Merhaba herkese
Ben öğretmenim ve güya şuan tatildeyiz ama ben ilk günden beri yatılı misafir ağırlıyorum çok yıprandım
Yatılı Misafir genel olarak sevmem hele ki tatil günlerimde..
Düğün var dediler şehir dışından geldiler düğüne daha günler var (biraz da gezeriz diye düşünmüşler) düğün benim dibimde ben,hem soğuk hem hastalık var diye gitmek istemiyorum onlar bi araba dolusu insan çoluk çocuk şehir dışından geldiler
Yakınlık derecemiz öz be öz 2 ablam 1 kardeşim ve 3 er çocukları..
Yani yakınız diye tatil günlerimin bu şekilde zehir edilmesine katlanmak zorunda mıydım ?

İç dökmeydi biraz
Biraz da sizler nasılsınız merak ettim,ben mi düşünüp kendimi geriyorum
(Bedenen dinlenmeyi beklerken okuldan daha çok yorulmak yıprattı bu da geriyor insanların düşüncesizliği üzüyor)
Güncelleme: Herkes sevgisiz anlayışsız olarak yaftalamış beni ancak şu açıklamayı da ekleyeyim şuraya :)
Asla bir işin ucundan tutmazlar,beraber gezelim yapalım yok,biz gezelim sen hep buradasın deyip,çocuklarını bana bırakıp gezmeye gidiyorlar,salata yapın derim,yıkamaya bile üşenirler,çocuklarının banyosuna kadar “ee yap nolcak yeğenin” deyip yaptırıyorlar bana.
Yemeğim lokanta kaynaklı geç gelir benden kaynaklı değil,bana atar yaparlar vs vs
Yani sizin empati kuran anlayışı abla kardeşleriniz gibi olsa başımla beraber ağırlarım herkesi..
Lohusa iken geldiler,sütüm kesildi (erken doğum ikiz vs) diye üzüldüğümde bizi istemiyorsun ondan suratın asık deyip bana moral vermek yerine bana kızıp bağırıp tamamen sütümün kesilmesine sebep olan ablalarım var benim :)