- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Rabbim yardımcıları olsunKim hangi Tanrıya inanıyorsa, ne şekilde dilek diliyorsa fark etmez. Dilekolay diyeceğim ama, dile bile kolay değil.
Dua edin.
Henüz içerden çıkamamış olanlar için.
Yerin metrelerce altında, yangınla boğuşmak. Birkaç korku aynı anda.
Can verene kadar geçen sürede ne düşündüler acaba, ne geçti akıllarından?
Öson gelişmeleri izlediktenberi tek derdinm bu, çökmüş durumdayım. Daha fazla izleyemedim kapattım.
Öfke de var bi yandan.
Daha bir ay önce, chp, mhp soma maden ocağıyla ilgili ortak bir soru yönergesi iletmişler ancak hükümet reddetmiş. Şimdi onu konuşmanın zamanı değil demiş.
Daha dokız ay önce, bakan orada yemekte imiş., içeriyi ne kadar teknolojik yaptıklarından bahsetmiş bangır bangır..
Bi yandan bunlar hala olurken ülkeye nükleer santral inşaa ediliyor. Nasıl neye güvenelim?
200 cenaze ne demek? Sanki savaş var ülkede. Hayır. Ama yok. Tüm dünya teknoloji içinde yüzerken biz bu rakamı sadece bir kazaya veriyoruz.
Yazsam, daha sayfalarca yazarım da, yazmayacağım. Kelimeler hem kifayetsiz, hem de korkarım gittikçe ağırlaşacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kim hangi Tanrıya inanıyorsa, ne şekilde dilek diliyorsa fark etmez. Dilekolay diyeceğim ama, dile bile kolay değil.
Dua edin.
Henüz içerden çıkamamış olanlar için.
Yerin metrelerce altında, yangınla boğuşmak. Birkaç korku aynı anda.
Can verene kadar geçen sürede ne düşündüler acaba, ne geçti akıllarından?
Öson gelişmeleri izlediktenberi tek derdinm bu, çökmüş durumdayım. Daha fazla izleyemedim kapattım.
Öfke de var bi yandan.
Daha bir ay önce, chp, mhp soma maden ocağıyla ilgili ortak bir soru yönergesi iletmişler ancak hükümet reddetmiş. Şimdi onu konuşmanın zamanı değil demiş.
Daha dokız ay önce, bakan orada yemekte imiş., içeriyi ne kadar teknolojik yaptıklarından bahsetmiş bangır bangır..
Bi yandan bunlar hala olurken ülkeye nükleer santral inşaa ediliyor. Nasıl neye güvenelim?
200 cenaze ne demek? Sanki savaş var ülkede. Hayır. Ama yok. Tüm dünya teknoloji içinde yüzerken biz bu rakamı sadece bir kazaya veriyoruz.
Yazsam, daha sayfalarca yazarım da, yazmayacağım. Kelimeler hem kifayetsiz, hem de korkarım gittikçe ağırlaşacak.
İçim yandı, boğazım düğüm düğüm...
Kader demek gelmiyor içimden
Kurtarılan bir işçiyi gördüm, çizmelerimi çıkarayım sedye kirlenmesin demiş... Kurban olsun sana binlerce sedye...
Trafo patlıyor, jeneratör yok, acil tahliye yolları yok
Teftiş edildi deniyor, neyi teftiş ettiniz...
Öfke var evet, içimin duvarlarını aşıp kuduran bir öfke
200 ocak söndü, dahası da var içeride 350-400 kişi daha olduğu söyleniyor
Kim verecek hesabını ???
Ne demişlerdi ; güzel öldüler... Yine öyle olacak, ateş düştüğü yerde kalacak
Rabbim sabır versin ailelerine
Boğazımda bir yumruk, ağlasam ağlayamıyorum, haykırsam haykıramıyorum
Bu ülkede insan hayatı bu kadar ucuz
Sorumlular pişkin
Allah'a emanetiz...
İçim yandı, boğazım düğüm düğüm...
Kader demek gelmiyor içimden
Kurtarılan bir işçiyi gördüm, çizmelerimi çıkarayım sedye kirlenmesin demiş... Kurban olsun sana binlerce sedye...
Trafo patlıyor, jeneratör yok, acil tahliye yolları yok
Teftiş edildi deniyor, neyi teftiş ettiniz...
Öfke var evet, içimin duvarlarını aşıp kuduran bir öfke
200 ocak söndü, dahası da var içeride 350-400 kişi daha olduğu söyleniyor
Kim verecek hesabını ???
Ne demişlerdi ; güzel öldüler... Yine öyle olacak, ateş düştüğü yerde kalacak
Rabbim sabır versin ailelerine
Boğazımda bir yumruk, ağlasam ağlayamıyorum, haykırsam haykıramıyorum
Bu ülkede insan hayatı bu kadar ucuz
Sorumlular pişkin
Allah'a emanetiz...
akıllarından ne geçti söyleyeyim, benim babam madende göçükte kaldığında ben 2-3 yaşlarındaymışım, babam yardım beklerken ben hep oralarda, babamın etrafında koşturup durmuşum ...
dün birde bir haberci "içerden çıkanların moralleri iyi, demek ki çok kötü bir şey yok" dedi orda kravatı takım elbisesiyle oturmuş. Allah'ım dedim git gırtlağına yapış.
Şu anda herkes birilerini aklama peşinde
Haberciler zaten yalakalıktan yıkılıyor
Dediğim gibi Allah'a emanetiz
Her zaman olduğu gibi herkes sıyrılacak bu işten
Bir kaç güne kadar herkes unutacak
Ocağına ateş düşenler kendi kendilerine yanıp kavrulacak...
Benim canımı acıtan bi olay da şu ki insanlar sanki bi iki kişinin öldüğü trafik kazası olmuş gibi normal. Bugün öğretmenler odasinda bakalim kim ne diyecek diye beklerken içmeye gitmek için adam toplamaya başladılar.bayagidir eğlenmemisler ! Bi de bu adamların vatan millet sevgisiyle dolu bireyler yurttaşlar yetiştirmesi bekleniyor. Yazıklar olsun ! Bu acıyı kalbinin en derininde hissetmeyene yazıklar olsun. İhmal varsa en ufak bile , buna sebep olan hem dünyada hem de ahirette hesabını nasıl verecek bilmiyorum. Hepsinin mekanı cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin. Empati bile kuramıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Normalde böyle olaylara öfkelenip hükümete kızıp söverdim sayardım. Ama bu kez şu acı, o kadar saf ki.
Acıya siyaset karıştırırsam bile orada canını yitirenlere, bekleyenlere saygısızlık olur, alet etmiş olurum diye korkumdan kızamıyorum. eesli de değil. İçimden geçirmeye bile çekiniyorum. Çünkü siyaset o kadar kirli, o kadar çirkin bişey şu an.
baban kurtarılabilmiş miydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?