- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
çok zor çok. insan konuşmayı bırak içindekileri yazarken bile düğüm düğüm oluyor. şimdi nefes alıyorum ama onlar kaç nefeslik ömürleri kaldı şu anda. acı içinde bekleyen kim bilir kaç kişi var şu anda. ölümümü bekliyorlar kurtarılmayımı. Rabbim ailelerine sabır versin bizden alsın sabrı onara versin.
Kim hangi Tanrıya inanıyorsa, ne şekilde dilek diliyorsa fark etmez. Dilekolay diyeceğim ama, dile bile kolay değil.
Dua edin.
Henüz içerden çıkamamış olanlar için.
Yerin metrelerce altında, yangınla boğuşmak. Birkaç korku aynı anda.
Can verene kadar geçen sürede ne düşündüler acaba, ne geçti akıllarından?
Öson gelişmeleri izlediktenberi tek derdinm bu, çökmüş durumdayım. Daha fazla izleyemedim kapattım.
Öfke de var bi yandan.
Daha bir ay önce, chp, mhp soma maden ocağıyla ilgili ortak bir soru yönergesi iletmişler ancak hükümet reddetmiş. Şimdi onu konuşmanın zamanı değil demiş.
Daha dokız ay önce, bakan orada yemekte imiş., içeriyi ne kadar teknolojik yaptıklarından bahsetmiş bangır bangır..
Bi yandan bunlar hala olurken ülkeye nükleer santral inşaa ediliyor. Nasıl neye güvenelim?
200 cenaze ne demek? Sanki savaş var ülkede. Hayır. Ama yok. Tüm dünya teknoloji içinde yüzerken biz bu rakamı sadece bir kazaya veriyoruz.
Yazsam, daha sayfalarca yazarım da, yazmayacağım. Kelimeler hem kifayetsiz, hem de korkarım gittikçe ağırlaşacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kime ne ki orada insan hayati mi gidiyor,kalanlara ne oluyor?
Insan hayati ucuz bu ülkede.
Birde maaslar 1200 tl mi?
Öyle diyordular haberlerde,hayir bunca canin vebalini nasil omuzlarinda tasiyorlar bu yetkilimidir nedir,o ki baska insanlarin hayatini hice sayanlar.
Siz unutun o güzel günler görecegiz günesli günler görecegiz cocuklar demeyi.
Bu insanlar yer altinda günes yüzü
göremeden can verdiler.
Amaaaan ya Vatandasini dogayi katletmek icin katleden insanlar insanmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?