- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
dopdolu içim, kalbim. öfke bedenimden taşıyor. işe yürürken ağladım yol boyu, hala ağlıyorum. ben böyleysem o ateş düşen evler ne haldedir.
205 ve içerde 350-400 kişi. nerden baksan 1000 kişiyi yakar, kavurur bu acı.
bu kaza değil, cinayet. ilk defa yaşanan bir olay değil bu, uzay gemisi çakılmadı bu gariplerin kafasına ya da Elf ler saldırmadı zehirli oklarıyla. 12 yılda 10850 diyor istatistikler. 10000 candan hiç mi bir şey öğrenilmez. eşek olsa öğrenir de önlemini alır.
fakirsen, muhtaçsan öl gitsin bu ülkede ama yeter ki o beylere bişi olmasın.
ben mi verdim o firmaya işletme iznini, o müfettişler kimin adamı acaba? 15 yaşında çocuk melek olmuş, gitmiş. kavun deposuna koymuşlar o gencecik bedenini, insan demez mi 15 yaşındakiler meydanda diye höykürüyosun da 15 yaşında çocuğu madene neden mahkum ediyorsun diye.
her biri ayrı dramdır eminim yoksa kim 1000-1500 tl için girer cehennemin 7.katına.
kimin suçu, günahı varsa, kimse bu işlerin sebebi cezasını en acı, fitil fitil versin ama nerdeeee adam hala çıkmış sayılara takılmıyoruz diyo, yas ilanı için başbakanı bekliyo. yazıklar olsun be. biz tutarız yasımızı, biz ağlarız...
yani her şey bir yana ( yok bakan istifa etmeli, yok iş güvenliği bla bla) benim anlamadığım daha doğrusu kafamı karıştıran bir şey var. madende yangın var ve maden içindeki canlar için oksijen veriliyore oksijende yanıcıdır. nasıl olacak? oksijen olmasa karbonmonoksitten ............
ALLAH'ım sen yardım et. hem içeride canıyla boğuşan emekçilere, hem yardım edebilmek için dışarı da çırpınanlara, hem de emekçi yakınlarına...
ALLAH'ım sen rahmet eyle. vefat eden madencilerimize...
ya birde kulaktan bir şey duydum. yetkili midir bakan mıdır bilmiyorum ama ''karbonmonoksit zehirlenmesi ile ölmek güzeldir'' demiş. doğru mu bu haber?
Siz çizmelerinizi çıkarmayın. İzin verin biz size şapka çıkaralım..
http://alkislarlayasiyorum.com/m/co...karayim-mi-sedye-kirlenmesin-kurtulan-madenci
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Türkiye genelinde şu anda sela veriliyor...Daha dün bu canlar yaşıyordu bu saatlerde ve şimdii............Geride kalanlar...Allahım Tek dileğim eğer kurtuluşları yoksa ölümden canları az yansın..Hissetmesin acıyı..İki kuruş ekmek parası için gözleri açık gidecekler belki ama canları acımasın ne olur Allahımmm...Ve bir mucize olsunda kurtulan olsun Hepsi gitmesin...Yürekler yanmasınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?