demek ki kardeşiniz laftan ve halden anlayan kişi :) öyle olduğu için sorunlarınızı kolay çözebiliyorsunuz bu gibi durumlarda iki tarafta aynı samimiyetde olmalı ,eminim kardeşiniz yorulduğunuzda yardım da ediyordur bari ben gelene kadar salata yapsanız dediğinizde kırmaz yaparlar büyük ihtimal :) konudaki ablanın tam tersi olduğunu düşünün vardır ya öyle baskın kişiler baksanıza yeğenini bile konu sahibi yıkıyor herkes oturuyor durum vaziyet bu noktada, konu sahibide yapı olarak sessiz biri belli ki zaten öyle olur o baskın kişiler böyle sessiz kişilere yapar bunuValla ne bileyim yani, sözkonusu kardeşler olunca ben söylerim şahsen o kadar samimiyetim var kardeşimle, hatta kuzenlerimle, çoğu akrabamla o samimiyetim var gayet de söylerim koyun koyuna mı yatacağız başka bir yol düşünelim beraberce derim. 5 kişi bende kalır 3 kişi şurda kalır vs.diye organizasyon bile yaparım. Kimseyi de küstürmeden o işin içinden çıkarım![]()
birçoğumuzun kardeşleri var hangimizin evine 15 kişi 2 haftalığına yatıya geliyor düşünecek olursak :) en başından belli yani