim.

kızlar merhabalar benimde internetteki reklamlar ilgimi çekti . ve araştırmaya başladım ve araştırmam bayağı zaman aldı çünkü pazarlamacılara para kaptırmak istemiyorum neyse konuya gelelim konu hakkında gürkan kubilay şöyle bir açıklamasını daha doğrusu davasının kağıdına ulaştm. site linki vermeye korktuğum için size alt tarafa resme koyuyorum kızlar lütfen sizde dikkatlice inceleyin.Ve daha sonra burda link paylaşmamızın bir sakıncası varmı söylermisiniz? çünkü gürkan kubilay ın resmi bir açıklaması daha var. buyrun bu yasal ve zorunlu açıklamasıdır.

$grkan kubilay ihtarname-0.webp

kızlar merhabalar benimde internetteki reklamlar ilgimi çekti . ve araştırmaya başladım ve araştırmam bayağı zaman aldı çünkü pazarlamacılara para kaptırmak istemiyorum neyse konuya gelelim konu hakkında gürkan kubilay şöyle bir açıklamasını daha doğrusu davasının kağıdına ulaştm. site linki vermeye korktuğum için size alt tarafa resme koyuyorum kızlar lütfen sizde dikkatlice inceleyin.Ve daha sonra burda link paylaşmamızın bir sakıncası varmı söylermisiniz? çünkü gürkan kubilay ın resmi bir açıklaması daha var. buyrun bu yasal ve zorunlu açıklamasıdır.

Eki Görüntüle 636640

bunu üzerine hiç konuşmaya gerek yok o zaman. teşekkürler arkadaşım... bence bu konu artık kapanmalı.

kızlar ben kullandım ve müthiş faydası oldu bana. lineatabs diğer zayıflama ürünlerinden bin kat daha iyi 15 gün oldu başlayalı 3 kilo vermişim bile:))

canım sen nasıl kullandın?günde kaç defa..yada sadece kaçamak yaptığında mı kullandın?ayrıca diyet yapıyomusun?biraz anlatır mısın?bir de hangi siteden aldın güvenli mi?

bir tek siz olumlu yazmışsınız hala kullanıyor musunuz bırakınca kilo aldınız mı yazarsanız sevinirimmmmmmm

hanımlar ben diyetle birlikte 3 hafta kesintisiz kullandım. sıkıntı olmasın diye lineatabs orjinal sitesinden aldım. lakin fiyasko gr fayda görmedim. bilginize

ben kullandım .dr.kubilayın kendi sitesinden aldım.kurallara uydum .gram faydası olmadı.ömer coşkununki de aynı.bence almayın.

kullandığım sürece sadece midemi mahfetti üstelik midem ile ilgili herhangi bir rahatsızlığım olmamasına rağmen .
her içtiğimde delinecek gibi ağrı yaptı. tadı zaten asit gibi çok ekşi içerken boğazın yanmaya başlıyo.
etkisini hiç görmedim, sadece 10 gün dayanabildim ve gram etki yapmadı. parana yazık başka bişi değil. hepsi para tuzağı başka bişi değil.

Back
X