O da degisiklik olsun demistir..Büyük oğlan babasıyla kalır diye umut etmiştim. Yani arkadaşları vs. Babası gelmiyor sonuçta.
Elinizden geleni yapin.
Misafir sonucta
Baska ne denilebilir ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da degisiklik olsun demistir..Büyük oğlan babasıyla kalır diye umut etmiştim. Yani arkadaşları vs. Babası gelmiyor sonuçta.
Benim de ablam 4 çocuğuyla bana gelecek ve eşim laf etse çok çok üzülürüm, yüzüne bakmam. Zira onun ailesi de gelir hep kalır. Sadece sevmediğimiz insanları evimizde istemeyiz, onlar da gelmez zaten.
Bence siz de laf söylemeyin, kardeşi yeğenleri sonuçta.
Siz akışına bırakıp bi rahatlayın bence zaten bi çok arkadaş demiş maddi açıdan eliniz çok sıkışık olsa eşiniz gezdirip yedirme planı yapmaz bu seferde böyle olsun diyin anın tadını çıkarınArkadaşlar sömestr tatilinde görümcem ve 2 çocuğu bize gelecek. Çocuklardan biri benim cocugumla yaşıt. Hadi onu anladım da diğer çocuk koca delikanlı. Üniv. öğrencisi yani. Onu hiç anlamadım niye geliyor. Derdim fazla para harcayacak benim eşim. Şimdiden programlar yapıyorlar. Şuraya götürürüm burada yemeğe vs. Sağolsun görümcem iyidir. Ama para hesabı yapar. Eşimin eli de çok açıktır.
Şimdiden bir telaş aldı beni. Biraz belli etsem eşim fena bozar beni biliyorum. Nasıl davranayım abartiyor muyum![]()
Ben tum tatil boyunca anladim nedense?!?konu sahibi 15 gün kalacak denemişki,sömestir tatilinde görümcem gelecek çocuklarıyla demiş.
Kadın belki üç beş gün kalacak.
Konu sahibi sürekli para gitmesin diye dert yanıyor,asıl konu bu.
kardeşine bişey demiyomki. koca yeğen bozdu beni.
Büyük oğlan babasıyla kalır diye umut etmiştim. Yani arkadaşları vs. Babası gelmiyor sonuçta.
herkes kendine göre haklıtatil başkasina evine doluşmak icin firsatmi ? ben istemiyorum kimseye de gitmiyorum ... istemeyen istemez... belki konu sahibi cocuguyla gezecek 2-3 gun cik gez evine dön...ben dayimin evinde 3 saat oturmuyorum hemen eve gelmek istiyorum...
Valla benim görümcem ve cocukları da gelmek için can atıyorlar da benden yüz bulamıyorlarMaddi sorununuz mu var? Eger yoksa dert etmeyin sayili gun. Yatili misafir hic sevmem,para konusunu actiginiz icin bu yonuyle degerlendirdim yoksa evleri mi yok neden geliyorlar derdim. Elalem somestr tatiline bir baskasinin evine neden gider de kalir yahu uludag mi orasi?
Uni ye giden delikanli dayisinin yanina geliyor.Arkadaşlar sömestr tatilinde görümcem ve 2 çocuğu bize gelecek. Çocuklardan biri benim cocugumla yaşıt. Hadi onu anladım da diğer çocuk koca delikanlı. Üniv. öğrencisi yani. Onu hiç anlamadım niye geliyor. Derdim fazla para harcayacak benim eşim. Şimdiden programlar yapıyorlar. Şuraya götürürüm burada yemeğe vs. Sağolsun görümcem iyidir. Ama para hesabı yapar. Eşimin eli de çok açıktır.
Şimdiden bir telaş aldı beni. Biraz belli etsem eşim fena bozar beni biliyorum. Nasıl davranayım abartiyor muyum![]()