sürekli yapmaz allahtan.Tatilerini sizde niye geciriyorlar?Sureklimi mi boyle.Nadir geliyorlarsa bozmayin derim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli yapmaz allahtan.Tatilerini sizde niye geciriyorlar?Sureklimi mi boyle.Nadir geliyorlarsa bozmayin derim .
aradığım cvp buydu galiba. Teşekkürler arkadaşım. Delikanlı oğlanı da idare etmeli haklısınız.tek derdiniz para olmuş,cidden çok sinir oldum.
Her yıl bile gelmiyormuş kardeşinin evine pesss.
Ben olsam sabah mükellef kahvaltısı,öğlen çayın yanına kekim böreğim,akşam güzel yemeğim meyvem tatlım saçardım.
Heleki şu uyuz tipten görümcede değilse bende tatilin ahengine salardım kendimi mutlu anı bırakırdım eşime çocuklarıma,akrabama.
Sizin harcamaktan korktuğunuz parayı Allah hastalık verir fazlasını harcar hergünde kan ağlarsınız.
Güzel günlerin keyfini çıkarın bırakın bu ince hesapları.
Sizin kardeşiniz geliyo olsaydı, eşiniz böyle düşünseydi sizde fena bozardınız. Yani abartıyosunuz.Arkadaşlar sömestr tatilinde görümcem ve 2 çocuğu bize gelecek. Çocuklardan biri benim cocugumla yaşıt. Hadi onu anladım da diğer çocuk koca delikanlı. Üniv. öğrencisi yani. Onu hiç anlamadım niye geliyor. Derdim fazla para harcayacak benim eşim. Şimdiden programlar yapıyorlar. Şuraya götürürüm burada yemeğe vs. Sağolsun görümcem iyidir. Ama para hesabı yapar. Eşimin eli de çok açıktır.
Şimdiden bir telaş aldı beni. Biraz belli etsem eşim fena bozar beni biliyorum. Nasıl davranayım abartiyor muyum![]()
kiracı olmasak iyi gecinirdik işte. Orta yani.Maddi durumunuz nasıl?
Bende ayni fikirdeyim farkindaysaniz :))bozmayin plani gelsinler diyorumBaşka şehirlerde yaşıyorlardı belki benim erkek kardeşim Van'da oturuyor ben İzmir'de gelin hanım rahatsız olucak diye biz hiç mi gorusemiycez bu mantıktan bakarsak
Ee gelsinler ozaman esinin kardesi sonuctta senin kardesin gelse gozune batmaz amasürekli yapmaz allahtan.
kardeşine bişey demiyomki. koca yeğen bozdu beni.Ee gelsinler ozaman esinin kardesi sonuctta senin kardesin gelse gozune batmaz ama![]()
6 saat yolculuk. İzmir istanbulNerden nereye? Kac saat yolculuk suruyor?
2-3 gun yeter o durumda. Sanki Çin’den geliyorlar pehh gunlerce kalacaklar. Ama sanirim bu bir gelenek ya somestr icin. Bugun gun boyu bizim siteye bavullariyla insanlar geldi6 saat yolculuk. İzmir istanbul
Neolcakki yegen gelse bir anlat senkardeşine bişey demiyomki. koca yeğen bozdu beni.
2-3 gun yeter o durumda. Sanki Çin’den geliyorlar pehh gunlerce kalacaklar. Ama sanirim bu bir gelenek ya somestr icin. Bugun gun boyu bizim siteye bavullariyla insanlar geldihakikaten manyak demek ki bunlar dedim icimden. İnsanlarin tatil anlayisina bak
![]()
Ahahah kiz bizde anneanne babaanne yok. Olsa tamam diyecem de, genc genc insanlar hep sitedekilerAlemsin ya.
Kız millet sömestr olsun da çocukları ananeye babaanneye gönderek diye bekliyor.
Gerçi çalışan ebeveynler için başka çare de olmayabiliyor.
Her bavulluya laf etme:)
Ucakla yarim saat :) bu kdr uzun zmn abarti gelio bana senede 1 kezde olsa..6 saat yolculuk. İzmir istanbul
konu sahibi 15 gün kalacak denemişki,sömestir tatilinde görümcem gelecek çocuklarıyla demiş.Ucakla yarim saat :) bu kdr uzun zmn abarti gelio bana senede 1 kezde olsa..