sömestr tatili - görümcem ve ailesi ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadaşlar sömestr tatilinde görümcem ve 2 çocuğu bize gelecek. Çocuklardan biri benim cocugumla yaşıt. Hadi onu anladım da diğer çocuk koca delikanlı. Üniv. öğrencisi yani. Onu hiç anlamadım niye geliyor. Derdim fazla para harcayacak benim eşim. Şimdiden programlar yapıyorlar. Şuraya götürürüm burada yemeğe vs. Sağolsun görümcem iyidir. Ama para hesabı yapar. Eşimin eli de çok açıktır.
Şimdiden bir telaş aldı beni. Biraz belli etsem eşim fena bozar beni biliyorum. Nasıl davranayım abartiyor muyum :KK16:

Misafir on kısmetle gelir,dokuzunu bırakır birini yer.
Maddi durumunuz çok kötü olsaydı eşiniz bu kadar plan yapmazdı.
Benim erkek kardeşim olsa o gelsin ben gideyim isterdim,kız kardeşimede öyle.
Bu kadar sıkı ve bencil olmayın.
Misafir evin bereketidir.
Üniversite öğrencisi zaten bağlasan durmaz evde,gezer tozar bütün gün,çok dert etmeyin bunu.

Ne yapsin universiteye giden çocuğunu evde mi biraksin? Ailece geleceklermis iste. Bence maddi sıkıntınız yoksa,yani eşiniz onları yemeğe goturup, sonrasinda size kuru ekmek yedirmeyecekse bence sorun etmeyin. Senede bir kere idare edin
Büyük oğlan babasıyla kalır diye umut etmiştim. Yani arkadaşları vs. Babası gelmiyor sonuçta.

Valla konu sahibi hakli.. misafir bereketiyle gelirde.. yaw kac yasindasin bilmiom konu sahibi ama kendi evinde rahat edemez gibi.. ben bi evde o kdr uzun sure rahat edemezdim.. kendi evim dahi olsa. Anlamiorum bu insanlarin bu kdr uzun zmn baskasinin yaninda kalma hevesini.. cok tatil istiolarsa gitsinler bi otele.. ama olmaz oraya para gider tabii

Misafir on kısmetle gelir,dokuzunu bırakır birini yer.
Maddi durumunuz çok kötü olsaydı eşiniz bu kadar plan yapmazdı.
Benim erkek kardeşim olsa o gelsin ben gideyim isterdim,kız kardeşimede öyle.
Bu kadar sıkı ve bencil olmayın.
Misafir evin bereketidir.
Üniversite öğrencisi zaten bağlasan durmaz evde,gezer tozar bütün gün,çok dert etmeyin bunu.
Bizim hiç maaşımiz yok. Eşim serbest kazanıyor. çok iyi sayılmaz durumumuz. ve kiraciyiz. görümcem ve kocası emekli. evleri se kendilerinin.
kendi kendimi ayipliyorum bazen bunları düşününce ama çok açılmadan gitmeyi düşünüyorum hep.

Yok her sene gelmiyorlar. inş. çok para harcanmaz.
tek derdiniz para olmuş,cidden çok sinir oldum.
Her yıl bile gelmiyormuş kardeşinin evine pesss.
Ben olsam sabah mükellef kahvaltısı,öğlen çayın yanına kekim böreğim,akşam güzel yemeğim meyvem tatlım saçardım.
Heleki şu uyuz tipten görümcede değilse bende tatilin ahengine salardım kendimi mutlu anı bırakırdım eşime çocuklarıma,akrabama.
Sizin harcamaktan korktuğunuz parayı Allah hastalık verir fazlasını harcar hergünde kan ağlarsınız.
Güzel günlerin keyfini çıkarın bırakın bu ince hesapları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X