sömestr tatili - görümcem ve ailesi ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tek derdiniz para olmuş,cidden çok sinir oldum.
Her yıl bile gelmiyormuş kardeşinin evine pesss.
Ben olsam sabah mükellef kahvaltısı,öğlen çayın yanına kekim böreğim,akşam güzel yemeğim meyvem tatlım saçardım.
Heleki şu uyuz tipten görümcede değilse bende tatilin ahengine salardım kendimi mutlu anı bırakırdım eşime çocuklarıma,akrabama.
Sizin harcamaktan korktuğunuz parayı Allah hastalık verir fazlasını harcar hergünde kan ağlarsınız.
Güzel günlerin keyfini çıkarın bırakın bu ince hesapları.
aradığım cvp buydu galiba. Teşekkürler arkadaşım. Delikanlı oğlanı da idare etmeli haklısınız.

Arkadaşlar sömestr tatilinde görümcem ve 2 çocuğu bize gelecek. Çocuklardan biri benim cocugumla yaşıt. Hadi onu anladım da diğer çocuk koca delikanlı. Üniv. öğrencisi yani. Onu hiç anlamadım niye geliyor. Derdim fazla para harcayacak benim eşim. Şimdiden programlar yapıyorlar. Şuraya götürürüm burada yemeğe vs. Sağolsun görümcem iyidir. Ama para hesabı yapar. Eşimin eli de çok açıktır.
Şimdiden bir telaş aldı beni. Biraz belli etsem eşim fena bozar beni biliyorum. Nasıl davranayım abartiyor muyum :KK16:
Sizin kardeşiniz geliyo olsaydı, eşiniz böyle düşünseydi sizde fena bozardınız. Yani abartıyosunuz.

Benim de ablam 4 çocuğuyla bana gelecek ve eşim laf etse çok çok üzülürüm, yüzüne bakmam. Zira onun ailesi de gelir hep kalır. Sadece sevmediğimiz insanları evimizde istemeyiz, onlar da gelmez zaten.
Bence siz de laf söylemeyin, kardeşi yeğenleri sonuçta.

Tek derdiniz para resmen. Misafir bereketiyle gelir. Boyle düşünüp fesatlanirsaniz misafirin berekti falanda kalmaz.
Durumunuz cok kotu olsaydi esiniz okadar plan yapmazdı demi? Bu ayda boyle oluversin diyin.

Ünv öğrencisi olması dayısını görmemesi gerektiği sonucunu çıkarmanıza neden olamaz
Onlar daha çok gezmek istiyor
Sizin yerinizde ben olsam ufak tefek cinayetlerin Merve’si gibi davranın kendiniz harcama yapın aaaaaaa olur mu görümcecim ben öderim diyin kocanızın yanında falan nereye gidelim falan diye sorun para nasılsa gidecek en iyisi göze girin:spor:

6 saat yolculuk. İzmir istanbul
2-3 gun yeter o durumda. Sanki Çin’den geliyorlar pehh gunlerce kalacaklar. Ama sanirim bu bir gelenek ya somestr icin. Bugun gun boyu bizim siteye bavullariyla insanlar geldi :oha:hakikaten manyak demek ki bunlar dedim icimden. İnsanlarin tatil anlayisina bak:işsiz:

Burda ki konulardan çok mu etkilendiniz sene de bir kere geliyor sonuçta üstelik çocukların da dayısı. 32 yaşındayım 18 aylık kızım var dayılarım 12 saat uzaklıkta bana yalvarır gel diye göz bebeğim onlar benim yengem böyle düşünse gelmesin diye kahrolurum

Dayımı arayasım geldi valla çok şükür nasıl güzel yengelerim var

2-3 gun yeter o durumda. Sanki Çin’den geliyorlar pehh gunlerce kalacaklar. Ama sanirim bu bir gelenek ya somestr icin. Bugun gun boyu bizim siteye bavullariyla insanlar geldi :oha:hakikaten manyak demek ki bunlar dedim icimden. İnsanlarin tatil anlayisina bak:işsiz:

Alemsin ya.
Kız millet sömestr olsun da çocukları ananeye babaanneye gönderek diye bekliyor.

Gerçi çalışan ebeveynler için başka çare de olmayabiliyor.

Her bavulluya laf etme:)

Alemsin ya.
Kız millet sömestr olsun da çocukları ananeye babaanneye gönderek diye bekliyor.

Gerçi çalışan ebeveynler için başka çare de olmayabiliyor.

Her bavulluya laf etme:)
Ahahah kiz bizde anneanne babaanne yok. Olsa tamam diyecem de, genc genc insanlar hep sitedekiler

Ucakla yarim saat :) bu kdr uzun zmn abarti gelio bana senede 1 kezde olsa..
konu sahibi 15 gün kalacak denemişki,sömestir tatilinde görümcem gelecek çocuklarıyla demiş.
Kadın belki üç beş gün kalacak.
Konu sahibi sürekli para gitmesin diye dert yanıyor,asıl konu bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X