Somut bir bosanma nedenim yok

Olympea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
1.384
2.191
83
Evet mahkemeye bosanma dava acsam davamin kabul edilip boşanmanın gerçekleşmesi için somut bir nedenim yok. Ama sırf su esimin ailesini gormiyim diye boşanmak istiyorum ve gecenin su saati oturdum internetten nasil bosanabilirim araştırması yapıyorum. Yasalar kanunlar bile zorla gorecen o insanları diyor ya..Ay istemiyorum arkadaş bu insanlarla karşılaşmak, zoraki görüşmek istemiyorum zorla mi? Agliycam ya

Evet mahkemeye bosanma dava acsam davamin kabul edilip boşanmanın gerçekleşmesi için somut bir nedenim yok. Ama sırf su esimin ailesini gormiyim diye boşanmak istiyorum ve gecenin su saati oturdum internetten nasil bosanabilirim araştırması yapıyorum. Yasalar kanunlar bile zorla gorecen o insanları diyor ya..Ay istemiyorum arkadaş bu insanlarla karşılaşmak, zoraki görüşmek istemiyorum zorla mi? Agliycam ya
siddetli gecimsizlik gerekçesiyle aciliyor cogu dava..

Mahkemenin bizi bosamasini gerektirecrk bir siddetli gecimsizlik yok :ruh:

Tabi ailesiyle görüşmek istemediğim de ortaya çıkan gecimsizligi mobing i saymazsak
Iyi de ailesini bosayin o zaman, adamı niye bosuyorsunuz?
Yanınızda uyurken bu yaptığınız planlardan haberi var mı?

Ama mahkeme bunu bilmiyor var derseniz vardır bence sizin boşanma niyetiniz tam yok eş ailesinden kurtulmak için boşanmaya gerek yok zaten sağlam bir cinnet her şeyi çözer
Çözmüyor arkadaşım çözmüyor. Cinnet de çözmüyor.

Şiddetli geçimsizlik var desem nolucak mahkeme ispat ister. Olmayan şeyi nasil ispat ediyim.es ailesiyle görüşmek istemiyorum nedenini gosterip dava acsam hakim kabul etmez. Boşanmak da kolay degilmis

Mahkemenin bizi bosamasini gerektirecrk bir siddetli gecimsizlik yok :ruh:

Tabi ailesiyle görüşmek istemediğim de ortaya çıkan gecimsizligi mobing i saymazsak
şiddetli gecimsizlik bir gerekçedir, buna dayanilarak aciliyor davalar, bunu ispat etmek zorunda degilsiniz ki..

şiddetli gecimsizlik bir gerekçedir, buna dayanilarak aciliyor davalar, bunu ispat etmek zorunda degilsiniz ki..
Öyle olmuyormuş ışte şiddetli gecimsizlihi somutlastirmak ve karşı tarafın kusurunu ispat etmek gerekiyormuş. Şimdi ben şiddetli gecinemiyoruz desem davayı acsam hakim soruyormuş mesela ne oluyor da gecinemiyorsunuz. Işte ona ailesini istemiyorum desem kabul etmezmis. Yani arastirmalarima göre oyle

Çözmüyor arkadaşım çözmüyor. Cinnet de çözmüyor.

Şiddetli geçimsizlik var desem nolucak mahkeme ispat ister. Olmayan şeyi nasil ispat ediyim.es ailesiyle görüşmek istemiyorum nedenini gosterip dava acsam hakim kabul etmez. Boşanmak da kolay degilmis
Arkadaşım mahkemenin ıspat olarak ne istediğini düşünüyorsun bilmiyorum ama iki arkadaşını şahit çıkar bitti gitti boşanma aşamasındayım tam da bu konuların ortasındayım bırak şiddetli geçimsizliği aramızda geçimsizlik bile yok boşanmak isteyene zor falan değil istemiyorsan evini taşı bir şey yap uzak ol

Eş ailesiyle geçinememek ve eşinizin arada denge kuramaması bir boşanma sebebidir.
Hatta ülkemizde boşanmaların yüzde ellisinden fazlası aileler yüzünden yaşanmakta.
Yani geçerli sebebiniz ‘şiddetli geçimsizlik’ adı altında aile geçimsizliğidir.
Arkadaşım mahkemenin ıspat olarak ne istediğini düşünüyorsun bilmiyorum ama iki arkadaşını şahit çıkar bitti gitti boşanma aşamasındayım tam da bu konuların ortasındayım bırak şiddetli geçimsizliği aramızda geçimsizlik bile yok boşanmak isteyene zor falan değil istemiyorsan evini taşı bir şey yap uzak ol
Ay gerçekten mi? Oluyor mu öyle

Eş ailesiyle geçinememek ve eşinizin arada denge kuramaması bir boşanma sebebidir.
Hatta ülkemizde boşanmaların yüzde ellisinden fazlası aileler yüzünden yaşanmakta.
Yani geçerli sebebiniz ‘şiddetli geçimsizlik’ adı altında aile geçimsizliğidir.
Esim dengeyi kuruyor ama malesef dengeyi kurmakta geç kaldı. biz iyice yiprandik yuz goz olduk oyle kurmaya basladi. Ben cok kinlendim bu kinimi atamiyorum. Iyi de deseler batiyor yanlis anliyorum. Bu insanları görmek bana iyi gelmiyor. Hiç gorusmiyim istiyorum

Tatlım adam seni seviyomu

Back
X